icon

Niekoľko dní hnedastý výtok a príznaky tehotenstva.

sunny_g
24. jan 2020

Ahojte, opäť mám otázočku.
18teho som mala ovulku a mám príznaky tehu (ako v prvom tehotenstve veľmi skoro).
Mám však už tretí deň hnedastý výtok ťahavý a neviem, čim by to mohlo byť. Bolesti nemám, len cítim, že sa dolu niečo deje (okrem iného).
Môže toľko trvať hniezdenie alebo sa mám pripraviť na najhoršie?
Ďakujem

Strana
z2
sunny_g
autor
29. jan 2020

@mala_kari ja počkám nakoniec do 1.2. tak som sa rozhodla. Vtedy máme s manželom výročie spoločného života takže si to nechám na vtedy a buď sa podarí a budeme sa tešiť, alebo nie a aspoň si urobíme pekný deň aj tak ;)

mala_kari
29. jan 2020

@sunny_g budem držať palce 🍀 ja si vravím že nič nie je stratené, vo februári to určite vyjde 🧡

sunny_g
autor
29. jan 2020

@mala_kari pozri nakoniec hladina hcg sa pohybuje veľmi individuálne ;)

mala_kari
29. jan 2020

@sunny_g Máš pravdu 😁 Tak uvidíme, daj potom určite vedieť 🍀

sunny_g
autor
29. jan 2020

@mala_kari jasné 🌸

sunny_g
autor
7. feb 2020

@mala_kari tak som včera začala špiniť a v noci už silno krvácať. Lekár skonštatoval, že sa bábo neudržalo, že sa to stáva v 30% prípadov a že netreba ísť na kyret.... takže sme o mimi prišli ... Ideme ďalej 🌸

mala_kari
7. feb 2020

@sunny_g vieš že práve včera som na teba myslela? Je mi to ľúto, tiež som si tým nedávno prešla, posielam veľa pozitívnej energie do tohto mesiaca 🍀🧡

sunny_g
autor
7. feb 2020

@mala_kari dakujem krásne ❤️❤️❤️

mala_kari
7. feb 2020

@sunny_g Ja som už 8DC, tiež ideme ďalej 😁 Zachvilku Valentín, kopa príležitostí sa mojkať 😁 tak mi niečo našepkáva, že tento mesiac bude náš 🧡

Strana
z2