Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!
neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
Terez, nie si sama aj ja som dnes riadna lemra lemrava hnila ako voš pod chrastou (ako by povedala moja maminka 😀 😀 😀 )
To musi byť také zlaté tie kopance... 😵 😵 😵 😵 to ked bola švagrina tehu s dvojičkami tak sme videli normalne cele chodidla, ako sa tam nemohli zmestit, tak vzdy vyduvali kolienka, ramienka a nožičky.... 😵 😵 😵 😵
dneska mi je stale zima a tusim ma chce aj bolieť hlava...dufam ze na mna nic nelezie.. ☹ ☹
A to ideme poobede s kolegynami na spining..idem prvy krat, tak dufam, že tam dušu nevypľujem.. 😀 😀
Už som tu, riešim jednu faktúru a strááášne ma to štve, tomu chlapovi už ani nedvíham telefón 😠
Ináč, ja mám odvtedy čo som trošku krvácala, také divné mrcha tlaky v podbrušku.. Tak na pravej strane, vo výške vaječníka.. Trochu sa to podobá mojim mrcha stavom 😒 Ale ešte by bolo na mrchu zavčasu 😉
no pahu. nech daco nezakrikneme, ale vyzera to slubne. treba len cakat. mala by mrcha nedojst presne na Valentina, ci ako?
Veru Pahu radšej buďme potichu ale vyzerá to celkom pekne... 😵
Fuj mne tu chodí kolega, celý je nafajčený strašne z neho razia cigarety a mne potom smrdí celá kancelária 😠
Zabka budem, ale aj sa bojím. V piatok si pojdem kúpit test a v sobotu ráno to asi urobím ked nepríde. A ty aky budes kupovat? 😲
terez, ak nebude rebeka spinkat, tak urcite budes citit, ako sa tam vlni 😵
nell, daj si cecko alebo aspon nejake ovocie
ani mne sa nic nechce, ale musim, lebo mam toho kopec a ked chcem ist na matersku s cistym stolom, tak musim makat 😝
Baby ja koncim. Idem domov si lahnut.Otazka je taka,ako zvladnem cestu domov autobusom.Asi si zoberem sacok. 😀
Majte sa krasne,zajtra sa ukazem.Papa
Dnes sa pokusim si kupit ten z drogerie Modra sprava ci ako sa to vola.... ten nie je taky drahy... a ked tam ma nieco byt tak tam bude... 😉
Babuľky, sme my to ale optimistky, však? Graf je síce na prd ale sme sa rozhodli, že som tehu 😀 To je dosť dobré 😅 A aj mne bolo včer a predvčerom zle, napínalo ma na grckanie 😉
Pipi, držkaj sa 😀
Zabka super budem ti drzat palceky. Ja verim, ze tam budu // 😀
Pipka ahojcek 🙂
Pahu musíme byt optimisticke 😉
Pipika ahoj a oddýchni si doma 😉
Mirka super sa teším dúfam že bude pekne hore 🙂 A ozaj kedy sa chystáš na MD? Chceš robiť riadne a až 6 týždňov pred pôrodov ísť na MD?
pipika, pa a oddychni si
pavli, jasne, ze ste tehulky 😉 ja v to verim
zabka, tak ty nas potesis 2// v piatok a andullka v sobotu. sa tesim
pipika, pekne si oddychni. papa 😉
zabka, tak predsa ides dnes testovat? pahu, my sme este nic nerozhodli. radsej sme ticho ale nehadzeme este flintu do zita 😉
Babulky ste zlate. Dost to pomaha. Kocenky v sobotu vam dam hned vediet vysledok, nech je aky chce. 😉
terez, fakt este neviem, kedy pojdem na matersku. uz teraz ma pobolieva brusko, ked pridem domov po 8-9 hodinach v praci 😖 mozno ak mi skratia prac.cas, tak by som ostala do toho 31.3., lebo vtedy mi vychadza oficialny nastup na matersku
Mirka a požiadala si o skrátenie prac. času? Lebo aspoň to by si mohla čím skôr spraviť 🙂
Ja sa idem pomaly najesť lebo mi zas začína byť zle ☹
Andulla, mám sa tak kadejako, už sa teším keď doberiem lieky a zistí sa čo sa vlastne deje. V robote máme šéfa z Belgicka takže je tu dusno 😒 a ty ako?
andulka, to ti poviem, este len teraz som si robila test a uz o chvilu idem na matersku
Ved to mirka a vychutnavaj si kazdy den s bruskom aj potom s babenkom lebo to tak neskutocne preleti, ze ano nebudes vediet ako. viem o com hovorim 🙂
Janka to mas teda naozaj dusno v praci. Verim, ze ked dopapas lieky bude vsetko ok a budes mat na teste // 🙂
Ja teraz stresujem lebo mrcha mala prist vcera a nic, tak uvidim do soboty ak by nedosli budem testovat. Uvidime ako to dopadne radsej sa nebudem na sustredit, aby nahodou nedosla 😒
terez, ja som so sefovcami dohodnuta tak, ze kym vladzem pracujem. ale teraz, ked pridu z tej lodi lasky, tak im poviem, ze potrebujem robit kratsie, lebo uz nevladzem.
dobru chut pri obede 🙂
Babuľky, stráááášne sa mi točí hlava, nie som schopná mať otvorené oči veľmi dlho, keď ich privriem, je to lepšie ☹ A tuším idem grckať aj teraz... 😖
Pavli nejako sa to tu rozbieha s tým grckaním 😅 Mňa teiž zas riadne napína, až mám z toho slzy v očiach 😔
Idem si už zohriať obed snáď to potom prejde

terezka, len aby nam neodcvalal 😉
andullka, to mas pravdu. to mam na tehu aj ja najradsej -tie kopance 😉