icon

Nedari sa nám splodiť bábätko

karin04
13. sep 2020

Ahojte mam 24rokov partner ma 25rokov. Od 18sti ch som brala antikoncepciu Katya prestala som v maji. Chcely by sme babetko no nedari sa nam. Mate niaku radu ako tomu napomoct?

medeaa
13. sep 2020

@karin04 mas odsledovanu ovulaciu? Cyklus v poriadku? Este sa snazite kratko a este po vysadeni antikoncepcie sa vraj nemusi vzdy hned podarit.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nnnuuunnn
13. sep 2020

Ja by som pockala, kym sa telo "vycisti", upravi cyklus, lebo po tych tabletkach by som sa necudovala ani potratu.

oblecenie99
13. sep 2020

@nnnuuunnn Prečo ju strašiť rovno potratom?Aby,keď sa im konečne podarí,rovno sa stresovala,že čo ak..?Ja som tiež brala HAK a hneď po vysadení som otehotnela,a nepotratila som.Rovnako X mojich kamosiek.Treba odsledovať cyklus,JE možné,že naozaj po vysadení ešte nenabehla ovulácia,u niekoho to trvá dlhšie.Od mája je to relatívne skoro,ešte by som možno počkala trošku a potom to riešila.

pistalocka_semi
13. sep 2020

@karin04 podla mna je to este velmi skoro, zdravím parom trva v priemere aj rok, kym sa to podarí 🙂 nemozeme par rokov oplodneniu brániť a nasledne hneď otehotnieť, držím palce 🙂

karin04
autor
13. sep 2020

Dakujem vam za odpovede zatial som zacala brat Femibion 0. Cyklus mam pravidelny ovulaciu som zatial nesledovala skusim si kupit ovulacny test a sledovat. 🙂

medeaa
13. sep 2020

@karin04 mozno je to nahoda, ale ja som otehotnela v cykle, kedy som zacala brat alchemilkove kvapky... Mozno by sa oplatilo vyskusat 🙂

vilma7
14. sep 2020

6 rokov berieš antikoncepciu a máš 4 r.syna?

Ovuláciu som si merala ovu testami len raz, a aj to mi vyšla negatívne...tak som to skúsila ináč a po 40.tke bez problémov 2x otehotnela takmer hneď (skôr som sa nesnažila, nemala som partnera vhodného na otcovstvo- poznamka len preto aby nedošlo k diskusii že predsa sa nám 20 rokov nedaeilo).

karin04
autor
14. sep 2020

@vilma7 maly sa nam "zadaril" pocas toho jak som brala antikoncepciu nebol planovane dieta no teraz by sme chceli planovane druhe len sa nam nedari :(

vilma7
14. sep 2020

@karin04 aký dlhý máš cyklus?

karin04
autor
Autor odpoveď zmazal
karin04
autor
21. sep 2020

@vilma7 cyklus mám dlhý 25 dní