Ovulačné testy nesilnejú
Zle som písala, dnes mam 15.dc , tak este zajtra a pozajtra skusim..ano pijem ale nie az tak veľa..len vidim ze vôbec nesilneju, a ine baby uz predtym maju silnejšie testy ☹
Ja mam 28-dnovy cyklus a ciarka mi zacne tmavnut az na 17DC, pozitivny ho mavam na 19DC..takze treba odsledovat az dokonca...nikde nie je napisane, ze ked mas 28dnovy cyklus, ze ovu musis mat presne v strede cyklu..😉
Dakujem za odpovede ❤️ tento mesiac som zacala s Inositolom ale az 5.dc ,tak neviem ci uz moze mat nejaký vplyv na to..
Ovu test nie je dobre robiť z ranného moču, ako tu niektorá píše. Pozor, ranný moč absolútne nie je "nadupaný" LHčkom. Ideálne je otestovať sa okolo 10-11 doobeda, a teda za predpokladu, že už sme ranný moč dávno vycikali. Pred testovaním by žena mala vydržať nemočiť a nepiť aspoň 2 hodiny. Odporúča sa, testovať 2x denne, doobeda a poobede okolo 16-17 s dodržaním týchto pravidiel. Takéto nízke zafarbenie sa najčastejšie objavuje ak žena často ciká alebo príliš veľa pije.
keby testy tento cyklus nesilneli, nic sa nedeje, nie v kazdom cykle musi zena ovulovat mozno si trafila akurat na taky cyklus.
Skús si začať merať bazalnu teplotu. Je to lacnejšie ako toto a popri tom aj lepšie spoznáš svoje telo a svoj cyklus. Popri meraní bazalnej si potom môžeš testom odsledovať a uistiť sa o pravdivosti. Kľudne mi napíš, rada poradím.
Anoo, 28.juna mam termin porodu 🙂

piješ pred tým, ako testuješ? nemala by si piť aspoň 2 hodiny pre testovaním. Alebo rob z ranného moču, ktorý je koncentrovaný..