icon

Neprasknutý folikul

cca123
18. nov 2025

Ahojte dnes som bola na folikulometrii som 18dc, vyklus mavam 32-34 dňový, dnes bol df 22mm len vraj nič nenasvedčuje ze by šiel prasknúť. Snazime sa 2 roky a pravdepodobne toto je ten problem ze folikul nepraskne. Da sa to nejak ovplyvniť?

anonym_20fe2e
18. nov 2025

@cca123 gynekolog timohol pichnut injekciu na prasknutie folikulu, ked sam nepraskne toto pomoze s istotou, mne napriklad praskali samovolne pri 22 mm, ked uz boli vacsiu uz bola s toho cysta. Pichala som si na odobrenie lekara ked som mala 20 mm

cca123
autor
18. nov 2025
@anonym_20fe2e

@cca123 gynekolog timohol pichnut injekciu na prasknutie folikulu, ked sam nepraskne toto pomoze s istotou, mne napriklad praskali samovolne pri 22 mm, ked uz boli vacsiu uz bola s toho cysta. Pichala som si na odobrenie lekara ked som mala 20 mm

@anonym_20fe2e a bolo to teraz niekedy? Lebo lekarka mi povedala ze tie injekcie ona predpisovat nemoze ze tie predpise len lekar v reprodukcnom centre

kiki68
18. nov 2025
@cca123

@anonym_20fe2e a bolo to teraz niekedy? Lebo lekarka mi povedala ze tie injekcie ona predpisovat nemoze ze tie predpise len lekar v reprodukcnom centre

@cca123 kamoske to pichele lekar, normalne v ordinacii, cize mozno zmenit lekarku. Alebo ist rovno do CAR

anonym_20fe2e
18. nov 2025
@cca123

@cca123 bolo to vlani, ale pokial viem nic sa nezmenilo, asi nema lekarka s tym skusenosti tak za to nechce. Skus sabud u ineho popytat alebo potom v Car, tam by ti automaticky pichli . Konzultacia je zadarmo aj krv

anonym_78e03f
19. nov 2025

@cca123 popros si injekciu (ovitrelle) na prasknutie folikulu. Neviem ci tvojmu gynekologovi to prejde ako recept, pretoze niektorym to vraj nejde.

cca123
autor
19. nov 2025
@anonym_78e03f

@cca123 popros si injekciu (ovitrelle) na prasknutie folikulu. Neviem ci tvojmu gynekologovi to prejde ako recept, pretoze niektorym to vraj nejde.

@anonym_78e03f asi neprejde lebo ona mi spominala tie injekcie ale vraj ona ich nemoze predpisat a bola z toho dost rozculena lebo vela dievcatam by sa dalo tym pomoct

anonym_78e03f
19. nov 2025
@cca123

@anonym_78e03f asi neprejde lebo ona mi spominala tie injekcie ale vraj ona ich nemoze predpisat a bola z toho dost rozculena lebo vela dievcatam by sa dalo tym pomoct

@cca123 chapem, chceme dalsie dietatko a pytala som doktra leteozol, co je na stimulaciu vajecnikov a ten mi predpisal a na injekciu ovitrelle povedal, ze to mi asi on nedaval ze to mu neprejde skusal a ze neprejde... potm este skusil raz a presla mu🤭 Takze... mozno ked skusi viackrat prejde 😉

michicka
19. nov 2025
@cca123

@cca123 mne ich vedela predpisat aj moja obvodna gynekologicka - ovitrelle