icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

pitufinka
13. dec 2014

Mne príde ms zajtra Dnes klesla teplota :( a tak som verila...budem si musieť aj ja všetky vyšetrenia poberať snád tondonfebruara vybavim všetko..iui pomáha len pri normozoo alebo ako je to? Ďakujem

filmarika
13. dec 2014

ahojte dievcata, nezuuuuufajte, ono to klapne, len to asi nie je vzdy podla nasich predstav, ono si to babatko vyberie svoj spravny cas. drzim paste.

janulka232
13. dec 2014

@zuzicek88.tak my si ešte stale prerabame ten bytik..Ja som mala skusit ešte hormonalnu liečbu,ale teraz chodim ešte na akupunkturu.Ale dakujem za info ohladom žiadosti.Keby bolo namne tak by som bola už aspon pred dvoma roky na umelom no mojmu som moc do toho nechce.Ked by robili umele v Poprade tak ho ukecam skor,ale snad da sa do toho už,len kvoli našmu veku.Budem mysliet na teba a silno držat palce

angi299345
15. dec 2014

Ahojte. Mám 32,my sme skúšali s priateľom dlhých 14 r (sme spolu od 17), chodili sme po vyšetreniach, nič nepomohlo. Uvažovali sme aj o adopcii, nakoľko sme neverili, že sa nám to podarí. Už sme ani nečakali po toľkých rokoch, a v apríli som sa dozvedela, že som v piatom mesiaci. Bola som prekvapená, menzes som nikdy nemala pravidelne, takže to,že som nemala od decembra, ma neprekvapilo. Okrem toho som nemala žiadne príznaky, takže v podstate som bola tehotná len 4 mes. Dnes som konečne matkou 3 mes. Nikolaska. Takže držím Vám palce baby.
P.S. ked som bola zúfalá, môj priateľ mi stále povedal, že " uvidíš, ono to príde aj samo". A fakt to prišlo vtedy, ked sme to už vôbec nečakali

uhlikova09
17. dec 2014

@zuzicek88 Zuzi ako pokračujete?Čo máte nové?Ja od nedele MS čo sme aj čakali lebo tento mesiac anovulačmý,ešte mi aj meškali kôli Duphastonu a tej mojej alergii na neho.25.12 mi vychádza 12DC lenže to mi asi ťažko spravia folik takže prepokladám,že opäť stratíme ďalši mesiac... 😢

zuzicek88
18. dec 2014

@uhlikova09 ahoooj tesim sa,ze si napisala,ja sem kuknem kazde rano na chvilku,no nikto nic nepise,tak sa tesim,ze aspon ty,no my zatial nic nove,to schvalenie poisnovnou,uz urcite bude az buduci rok a co ti poviem MS mam dostat akurat na stedri den,no tak uvidime,no nemyslim si,ze nepride,ale pre istotu aj tak kupim tehu test hihi to som cela ja a sak co vykasli sa na folikulometriu pekne sa lubkajte a mozno sa podari aj bez nej,silno drzim palceky a krasny dnik prajem

uhlikova09
18. dec 2014

@zuzicek88 ooo to tak dlho trvá kým to schvália?asi sa budem musieť na to fakt vykašlať tento mesiac,uvidíme v pondelok chcem volať doktorke,možno bude mať akurát službu tak mi to spraví aj mimo poradne aj keď to by musela byť sakra náhoda...ja tu teraz chodím dosť málo keďže pracujem v detskom (kojeneckom) obchode a idú sviatky tak mám šalenotu ako všade a v práci som nonstop,soboty,nedele...každý večer ma hlava bolí...no proste som rada,že žijem.Už nech ten blázinec okolo Vianoc skončí 😠

uhlikova09
22. dec 2014

@zuzicek88 hlásim sa,26.12 ideme na ďalší ultrazvuk tak som zvedavá 😀

zuzicek88
22. dec 2014

@uhlikova09 supeer,drzim palceky a ja uz mam od nedele ms no co narobime,aspon mozme medzi sviatky tutu ,mutu hihi a dufam,ze uz skoro nam pride ten suhlas s poistovne

uhlikova09
26. dec 2014

@zuzicek88 tak dnes sme boli,krásna ovulka,29.12 Pregnyl do dupky a 30.12 plánovaný 😀

zuzicek88
26. dec 2014

@uhlikova09 vau no vidis,super velmi silno drzim palceky

uhlikova09
26. dec 2014

@zuzicek88 no sama som prekvapená 🙂

zuzicek88
4. jan 2015

@uhlikova09 ahoooj vsetko dobre v novom roku,co mas noveho?

793978
4. jan 2015

Dobrý deň, skúšali ste alternatívnu liečbu ?

uhlikova09
4. jan 2015

@zuzicek88 ahooojky aj tebe všetko dobré hlavne nech sa už zadarí 🙂 my nič nové,dali mi ten Pregnyl,teraz čakáme a čakáme či príde mrcha hnusná 😕 a vy ako?

zuzicek88
4. jan 2015

@uhlikova09 tak drzim palce,my cakame stale na tu poistovnu a ja som taka sikovna,zle som stupla,tak mam sadru na nohe,natrhnuty sval,picham injekcie do brucha,tak uz budem nacvicena haha

bambi.k
4. jan 2015

angi299345 to je naozaj neuveritelny pribeh, gratulujem

uhlikova09
6. jan 2015

@zuzicek88 o bože tak skoré uzdravenie,ja som včera bola na takej menšej operacii,brucho zašité,zajtra do práce a aby toho nebolo málo manžel prišiel včera 😢 o prácu,takže sme pekne začali ten nový rok...

renka711
6. jan 2015

@samira23 ne boj nemam vaječnik a ked som to vobec necaka som ostala tehotna a 38 rokov som mala ,mam teraz krasnu babiku zeny fakt to potrebuje klud a psychyka vela robi klud ,drzim vsetkym palce a A KED SI NEVIETE RADY ADOPTUJTE SI V DNESNEJ DOBE TO NENI HANBA ,POTOM BUDETE S TOHO BABETKA TAKA STASTNA ZE OSTATNE PRIDU ANI NEVIETE AKO 🙂

zuzicek88
7. jan 2015

@uhlikova09 moja to mi je strasne luto,ale neboj dobre bude,vsetko zle je na nieco dobre,mozno vdaka tomu ze prisiel o pracu,si mozno niekde najde ovela lepsiu,som si ista,aj ty sa rychlo vyliec a nech to v praci rychlo ubjeha

hanula19
13. jan 2015

@karingalova ahojky 😉 by ma zaujimalo ako si dopadla,my sa tiež s manželom snažime už 5 a pol roka a nič,chcela som tomu nechat volny priebeh,ved predsa len dietatko je dar,kde je napisane ,že ho musia všetci dostat,ale uvažujem aj ja možno nasadit nejake lahšie lieky a možno nejake vyšetrenie,ako na tom vlastne som 😀 A uvažujem čo je toto za dobu.Milujem ked mi hovoria staršie dámy 🙂 ,že v ich dobe bol problem neotehotniet 🙂

karingalova
15. jan 2015

@hanula19 no ved to,že nebol problém otehotnieť v ich dobe lenže nebolo tolko stresu ako teraz. no bola som u doktorky na krvy tak som mala znížený progesteron tak mi potom o pár dní zopakovala testy a mala som ho v poriadku ale dala mi tabletky na podporu clostylbegyt a duphaston,že mi to môže dať na 3mesiace ak sa už aj potom nezadarí,že nás pošle na kliniku. len neviem teraz ak sa nepodarí nechám to už tak lebo človek ked sa snaží a nevíde to príde sklamanie budem sa sústrediť teraz na novú prácu čo ma čaká a uvidíme potom čo bude.

hanula19
15. jan 2015

@karingalova držim palce 🙂 určite sa zadarí ,aj si stale verím 🙂.Ja neuživam žiadne lieky už minimalne 3 roky tak skusim asi ten duphaston na upravu a uvidíme.Ak nič,tak aspon,že mam užasneho manžela 🙂

adriana1312
15. jan 2015

Ahojte baby,

Som tu nova, ale uz som sa potrebovala niekomu vyzalovat. nedari a nedari sa a za kazdym pridu kramy :( sklamanie. Vek uz velmi velmi tlaci, ale musime verit dalej. zatial sme s manzelom nic neriesili.ani lekarov, ani inu medicinu, proste nic. Vsetko sa da naplanovat , ale dietatko nie. Vzdy som tuzila po velkej rodine… su mesiace , ze si poviem, ze vsak niekedy to len pride, no a su dni kedy revem potichucky do vankusa.

adriana1312
15. jan 2015

@hanula19 o tom manzelovi si stale poviem aj ja 🙂 este , ze ho mam a ze je fakt uzasny.

hanula19
15. jan 2015

@adriana1312 🙂 ja osm vždy chcela mat aspon 6 deti 🙂 to uplne ,že vážne.A ako pribudaju roky tak znižujem,zatial som na 5 🙂 Aj mena mám a šlak ma ide trafit,ked zasa prídu 🙂 Potom si zasa poviem,no čo tak si aspon užívaj,možeš si pospat kolko chceš,ist kde chceš,robit čo chceš 😀 .

adriana1312
15. jan 2015

@hanula19 ahojko, ja by som chcela aspon 4, ale tak ked budu 3 by som sa potesila 🙂 no ma to nieco do seba, sme zvyknuti jeden na druheho, na pohodlie, spanok, ale ja som starsia od manzela skoro 5 r, takze uz by som fakt chcela, teda chceli, aj manzel uz velmi chce. najradsej rovno trojicky, vazne minimalne dvojicky. dnes som mala dostat a neprisli, ale nejdem sa tesit, pockam aspon par dni, ak do nedele nedostanem spravim si test. a vy ako dlho skusate?

hanula19
15. jan 2015

@adriana1312 🙂 no presne to s tými dvojičkami -trojičkami to si aj my hovoríme 😀 ,bodajby 🙂,ja som už raz potratila v máj 2008 a odvtedy.Ale neboli sme nikde,neriešime nič.Len teraz som bola u doktora na kontrole,aj som sa mu postažovala,že mi to začalo akosi skákat,tak mi hovoril o duphastone.Tak rozmýšlam,že by som to skusila.Roky na to sú,tak čo 🙂

adriana1312
15. jan 2015

@hanula19 si silna baba,lebo niektore zeny utekaaju hned po lekraroch vysetrenieach, beru lieky, alternativnu medicinu, vsetko mozne. my sa snazime rok, ale tiez vobec nic neberieme a neboli sme este ani u lekara. prepac , ale neviem naco je ten duphastone?