Neschopnosť otehotnieť - frustrácia
Ahojte baby. Doteraz som to celé brala tak s nadhľadom. Keď mi zas a znova prišla ms neriešila som to povedala som si že koľko to má ešte výhod že to nepríde hneď. Viem že pár mesačné snaženie je málo oproti niektorým no mne to príde ako celá večnosť. Tisnú sa mi z toho slzy do očí lebo tentokrát som išla dokonca aj k doktorovi čo som myslela že prvýkrát keď mi takto zblbli moje dni ktoré neprišli len s malým špinením ktoré ráno zmizlo ešte tak dva týždne dozadu že už sa to podarilo a včera mi prišli výsledky z krvi a negatívne. Rozplakala som sa lebo už nevládzem prečo keď sme mladí a zdraví je to taký problém? Obaja máme pod 25. Veľmi by som chcela byť mamou už od strednej čakala som celý čas kým doštudujem potom kým budú vhodné podmienky vhodný partner....cítim sa z toho celého unavená a ako žena neschopná....Cítite sa tak momentálne aj vy niektoré ktoré sa snažíte? Opakujem viem že je to veľmi krátko ešte no mňa osobne to už dosť ničí.
@heln endometrióza sú vlastne zrasty na maternici ktoré bránia otehotneniu? Už si presne nepamätám definíciu.... každopádne cítim sa už v pohode hlavne mám veľkú oporu v partnerovi a opäť som vo svojej pohode nejako som to prijala a ide sa ďalej len keď mi to oznámila do telefónu to bolo nepríjemné prekvapenie pre mňa a to ma zobralo.....to všetko sa aj snažíme robiť a byť aj v spoločnosti s kamarátmi atď....mám znova pozitívnu myseľ a vieru že len ešte neprišiel pravý čas pre nás ale verím že už nie je tak ďaleko....ďakujem ti pekne za tvoju správu a slová podpory....
Ahoj ak by si chcela pracujem s prirodnymi bylinnymi produktami ktore pomahaju podporit tehotenstvo, a mnohe ine zenske problemy. Podla daneho problemu sa nastavuje kúra.denne sa stretavam s roznymi problemami a casto ani lekari na nic nepridu a nedari sa. Mozem ukazat aj mnoho referencie od xxx tehotnych zienok. Ak chces napis mi.

@mmm2mmm presne tak aj my.... týždňovky len ja som bola v tom že ovulku sme trafili lebo mi to tak vychádzalo zhruba tie víkendy (potom sme boli v karanténe aj tam mi vychádzali alebo mal dovolenku a tak) ale až neskôr mi došlo že to tak vôbec nemusí byť a aj preto sa nedarilo tak som si zaobstarala kyselinu listovú a ovulačné testy ( a pribalila som k tomu aj pár tehu testov kdyby něco😂) tak som zvedavá čo tento 🌙 ...zajtra si pôjdem ešte alchemilkový čaj kúpiť a som zvedavá či to do pár mesiacov prinesie nejaké výsledky....ak by sa po novom roku nič neudialo pôjdem na nejaké testy aj priateľ ale zatiaľ na to nechcem tlačiť lebo si uvedomujem že je to krátko...len mi nejde do hlavy ako je možné že problémy s otehotnením má každá druhá žena? Ako je to možné? Je to tou nekvalitnou stravou? Samá chémia postreky atď alebo čím že sa plodnosť rapídne znižuje?