Neúspešné snaženie sa o dieťa
Snažíme sa od nového roka je pomaly nový rok zas a stále nie som tehotná. Myslela som, že na Vianoce už budem dávno tehuľka. Veľmi trpím neskutočne 💔 Dnes zasa negatívne testy 😢
To budú smutné Vianoce ani ich nechcem 💔
a skusila si sex?
Po Vianociach to zacnite riesit s lekarmi, uz je cas
a skusila si sex?
@anonym_32af76 sex máme často každý 2 - 3 deň a nic aj tak 😢
A lekári čo na to?
tak sex mate , testy tiez, ak pouzivate spravnu dierku a nic tak preco ste nesli k dr? tu ti ziadna nepodsunie zazracne biliny ani vydymenie domu salviou - ked to nejde tak hold treba zistit pricinu
Väčšinou keď človek robí všetko preto aby niečo dosiahol a tlačí na to tak to nepríde. Poznám to v inej oblasti.
Neboli sme u lekárov ešte lebo sme mysleli, že plodný sme . Dcéra má 1,5 roka a bez problemov sme pocali.
Neopúšťaj sa a zájdi k Dr. ... jedno dieťa už máte, čiže plodní ste obaja ... možno stačí málo ... moja kolegyňa, prvé dieťa bez problémov, potom sa dlho nedarilo, mala nejaké problémy, išla k Dr., bral krv, čosi brala ... už majú aj druhé.
@anonym_autor skúšali ste aj reprodukčné centrum a urobiť si potrebné testy ci ste v poriadku? Na začiatok aspoň spermiogram a ovarialnu rezervu?
@anonym_autor skúšali ste aj reprodukčné centrum a urobiť si potrebné testy ci ste v poriadku? Na začiatok aspoň spermiogram a ovarialnu rezervu?
@anonym_5cc3ca zatiaľ sme neboli na žiadnych vyšetreniach
Takže máš doma zdravé 1.5r dieťa ale ty budeš mať smutné Vianoce, lebo nie si tehotná. Úprimne? Poplač si ale mysli na to, čo už máš a z toho sa teš. Život vie byť krehký.
To budú smutné Vianoce ani ich nechcem 💔
@anonym_autor vies co si smutne vIanoce? netrep. smutne su ked ti na Vianoce niekto umrie a ver ze uz nikdy vianoce pre teba nebudu vianpcami :(
@anonym_autor dat sa vyšetriť rozšírený hormonálny profil., od sledovať ci máš ovuláciu, folikulometria, spermiogram, endokrinológiu,... Lekári ti poradia podľa výsledkov
@anonym_autor Napíšem Ti v skratke o nás...s manželom sme sa zobrali a hneď po svadbe prvý cyklus som otehotnela (dohodli sme sa ze po svadbe si nebudeme dávať pozor), narodil sa nám syn, keď mal rok povedali sme si, že by sme mohli začať pracovať na druhom dieťatku..boli sme si istí, že to opäť bude na prvý krát..no prešiel mesiac a nič, prešli dva, tri,rok a stále nič..boli sme frustrovaní..no po roku sme navštívili CAR, ja som mala 32 a manžel 36 rokov. Zistili,že moja ovarialna rezerva je ako u ženy v 45ke a mužov spermiogram bol taký, že sa nenašla spermia, ktorá by zvládla oplodniť vajičko-teratozoospermia 0 správne tvarovaných spermii. Rovno nám povedali ze jedine umelé aj to mame 5 % šancu, dosť nás to s manzelom vzalo, nechceli sme umelé a tak sme to skúšali ešte prirodzene..po roku sme navštívili CAR a skúsili IVF, mali sme jedine embryo, v 9 týždni však nastal koniec..nakoniec po 5 rokoch a 5 IVF sa to podarilo, čakame naše druhé biologické dieťa a ja by som mala za mesiac porodiť. Nechceli sme umelé, no inak to u nás nešlo, ak sme chceli ešte dieťa. Nestrácajte čas, choďte na vyšetrenie aspoň hormonalny profil a spermiogram, aby už nebolo neskoro.

no.... zase ty?