icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

carmmen
12. okt 2014

@kaci311 dakujem. Dufame, ze sa nam to uz zadari. Tebe gratulujem zelam vsetko dobre.

mystisch
13. okt 2014

Sme tu viacere...dievcata ja uz chcem ostat ako puk na ten test...a nie prizmurovat a namyslat si..ze tam je nejamy duch...

bayuska
13. okt 2014

my sa snazime uz 2 roky, ale teda musim povedat, ze je tam stale nejaky zdravotny problem. Jeden sa vyriesi a druhy vznikne :-/

@mystisch ja tiez furt cakam a cakam a kukam zo vsetkych pohladov, spoza lampy, proti svetlu ... :D Niekedy sa na tom uz len smejem, ze ci si myslim, ze ho tam vycarujem ten druhy pasik :D

Teraz sme asi v takom stadiu, ze sme si povedali, ze si nasetrime viac penazi, zariadime si zivot na 120% a ze vtedy sa uz urcite podari.

fidela86
14. okt 2014

AHojte kocky- z kategorie snaziliek sa asi uz asi radsej presuvam tuna, je to asi realistickejsia tema...my sa snadzime od leta 2013 a ak nejky pol rok predtym, ale to sme si len nedavali pozor...cize tak ci onak poriadne dlho...ako to zvladate? ja som mala tento cyklus po tom, ci mi prisla menstra na 39. den tazku depku, ale snad je to za nami na nejaky cas...Inofolic som brala takmer rok, ale len mi predlzoval cyklus, tak somho na cele leto vysadila a kedze mam dalsie asi 3 neotvorene balenia kupene, dnes ho nasadzujem znova...a uvidime...ale ziadne zazraky teda nerobi,,,aspon mne nie...

carmmen
15. okt 2014

@fidela86 mne inofolic tiez nepomohol uzivala som ho pol roka a nic. Teraz som brala fytosoju.

zuzicek88
16. okt 2014

@fidela86 ahoj,ak sa mozem pridat my sa snazime od juna minuleho roku a stale nic,aj ja som najmenej 7 mesiacov uzivala inofolic,alchemilku a rozne ine vitaminy,aj cas od L.Mojzisovej a ties nic,teraz sme zacali chodit do centra GIN-FIV manzel ma spermiogram o.k. a ja budem vediet vysledky 30 oktobra

fidela86
16. okt 2014

@zuzicek88 tak to si na tom asi rovnako ako ja- tiez cca od juna sa snazime, len nas tie vysetrenia este len cakaju... Ktovie, kedy sa na ne vobec dostaneme... Silno drzim palce, nech su vysledky dobre ! Daj potom vediet ako si dopadla- ak bides chciet teda... Drzte sa!

blcha76
16. okt 2014

@kalista32 Ahoj. Aj Vám zistili nejaký problém pri vyšetreniach?
My sme sa snažili asi 4 roky a nič. Išli sme do centra, pri vyšetreniach nič nezistili, vraj obaja sme zdraví. Tak som išla 3x na IUI a potom 1.IVF sa konečne zadarilo 🙂 ...
Skús ešte do tretice, alebo niektoré žienky tu zmenili CAR. Ty chodíš kam? Veľmi chvália Brno, len je to ďaleko 😒 ...

zuzicek88
16. okt 2014

@fidela86 ahoj no jasne,ze dam vediet,som velmi rada,ze si o tom mozem z niekym popisat,kto je na tom podobne ako ja,len ma stve,ze na tie vysledky sa musi tak dlho cakat,pravdu ti poviem,ze mam aj trosku strach

fidela86
16. okt 2014

@zuzicek88 to ti verim. Ja mam strach vopred a to nemam ani len vysetrenie este dojednane... A cakanie na vysledky si uz teda vobec neviem predstavit... Silno drzim palce!

zuzicek88
16. okt 2014

@fidela86 neboj,budeme na seba mysliet,my ideme tridsiateho oktobra,to uz budu vysledky

sisulka7
16. okt 2014

@samira23 ja som tiez bojovala s cystami, po prvej operacii mi odobrali čast vaječnika, ale otehotnela som bez problemov asi do 3 mesiacov od operacie. Ako rastlo babatko, tak rastla znova aj cysta, takze sme skoncili sekciou, malinka uplne v pohode, ale muselli mi zobrat cely vajecnik. Do troch rokov som otehotnela znov uz len s jednym vajecnikom. Drzim moc palce, nej to vyjde. Tiež som mala veľky strach, či to pojde, a islo, tak snad to vyjde aj vam.

kisaba
17. okt 2014

ahojte, pisem na tuto stranku 1x aj ked uz nejaky ten mesiac sa v nej teda preklikavam a citam... asi prisiel cas, ked potrebujem o tejto teme hovorit / pisat s niekym, kto to zaziva podobne... my sa snazime od juna 2013, tento pondelok sme boli po prvykrat v centre /ferticent BA/ a cakame na vysledky a dalsi postup... 😖

spisanka
17. okt 2014

@kisaba vitaj medzi nami a dufam,ze sa tu dozvies co potrebujes vediet.Ja som sa dozvedela kopec informacii ..

kisaba
17. okt 2014

@spisanka dakujem za privitanie 🙂 ano ano, niektore info odtialto mi uz pomohli sa nejako nasmerovat... aj vy sa snazite?🙂

spisanka
17. okt 2014

@kisaba no snazime uz skoro 3,5 roka,ale uz ani neviem ci to mozno nazvat snazenim..ja uz len tak zo zotrvacnosti sa snazim..kedy budete mat vysledky z CARu?

kisaba
18. okt 2014

@spisanka tu "zotrvacnost" uplne chapem... moje vysledky budu najskor bud. tyzden. vy chodite tiez do car-u? viete v com je problem?

leren1
18. okt 2014

@novaadka ahoj vysiel ti ten termin od jonasa ?

spisanka
18. okt 2014

@kisaba chodili sme do CAR-u koli vysetreniam a zistili,ze moje vajecniky uz nepracuju ako maju a AMH mam len 0,38 takze ja uz sa nejak nenadejam ze raz budem mat babo a IUI ani IVF nechceme..no nic mame aspon psa 😀

kisaba
18. okt 2014

@spisanka amh mi nic nehovori ;) a veru ani ja este netuim, aky postoj zvolime k iui, ci ivf... psa by som brala hned aj ja, len by bol chudak v byte a skoro cely den sam... takze zatim nehrozi...

spisanka
18. okt 2014

@kisaba pri AMH sa zistuje rezerva vajicok u zeny..a ja tym,ze mam 36rokov tak je to biedna bieda.. 😖 .Ono keby vam zistili nejaky maly problem..tak aspon maju co vyriesit a tebe sa podari otehotniet,

kisaba
18. okt 2014

@spisanka ja mam 33 a za sebou uz folikulometriu a hormonalny profil a vraj vsetko ok, hmm.... moj ma hranicny pocet spermii, ale inak vraj tiez ok. tazko povedat. uvidime, ake budu vysledky v car...

novaadka
19. okt 2014

@leren1 Ahoj, ani som tam nakoniec nepisala, lebo som otehotnela. Ale mam par realnych prikladov, ktorym to od neho vyslo.

leren1
19. okt 2014

Fakt ? Co som videla vypocty jeho vsetky su mimo plodnych dni 🙂 kolko pripadov konkr.poznas ? A tebe nieco pomohlo ? Ci prislo to samo ?

leren1
23. okt 2014

@novaadka odpoved vyssie 🙂

govinda
23. okt 2014

Ahojte dievčence 🙂 Chcem vás len povzbudiť,kedysi som tiež takéto témy navštevovala.... Nám sa naše malé slniečko narodilo po 6 rokoch snaženia. Prešla som hormonálnou liečbou, laparkou ... ale nič nič nič. Po dvoch rokoch liečby štítky sa mi otehotnieť podarilo, ale v 6tt som hneď o bábo prišla ☹ Ďalšie 2 roky snaženia, psychika úplne niekde mimo ☹ Ja som sa toho toľkokrát napočúvala od rôznych lekárov, že prirodzene to prosto nepôjde, že som sa s tým nakoniec aj zmierila a začiatkom roka 2012 sme sa s manželom dohodli, že v lete prerobíme byt a na jeseň IVF. Proste som to už nechcela riešiť a myslieť na to dennodenne, tváriť sa umelo šťastne pri každej zmienke o novej tehulke a nedať pri tom na sebe vidieť smútok a bolesť ... A v apríli ešte pred prerábkou bum, pozitívny test 🙂 Urobila som ich viac, lebo som tomu neverila nielen ja, ale ani gynekológ 😀 Takže prerábka už s bruškom a pod stromček sme si domov z pôrodnice priniesli malú slečnu.
Takže nezúfajte, zázraky sa dejú skutočne a zrejme vtedy, keď už najmenej čakáte.
Všetkým vám strašne veľmi držím palce 🙂

fidela86
6. nov 2014

@zuzicek88 Ahojky, tak co, ako vysledky? Myslela som na vas, tak snad dopadli dobre, drz sa!

zuzicek88
6. nov 2014

@fidela86 Ahoj a dakujem krasne,si moc zlata,zajtra si idem pre vysledky k endokrinologovi a este mi bude robit sono stitnej zlazy a v pondelok idem do BA na HYFOSY ,tak potom ti napisem,co a ako ale bojim sa ako slak toho vysetrenia,ale vsetko vydrzime,len aby to pomohlo

zuzicek88
7. nov 2014

@fidela86 no tak uz vysledky mam a nic moc,mam problemy so stitnou zlazou a uz dozivotne budem uzivat lieky,taky sprosty doktor tam bol uz v zivote tam nepojdem,lebo akurat toto mi povedal a ani sa so mnou viacej nebavil,takze si budem hladat noveho,no ale aspon mozno viem pricicu,preco sa nam nedari otehotniet,snad sa podari,ked budem tie lieky poctivo uzivat,no co narobim taky je zivot,este som zvedava,ze ako dopadnem v pondelok,snad aspon tam lepsie

uhlikova09
7. nov 2014

Ahojte,tak sa pridávam k Vám baby.4 roky sa snažíme otehotnieť,ja už jedno dieťa mám...z predchádzajúceho vzťahu.K malému som prišla ani neviem ako a teraz...aaach...tri roky MM chodil na spermogram k urológovi,stále zlé výsledky...bral Proviron,Profertil,nič nezabralo...vraj...doktor nás poslal do Martina ale rozhodli sme sa to ešte skúsiť v antisterilnej poradni v KK.Chodíme tam od augusta,manžel má podľa tej našej lekárky dobré výsledky spermogramu,vraj sa z toho pekne tehotnie...krvné vyšetrenia máme obaja tiež v poriadku...Minulého týždňa som bola na folik či mám vlastne ovulku...všetko ok,vajíčko dozreté,dostala som Pregnyl,MM vitamín E,plánovaný styk...a tak čakáme či príde mrcha...bodaj by nie...už som z toho na prášky.Keď príde,zase nás čaká folik v 12DC...a zase stále dookola...ešte nás čaká vyšetrenie na protilátky a prefuk...aj keď môj gynekológ tvrdí,že nevidí dôvod na to aby boli nepriechodné....držte nám palce