Neplodný manžel
dalsi spermiogram a nic,ani jedna spermia,,,ja si neviem predstavit ze nikdy nebudem mat brusko?nikdy si to neprezijem?? :((((((ani svoje dieta? :(
neviem ako sa to vola, ale existuje aj cosi take, ze odoberu spermie priamo zo semenika alebo darcovske spermie, vsetko sa da 🙂
môže byť len "cesta zarúbaná",aby spermie vycestovali,ale tvoriť sa môžu,treba ísť ďalej a vyšetrovať a hľadať možnosti
Nezufaj. Ja zase nemam vajicka tak sme museli ist do darovanych a dcerku by som nedala za nic na svete 🙂
Pozerala som taky dokument o jednom ceskom pare,kde on tiez nic, ziadna spermia, podstupil liecbu, v centre, po troch mesiacoch tri spermie po pol roku 15 a myslim ze za dva roky otehotnela jeho zena normalne. Treba sa opytat, citat, pozriet. Musi to byt velmi tazke. Drzim palce
@verkverk hlavu hore ešte je veľa možností a môžeš mať kľudne bruško, neboj👍☺️👶
@verkverk nehádžte flintu do zita,hlavne pred ním sa zdrz a buď pozitívna,pre chlapa to je veľká rana atd ..aj keď v skutočnosti nemusí byt.Je ešte kopa vyšetrení,spermiogram je iba to prvé najzákladnejšie,môžu sa tvoriť,len "nedoliezli" kam treba,je viac druhov liečby,síce to trvá,ale dá sa potom aj prirodzene a presne ako baby píšu,veď sú centrá asistovanej reprodukcie,darcovske spermie,adopcia,atď,len sa obrnte trpezlivosťou..len tá genetika trvá(u nás aspoň) aj 5mesiacov
Akeho mas suseda 😂😂😂
Hm a normalne su tam miliony. Nepostupil v minulosti vasektomiu?
@janulka2811 ty si samá "dobrá" rada... musíš byť fakt nešťastný človek
@dharmasanata preco myslis?Praveze naopak a nestastny kto tu je si ty ked nepoznas srandu 😛😜
Ja nechcem byť hnusná.. ale moja babka raz rozprávala o ľuďoch ktorí proste spolu nemohli mať deti.. a šli od seba a obaja potom s tým druhým to bábo predsa len mali.. (isto má tu ukameňuju..😊) ale samozrejme treba najskôr všetko skúsiť a nebojte isto sa raz bruška dočkáte aj vy ak ste vy zdravotne v poriadku.. hlavne chlapovi nepripomínať že je niečo zle.. isto to chudák zle znáša.. držím palce..😊😊
@lmml ja poznam taký par, že isli od seba kvôli tomuto. Dnes sú obaja stále bezdetni, ale chlapík medzičasom zdedil po svojom bratovi 5 miliónov EUR, 15rocnu fábiu vymenil za bmw, ubytovňu za rodinný dom na kolibe po bratovi, takze ako sa hovorí, že boh niekde ubere a inde zas prida😊
@lula313 nie kazdy tuzi po darovanych spermiach a cudzom dietati. To zeny,ktore mozu mat deti nepochopia. Adopcia je pekna,ale nikdy nebudes to dieta tak milovat ako vlastne a nech si hovori,kto chce,co chce.
Ale k veci. Chapem ta,my tiez z urcitych dovodov mozno nebudeme mat deti a zacinam mat z toho depresie. Nikdy som nebola typicka zena,ktora sniva o tehotenstve,detoch,ale roky utekaju a pripadalo mi prirodzene,ze raz to pride. Mna najviac muci okolie. Primitivne reci zien v okoli,bud ze som karieristka,potom neschopna a podobne. Ja si aj viem predstavit zivot bez deti,keby sa nad tym tak okolie necudovalo a neverili bu ste,aki dokazu byt ludia prizemni. Nam sa pokazil aj vztah,ale aj ine okolnosti k tomu prispeli,no proste katastrofa. Vsetky kamosky maju odrastene deti,dokonca sa uz ani neviem tesit,ked niekto v okoli caka dieta. A najviac ma zaboli veta typu,co ty uz len vies o zivote,ked nemas deti.... Neboj nadej je stale,mozno sa stane zazrak a ak aj nie najdi si v zivote nieco,co ta bude tesit a cim sa budes zaoberat. Ja som napriklad najlepsia teta a krstna mama na svete 😀
@marca12 chapem aj tento pohlad, že nie každý túži po “cudzom” dietati. My niekoľko rokov zachranujeme psov, robime docasky(vypiples, vychovas psa a das ho na adopciu), takze ja sa na to pozeram inak a nemyslím si, že sa dá robit takto rozdiely, hlavne keď nemas svoje vlastne dieťa, ako mozes povedat, že by si ho tak nemilovala? V tomto máš podľa mna zbytočne predsudky..
@lula313 porovnavas psa s dietatom? Pri vsetkej ucte,ja milujem zvierata a tiez mavame v docaske najdusikov,ale to je ine ako s dietatom. A dokonca mame psika,ktory nemal domov. Je to prirodzene,ze len k svojej krvi mas velke puto. Nevravim su matky,ktore az chorobne tuzia po dietati a kedze nepoznaju co je milovat vlastne dieta,tvrdia,ze je to to iste. A kolke ludi ma vlastne aj osvojene. Navonok rozpravaju,ze ich rovnako lubia,nevravim,ze nie,ale castokrat klamu samych seba. To je tazka tema a dlhe polemizovanie
@marca12 toto prirovnanie Ti možno príde scestné, ale chcela som tým poukázať na to, že tých psov, ktorých sme mali doma možno viac ako 30? 40? a milovali sme ich ako vlastných. Na žiadneho som sa nedivala ocami, ty si tu dočasne, tak ty nebudeš jest granule ako môj pes, ale dam ti pedigree. Toľkokrát má muž prosil, aby sme si nechali toho, tamtoho, ale ja som nedovolila, lebo by sme nemohli pomahat dalej, keďže v byte sú iste priestorové limity. Tým chcem povedat to, že keď si Ta Dana bytosť ziska(to je jedno, či pes, alebo dieťa), neverim, že budeš v sebe živiť tieto pocity, ale veď to nie je moje dieťa..
Suhlasim, že je o tom tazke polemizovať, keďže žiadna z nás nie je v takej situácii, že by mala takéto dieťa doma, ale nerob si dopredu blok a skus sa spytat mám, čo majú adoptované deti, čo prežívajú..
@lula313 vsak ale o tom pisem,ze ta co adoptovala,lebo nemohla mat vlastne,nikdy nezisti,aka silna laska je k adoptovanemu. Prepac,ale ty stale omielas o psoch. Pes vysiel z tvojho lona,plod lasky s manzelom? Zasnem na ake miesta stavaju ludia lasku psa a dietata. Ja nemam ziadny blok,pretoze viem,co je to materinska laska a viem,ze k cudziemu taku lasku nikdy nepocitim. Nevravim,ze by som adoptovane dieta bezhranicne nemilovala,ale nikdy nie tou materinskou laskiu,ktoru pocitis,ked prvykrat uvidis porodene dieta. Nepochopis to,lebo to porovnavas s laskou ku psom.
@lula313 a k tomu ooytaniu sa. Mam kamosku,ktora mala adoptovanych surodencov a ked nemohli mat s muzom deti,tak bolo pre nu prirodzene adoptovat si. A sama tvrdi,ze to nie je ono. Nevravi,ze ich nema rada,ale stale citi,ze jej nieco chyba. A tuto informaciu samozrejme,ze nevytrubuje do sveta,je to skor tale povzdychnutie. Nikto sa ti neprizna s naozajstnymi pocitmi,kazdy sa hra na nieco lepsie ako v skutocnosti je

Veď existuju predsa aj darcovské spermie.. alebo môžete adoptovat dieťatko/vziať si ho do náhradnej opatery