icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

zuzicek88
19. nov 2014

@uhlikova09 neboj,zvladneme to,raz sa podari,inak mozno to je blbost,ale kamoska mi hovorila,ze jej mamina ked sa vydala,nemohla 5 rokov otehotniet,ked zmenila lekara,ten jej poradil,nech sa prestane kupat a nech sa len sprchuje no a zabralo to,ma dve deti.Takze ja od IUI sa iba sprchujem,aj ked milujem kupanie,jeden naozaj nevie,co moze pomoct

uhlikova09
19. nov 2014

@zuzicek88 no neviem moja,ja sa stále len sprchujem,kúpem sa tak maximálne raz do mesiaca keď chcem zrelaxovať.Inak každý deň len sprcha 😒

zuzicek88
19. nov 2014

@uhlikova09 hm to ma len tak napadlo,asi to velmi mudra rada nebola co hihi

uhlikova09
19. nov 2014

@zuzicek88 😀 no možno to má na niekoho vplyv 😀 nevieeem 😉

karingalova
19. nov 2014

@zuzicek88 presne tak im sa to lahko hovory ale nevedia ako sa citime mi bola som u doktorky tak mam ist na krv dake testy mi da spravit a odporucila mi nosifol no neviem ci mi zabere ked mi inofolic nepomohol neviem ci to nebude asi psychika

zuzicek88
19. nov 2014

@karingalova ja som uzivala inofolic 7 mesiacov a nakoniec som sa docitala,ze nema s otehotnenim nic spolocne,vies ja som kadeco uzivala,femigart kvapky od valovica,caj od L. Mojzisovej,este aj ine rozne vitaminy na otehu. no ono je to dobre vtedy,ked zena vie,ze je zdrava,no pokial je daky problem,moj nazor,skoda vyhodene peniazky,mne napriklad zistili znizenu cinnost stitnej,zlazy,mozno aj preto sa nedarilo,moj nazor je,ked sa dlhsie nedari,treba sa dat najskor vysetrit a poriadne,ak gyn. nema zaujem treba hladat ineho,nie zbytocne cakat rok a pol ako ja a stracat drahocenny cas..

karingalova
20. nov 2014

@zuzicek88 a kde si sa bola dat vysetrit na stitnu u obvodneho? Ved to ze kupovat drahe lieky ja som pila aj alchemilku a ten druhy caj co si spominala a nic aj doktor co ma operoval tak vravel ze som v poriadku neviem asi zajdem nech mi urobia testy aj na stitnu neviem uz kde by som mala ist

zuzicek88
20. nov 2014

@karingalova na stitnu zlazu som bola v NR u endokrinologa,ale to ma tam poslali s GYN-Fiv

zuzicek88
20. nov 2014

@karingalova inak ak si v poriadku,este by si mohla trosku skusit cvicit na posilnenie panvoveho dna,napriklad,ale keby si nieco chcela vediet kludne sa pytaj ak by som vedela,rada pomozem,poradim

karingalova
20. nov 2014

@zuzicek88 aha no ja idem v utorok na krv k doktorke dake testy mi spravy tak som zvedava ako dopadnu

zuzicek88
20. nov 2014

@karingalova aj ja idem v utorok na krv do GF ale na HCG ci sa to podarilo a som tehu 😉

karingalova
20. nov 2014

@zuzicek88 mne ide robit na testosteron a neviem co este sestricka tam zaskrtla 7policok tak neviem co vsetko tam bude. Dufam,ze raz nam to vide a ze druhe tehotenstvo dopadne dobre

zuzicek88
20. nov 2014

@karingalova neboj,urcite ano

uhlikova09
27. nov 2014

@zuzicek88 Ahojte ako pokračujete?Ja mám tento mesiac anovulačný cyklus takže žiadne snažilkovanie.... 😖 dostala som Duphaston,čakáme keď odmenštruujem a zase 12.deň folik...

zuzicek88
28. nov 2014

@uhlikova09 Ahoj moja,ale co ti poviem,vcera som dostala MS,ale na pondelok som objednana na konzultaciu uz do NR,no tak som zvedava,co bude dalej,ale poviem jej,ze uz na IUI nechceme ist,ale rovno na umele aj vzhladom k mojmu veku,tak ti potom napisem,ze co a ako dalej...a krasny vikend prajem

olinkamuckova
28. nov 2014

ahojte,
ja som 15.1.2014 potratila a odvtedy sa nám nedarí. Bolo to pre mňa hrozné obdobie, lebo sme sa moc tešili a snažili o to rok a pol. ☹ Medzitým som zmenila gynekológa, lebo na toho predošlého nemám pekné slovo. Tento nový gynekológ mi dal na štyri mesiace utrogestan a acidum follicum. Mali ste to niektorá? Pomohlo vám to? Dnes som aj pozerala na nete nejaké vitamíny pre manžela na skvalitnenie spermií a našla som FertlMan. Poznáte to niekto? Pomôže?

uhlikova09
29. nov 2014

@zuzicek88 no to ma mrzí ale si aj predpokladala,že pri tom IUI je malá šanca...takže ideme ďalej obe,držím palce

zuzicek88
29. nov 2014

@uhlikova09 ale jasne,ked som sa dozvedela o percentach uspesnosti,vela som od toho necakala,takze tak v pohode,nevzdavame sa,ideme dalej...

uhlikova09
29. nov 2014

@olinkamuckova boli ste v prvom rade na spermograme?je potrebné aby niečo bral?neuškodia aj bežne dostupné vitamíny.MM bral Profertil a FertilUp nič nepomohla.Teraz berie len Ečko obdeň

zuzicek88
30. nov 2014

@uhlikova09 Manzel ma velmi dobry spermiogram,takze nepotrebuje brat vitaminy,skor bude chyba u mna...no uvidime co v pondelok

uhlikova09
30. nov 2014

@zuzicek88 olinke som odpisovala 🙂

zuzicek88
30. nov 2014

@uhlikova09 asi som zle kukla,prepac

zuzicek88
1. dec 2014

@uhlikova09 ahoj no tak ja som dnes vypisala ziadost na umele oplodnenie,uz len pockat na schvalenie a ide sa nato

uhlikova09
2. dec 2014

@zuzicek88 super držim palce 😀 silno...silno...a ja alergia na Duphaston,po dvoch dňoch ho musím vysadiť... ☹ takže som zvedavá či vôbec budem mať v decembri ovuláciu...už ma to vyčerpáva 😢

zuzicek88
2. dec 2014

@uhlikova09 jaj no tak to ma mrzi,ale neboj budes,bude to o.k. uvidis silno drzim palce

uhlikova09
2. dec 2014

☹ ďakujem

olinkamuckova
5. dec 2014

@uhlikova09 nebol ešte na spermograme. aj takéto vitamíny môžu uškodiť?

uhlikova09
7. dec 2014

@olinkamuckova Nemôžu uškodiť ale predsa načo vychadzovať peniaze za Profertil ktorý stojí cca 60 eur,keď je to zmes bežne dostupných vitamínov.V prvom rade riešte spermiogram.Pekne na vyšetrenie a potom riešte ostatné,možno nieje chyba v tebe...

janulka232
12. dec 2014

@zuzicek88 Ahoj Zuzka.Rada si čitam prispevky kedže mame rovnaky problem a natrafila som tu na Teba.Snad si ešte namna spominaš 😉 čitala som,že sa chystaš na umele oplodnenie.Tak silno Ti držim palce.A tu žiadost na schvalenie ti dal lekar,alebo v poistovni?

zuzicek88
13. dec 2014

@janulka232 Ahoj Janka,jasne,ze si na teba pamatam a velmi pekne ti dakujem ty co mas noveho? tu ziadost mi dala lekarka,hned v ordinacii som ju vypisala aj nechcala,to oni tam posielaju,tak uz len z napetim ocakavam kedy to pride a strach,ako to dopadne...clovek aby si pomali pozicku zobral,aby mohol mat vlastne dieta