icon

Nepravidelná menštruácia - nemožné tehotenstvo

babetko13
13. jún 2023

Ahojte babulky, mám takú otázku mám už 33rokov za sebou dve tehotenstva obidve na prvý šup,,po druhom tehotenstve som n dostávala ms asi tak raz za pol roka,trvalo to tri roky tak, teraz už rok správam ms tak že jeden mesiac príde druhý mesiac nepríde, vždy mi ten jeden mesiac vynechá 😪schudla som minulý rok 17kg teraz som zase pribrala pár kg,u lekárky že vraj všetko v poriadku tak ja neviem 😪 snažíme sa o babo pol roka,ale viem že bez pravidelnej ms asi ťažko,,gynex nepomohlo pribrala som snim 2kg lekárka záujem fakt nula bodov,ste v poriadku a nerieši,,viete prosím poradiť alebo ste mali podobne,, ďakujem a všetkym pekný deň

sajmonka_1216
13. jún 2023

ja som mala nepravidelnú, ale často aj anovulačné kvôli nízkem progesterónu, pcos a tak.. pomohli až lieky.. clostilbegyt a podobne...
asi by som vymenila lekára, lebo zrejme ten dôvod nejaký je... možno tiež ani neovuluješ.. alebo si to odsleduj meraním teploty, testami... ale asi najlepšie by to bolo fakt u toho lekára, ktorý by ti potom mohol predpísať niečo aby sa problém vyriešil...
my sa tiež snažíme, ale ešte kojím, takže moj dr tiež nechce nič riešiť, lebo čo chcem, ked kojím..

natali_hamzova
13. jún 2023

@babetko13 ja mávam nepravidelnú MS a otehotnela som 2x. O prvé sme sa snažili pol roka a druhe vyšlo na prvýkrát

januska12323
13. jún 2023

Vymeň lekára.

x_mery_x
13. jún 2023

Ja som tiez mala dlhe cykly aj 60dnove, v poslednej dobe aj castejsie anulacne, ale zacala som brat kuru na pocatie, na treti cyklus sa nam podarilo, aj co som citala recenzie na tu bylinnu kuru, tak babam sa vzdy na treti cyklus podarilo otehotniet, je to spravne dozretie vajicok aj mi to skratilo tie cykly, ze som nemala take dlhe, co ma velmi potesilo.

uctovacik123
13. jún 2023

@x_mery_x prosím, napíšeš, čo to je za kúru? ďakujem

tinkavvv
13. jún 2023

@babetko13 a ake vysetrenia ti urobila?

x_mery_x
13. jún 2023

@uctovacik123 toto som brala, na treti cyklus sa nam podarilo, predtym vyse roka nic a to sme prve mali na prvy sup a
druhe az po tomto https://serafinbyliny.sk/produkt/pocatie_676
Je dokonca aj pre muzov, ale moj muz pil len caje 🙂

pet888
13. jún 2023

@babetko13 vravis,ze si vela schudla,otazka teda znie,ci mas naspravenu dobre stravu (a teda ci si schudla na velmi chuducku alebo ze si bola pribrata a teraz si akurat).Mne sa schudnutim a znizenim denneho kalorickeho prijmu na dost nizky tiez rozhadzal a natiahol cyklus (telo je v obmedzenom rezime a vtedy vyhodnoti,ze teraz nie je vhodny priestor na pocatie).

babetko13
autor
13. jún 2023

@x_mery_x ďakujem vyskúšam ❤️

x_mery_x
13. jún 2023

@babetko13 to ano za vyskusanie nic nedas 🙂 nam sa prve tiez podarilo na prvy sup, a druhe sme skusali vyse roka a potom som objavila tuto kuru, vyskusala a na treti cyklus vyslo. 🙂

uctovacik123
14. jún 2023

@x_mery_x ďakujem krásne za info, práve som ju objednala 🙂

maryetta
14. jún 2023

Ja som mala este pred prvym tehotenstvom nepravidelnu ms.
Sledovala som si ale cyklus. A zapisovala priznaky ze kedy je asi ovulacia. A aj pri nepravidelnej ms sa nam podarilo babo hned ako sme chceli.
Pripadne skus testovat ovu testami.
Ale to tiez aspon 1-2mesiace kazdy den v rovnaky cas aby si videla kedy k ovulacii dochadza.

sajmonka_1216
14. jún 2023

@x_mery_x prosím ťa, na tvoje odporúčanie to chcem skúsiť 🙂 tie kvapky si brala tak ako tam je napísané? 1 kvapka na 1kg hmotnosti?

x_mery_x
14. jún 2023

@sajmonka_1216 asi o par kvapiek som si davala menej, ale dokupovala som.si potom porciovane caje, lebo sa mi nechcelo naberat tie bylinky, tych cajov by trebalo vziat viac, lebo hento jedno balenie sa rychlo minie.

blue_violet
14. jún 2023

@x_mery_x ahoj. Ak sa môžem opýtať, tak sa majú kombinovať tie kvapky spolu s čajom či stačí buď jedno alebo druhé?

zuza265
14. jún 2023

Keby si si skusila merat bazalnu teplotu a kombinacia s ovulacnym, tak by nevadila nepravidelna menstruacia, lebo by si vedela kedy prebehla ovulacia🤗 pripadne chodit na meranie a doktorka by vedela kedy prebehne ovulacia a mali by ste planovany styk…

sajmonka_1216
14. jún 2023

@blue_violet ahoj tiež pozerám tie veci a užívajú sa spolu, lebo sa tým posilňuje účinok 🙂 tá cela kura ešte obsahuje aj take tabletky a berie sa to spolu všetko

x_mery_x
15. jún 2023

@blue_violet vsetko spolu by sa malo. 🙂

veronikaaa13
19. jún 2023

@x_mery_x dobrý deň viete mi prosím poradiť o akú kúru ide?

x_mery_x
19. jún 2023

@veronikaaa13 vyssie som davala link, mozete kuknut.