Negatívne ovulačné testy
Ahojte. Mala ste niektora skusenost s takymito stale negativnymi OT? Zacala som testovat 7 DC. Kazdy den o 13:00hod. Cyklus mavam dlhy cca 26dni. Dakujem za odpoved.

@fokuska a je mozne ze po potrate hned nasledujuci mesiac nebude ovulka? Lebo min mesiac sa mi aj zdalo ze by som mohla byt tehotna 2 dni mi meskala mrcha, nakoniec som dostala menzes a na 2.den menzesu zo mna vypadoval velky kus(ani neviem coho) . Ked pisem velky tak naozaj velky ako pol dlane 😏 a neviem co to mohlo byt
@fokuska nie nebola dokonca bazalnu som mala dva dni pred ocakavanou mrchou 37,5 🤷♀️ Najprv 37,2 a potom az 37,5 v den mrchy klesla. A o dva dni menzes stym divnym neviem co. Snazime sa asi 3.mesiac a po prvom mes to bolo podobne ale o mnoho mensie myslela som si ze je to len nejaka zrazenina. Kedysi som to tak mavala ale min mes to bolo naozaj velke. No nic pockam tento cyklus a vydam sa asi smerom gynekolog.

@kikus1910 Je to prvy cyklus co testujes? Testuj dalej, ovulacia mozno este len pride.
A dodrziavas to co pisu, ze predtym sa snazit vela nepit, neist na wc, aby si mala moc dostatocne koncentrovany?