icon

Nedari sa nám splodiť bábätko

karin04
13. sep 2020

Ahojte mam 24rokov partner ma 25rokov. Od 18sti ch som brala antikoncepciu Katya prestala som v maji. Chcely by sme babetko no nedari sa nam. Mate niaku radu ako tomu napomoct?

medeaa
•
13. sep 2020

@karin04 mas odsledovanu ovulaciu? Cyklus v poriadku? Este sa snazite kratko a este po vysadeni antikoncepcie sa vraj nemusi vzdy hned podarit.

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
nnnuuunnn
•
13. sep 2020

Ja by som pockala, kym sa telo "vycisti", upravi cyklus, lebo po tych tabletkach by som sa necudovala ani potratu.

oblecenie99
•
13. sep 2020

@nnnuuunnn Prečo ju strašiť rovno potratom?Aby,keď sa im konečne podarí,rovno sa stresovala,že čo ak..?Ja som tiež brala HAK a hneď po vysadení som otehotnela,a nepotratila som.Rovnako X mojich kamosiek.Treba odsledovať cyklus,JE možné,že naozaj po vysadení ešte nenabehla ovulácia,u niekoho to trvá dlhšie.Od mája je to relatívne skoro,ešte by som možno počkala trošku a potom to riešila.

pistalocka_semi
•
13. sep 2020

@karin04 podla mna je to este velmi skoro, zdravím parom trva v priemere aj rok, kym sa to podarí 🙂 nemozeme par rokov oplodneniu brániť a nasledne hneď otehotnieť, držím palce 🙂

karin04
autor
•
13. sep 2020

Dakujem vam za odpovede zatial som zacala brat Femibion 0. Cyklus mam pravidelny ovulaciu som zatial nesledovala skusim si kupit ovulacny test a sledovat. 🙂

medeaa
•
13. sep 2020

@karin04 mozno je to nahoda, ale ja som otehotnela v cykle, kedy som zacala brat alchemilkove kvapky... Mozno by sa oplatilo vyskusat 🙂

vilma7
•
14. sep 2020

6 rokov berieš antikoncepciu a máš 4 r.syna?

Ovuláciu som si merala ovu testami len raz, a aj to mi vyšla negatívne...tak som to skúsila ináč a po 40.tke bez problémov 2x otehotnela takmer hneď (skôr som sa nesnažila, nemala som partnera vhodného na otcovstvo- poznamka len preto aby nedošlo k diskusii že predsa sa nám 20 rokov nedaeilo).

karin04
autor
•
14. sep 2020

@vilma7 maly sa nam "zadaril" pocas toho jak som brala antikoncepciu nebol planovane dieta no teraz by sme chceli planovane druhe len sa nam nedari :(

vilma7
•
14. sep 2020

@karin04 aký dlhý máš cyklus?

karin04
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
karin04
autor
•