Už 6dni mi mešká menštruácia robila som si aj testy ale vyšli negatívne brucho ma bolí ako keby mala prísť mrcha raz viac potom menej skúste poradiť či ste sa stim stretli... ďakujem
Tak toto mi príde ako anovulacny cyklus :/
@miska0948 ale ovulácia bola...
@zyzy11 tak neviem, graf by sa mal deliť na dve časti ak ovu prebehla .. ja som len napísala svoj názor , nič v zlom 🙂
@miska0948 nuž uvidíme ako to dopadne....
@zyzy11 ja mám takýto 🙂 držím ti palce ✊🍀 🙂 veď teploty ešte nemusia nič znamenať, každá sme iná 🙂
@miska0948 môžem vedieť aký máš ten graf??ako sa volá tá appka
@zyzy11 Fertility friend 🙂
@zyzy11 s velkou pravdepodobnostou ide o anovulacny cyklus.
@magic08 myslíte lebo neviem čo a ako to mám chápať....u som zúfalá že mrcha nikde a test negatívny toto sa mi ešte nikdy nestalo
@zyzy11 nedošlo k ovulácii. Ak nechceš čakať, skoč k Dr nech ti pichne vyvolavacku
@magic08 ale ovulácia bola...
@zyzy11
@zyzy11 teploty nepotvrdili že ovu bola. Čiže určite anovulak.
@magic08 máš snim skúsenosti?? myslím anovulak
@zyzy11 tak každá žena má v roku minimalne 1-2 anovulaky
@magic08 aha a tim pádom mi môže meškať mrcha??už 9den??
@zyzy11 áno samozrejme. Chod k Dr nech pichne vyvolavacku.
@magic08 noo zajtra idem som zvedavá čo mi povie...Dr
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak toto mi príde ako anovulacny cyklus :/