Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?
S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?
@zuzicek88 Ahoj, teraz som sa dostala k Tvojej sprave- ta endokrinologia ma mrzi- ma viacere zname co na tom boli aleb su podobne, avska povacsine sa im pri nasadeni liecby podarilo bezproblemovo otehotniet, tak zatial nevesaj hlavu...Drzim silno palce na tie dnesne vysledky, aby dopadli dobre...drz sa a ak budes moct, ozvi sa...ahoj
@fidela86 co ti teraz poviem neuveris ,dnesny den som celkom dobre prezila,to HYFOSY nebolo take strasne,trosku bolelo,ale krce pri ms,su sto krat horsie a kedze dnes mam desiaty den ciklu a folikul rastie,zajtra ideme na inseminaciu,ze po tom prefuku je vacsia sanca na otehotnenie,tak drz silno palcekyyy
@mokusik ahoj tu je teraz dako mrtvo,vitaj medzi nami a nevzdavaj to,viem,ze si si presla dlhu cestu no nevzdavaj to,vies co,mne teraz kamoska hovorila,ze jej mamina 5 rokov nemohla otehotniet,ked zmenila doktora,ten jej poradil,ze sa ma prestat kupat a nech sa len sprchuje a teraz ma dve deti,mozno to je blbost,ale vyskusaj,mozno aj to pomoze a ked ti bude tazko kludne napis,kedy budes chciet
@uhlikova09 ja som bola na prefuku vcera,len chod,nic strasne to nie je a vela babam sa potom podarilo otehotniet,citala som o tom dost vela,nooo tak treba vsetko vyskusat
@zuzicek88 budem asi musieť,opýtam sa na to lekárky,keď tam pôjdem...uvidíme čo tento mesiac mrcha...o dva dni má prísť ale bodaj by nepriiišlaaa 😅no a keď príde zase potom v 12DC folikulometria a potom Pregnyl ..
@uhlikova09 ja to beriem tak,ked aj pride,ms aj tak dobre,su babenky,co im musia dat vyvolavacku,aby vobec prisli,taketo problemy som nikdy nemala,nastastie
@zuzicek88 to máš úplnú pravdu,tiež chvalabohu nemáme takéto problémy,mrška vždy presná,všetko klape ako má...až na to,že bocian má meškanie
@uhlikova09 daj si porobit vsetky vysetrenia,aj manzel,nech viete na com sme,moj ked bol na spermiogram,potom mal taku dobru naladu,ked mu povedali dobre vysledky,mne napriklad nasli problem so stitnou zlazou a na tom prefuku,ze asi mam nepriechodny jeden vajecnik,nikdy nevies,kde moze byt problem,mozno prave tam,kde by si ho vobec necakala a potom ked uz zistis aj ze predsa len daky je,uz vies kde je chyba a ako to liecit,ako sa zariadit aby sa podarilo,nikdy sa netreba vzdavat,my sme vcera boli na tie prefuky a prave mam plodne dni,videla rast folikul tak hned dnes nas poslala na IUI,vraj po tom prefuku je ovela vecsia sanca na otehotnenie,tak uvidime a bojujeme,len ma mrzi,ze je vsetko take drahe a clovek ani nevie ci sa to podari...
Ahojte babulky.. s manzelom sa pokusame 5 mesiacov a stale nic.. Teraz mam dostat ms, rozmyslam ci nemam ist gynekologovi hned ako skonci, ze kde je problem? a spermiogram sa kde robi? ☹
@zuzicek88 držím vám silno palce a za čo všetko platíte?
@uhlikova09 dakujem si moc zlata.Platili sme 120 e za prefuk vajcovodov za IUI 80 e a k tomu este lieky a injekcia 33 e,vies clovek by sa vykaslal na peniaze,keby vie ze sa to podari,no platis,platis a vraj ta IUI je len 10-15 percentna uspesnost
Ahoj.poznam ten pripad.nemysliet vela a netuzit silno o dieta.radsej nemysliet na towa tak sa vam vydari.svagrinej sa tiez nedarilo,bola zufala.nakoniec jej vravim nemysli tolko a tak kaslala vravela si ked to pojde bude.a na druhy mesiac mala ciarocky na teste ....drzim palce
@zuzicek88 no veď práve,keby tam bola 100% úspešnosť tak človek dá aj posledné.My sme platili snáď milion krát za spermiogram,vždy 10€ a nakoniec keď sme prišli do KK do tej antisterilnej,tak na nás pozerali ako keby sme padli z mesiaca,že u nich sa nikdy za takéto vyšetrenie neplatí.Zatiaľ si platíme len ten Pregnyl,myslím,že nás stál cez 12€.A vy chodíte priamo do reprodukčného centra?Lebo 120€ za prefuk je dosť.Musím zistiť či aj naši za to pýtajú takú sumu. 😕
@uhlikova09 ano chodime do GYN-FIV a aj tam je spermiogram zadarmo. vies vela som aj citala o tom,aj tu na mk aj o pristupe k pacientom no su tu vsetci super mily,ochotny a tie sestricky su strasne zlate,nemozem povedat ani kriveho slova na nich a su ku nam aj ustretovy,ked vedia,ze tam dochadzame az 100 km
U mňa ovulka v poriadku, sliznica tiež, cykli 26-28 dňové. Užívala som inofolik, kyselinu listovú, duphaston a jeden mesiac clostil... Už sa snažíme rok a mňa už to nebaví- každý mesiac sa zrútim keď dostanem mrchu ale tento mesiac to bolo extrémne a povedala som si dosť.. Žiadny doktori, žiadne vitamíny, lieky NIČ. Ak nám bude bábo súdené, príde aj bez liekov. ☹
@zuzicek88 fakt držím palce,nech sa čím skôr podarí.Nás odporučili do toho Martina,tiež budeme musieť dochádzať keď nám nepomôže antisterilná...už nech máte // vymodlené,vytúžené...a my tiež 😔
@uhlikova09 dakujem ti krasne,potom daj vediet,co vam povedia a neodkladajte dlho,cim skor,tym lepsie uvidis
@zuzicek88 jasnačka ozvem sa aj ty daj vedieť či sa podarilo 🙂
@uhlikova09 o.k. dohodnute
Ahojte tiež by som sa rada pridala k vam tiež sme si s manželom prešli všeličím ale pevne veríme že sa dožijeme rodičovstva.O tehu sa snažíme 10r.mysleli sme si že nám sa to nemôže stať ale sme sa zmýlili.Začali sme zisťovať príčinu ja som absolvovala laparku+driling výsledky dopadli výborne,manžel spermio tiež super výsledky,mrcha pravidelna ovulka ukazkova s stále nič nakoniec sme sa rozhodli navštíviť GF aby sa konečne zistilo prečo to nejde.10.11sme boli ns konzulke v centre už len čakať na mrchu a budeme zase o niečo múdrejší.:-/
@cicanuska vitaj medzi nami 🙂
@karingalova ja prezivam toiste co ty... dva roky sa anzime, jun 2013 missed abort a odvtedy nic.... 😒 ale my uz sme boli aj na inseminacii a nic, teraz v pondelok som bola na dalsej, teda na druhej, tak som zvedava... ak to nevyjde, uz ideme vypisovat ziadost do poistovne na ivf...
A inac, sme obaja zdravi, manzel ma spermiogram ukazkovy, 93% zdravych a silnych spermii, ja zdrava tiez, a lekar povedal, ze nechape...
@uhlikova09
@zuzicek88 Ďakujem dievčatá 😉
@lussya ja som bola vcera u svojej doktorky tak musim ist na krv dake testy mi spravi my sa zatial snazime este prirodzene ale ak to nepojde tak skusime tu inseminaciu. lekarka mi odporucila dake lieky nosifol tak ze by to malo pomoct uvidime lebo som brala aj inofolic a nic a obaja sme zdravy. je to tazke ti co deti nechxu ich maju a my co chceme ich nemame
@karingalova tu vetu milujem aj ja,nemysli nato a pride to samo,ked to nebudes cakat,ked nato nebudes mysliet,no ako sa to dobre hovori niekomu kto neni na nasom mieste
@zuzicek88 presne,taká čo nemala problém otehotnieť ti povie nemysli na to...to milujem ale vysvetlite mi ako sa nedá na to myslieť,teplotu nemeriam ale musím sa predsa sledovať.Dostala som menzes,0 11-12 dní musíš isť na folikulometriu,musíš si to rátať,potom keď ti povedia že je čas na inekciu zas len čakáš a rátaš....potom plánovaný styk...potom zas čakáš menzes ako sa dá nesledovať a nemyslieť?????? 😢 nám to zase tento mesiac nevyšlo...takže ideme odznova

Ahojte,chcela by som sa pridat.Presla som hysteroskopiou a odstranenie prepazky v maternici a polypov,partner ma zly spermiogram tak nas poslali do CAR.Podstupila som ivf uz dvakrat(2xET a 1xKET) a nic..u nas to prirodzene nepojde,veeelmi mala sanca(ale je).Partner je pesimista a uz na to tretie ivf nechce,ze zbytocne.Ja jeho rozhodnutie musim respektovat,..nesilim to.Cyklus mam ukazkovy,aj ovulku citim,mam ju opakovane potvrdenu endokrynologom,lenze priroda sa somnou zahrava a to vsetko snazenie trva uz 10 rokov.Tak ale skusame stale,papame doplnky vyzivy a snad sa vyprodukuje ultrarychla spermia 😀 😅