Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!
neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
No, aj ja som už trošku nedočkavá, ale dnes som našťastie iba 9 DPO, takže by tam aj tak ešte nič nebolo vidieť a ani nie je mrchin čas... 😉 Toho 13.2. testnem ak nezačnem hneď od rána špiniť 😵 Dúfam že nie 😀
Zazi, už som mala aj zlé dni, neboj sa, príde samotné testovanie 😉 Najviac smutná som bola po prvom neúspešnom IUI, to som chcela so všetkým seknúť... ☹ Ale život ide ďalej a naozaj neviem či som si myslela že budem jedna z tých 8-10= úspešnosti 😵
Dievcata ja by som tak spala az no. 😒 Vidim, ze vc ste tu v plnom prude 🙂 Pahu neboj urcite to teraz vyjde, uvidis 😀
Anduli ja viem 😉
Počujte ja o 9 minutiek padám, takže vypínam počítač, poriadim si na stole a fičím na hodinku do postielky. Potom spravím na večeru restovanú kuraciu pečienku s ryžou, napapkáme sa a ideme na oslavu kamoškiných narodenín 😅 Dobrý plán mám, však? 😀
Pahu perfektny aj ti zavidim 🙂 Ja som ako obycajne doma, ale aspon si tiez pojdem lahnut lebo ledva drzim viecka otvorene 😉
papa kocky teda. dobre si zdriemnite a pahu, prijemnu oslavu. pekny vikend vam prajem. ja este hodinku v robotke 😉
AHojte, v piatok sa mi nedalo vam napisat, v praci mi nesiel internet som myslela ze zosialem...Ale hlasim ze v piatok prisla mrcha, rano som este merala 36,9 a potom o par hodin dorazila... No uz je to v pohode a tesim sa na dalsie snazilkovanie... 😉
ahoj zabka. mrzi ma, ze mrcha dosla. uz si dnes druha, kt.to oznamuje. aj pavlinke dnes dosla 😔 do kelu aj s mrchou 😠
nie, nemala, ale pisala dnes na obed sms, ze dosla. ale je rada, ze dosla skor, lebo teraz sa mozu co najrychlejsie vrhnut na iui
Aha lebo vsak som kukala jej grafik a uz pekne stupal... No nechapem... Takze ideme odznovu spolu...
Ahoj Jani no celkom sa dalo, včera som si pospala aj poobede spolu s Marekom 🙂 A potom ten môj úžasný manžel vymyslel že budeme spať v obyvačke aby sme mohli dlho pozerať TV. Samozrejme že to nevydržal dlho tak sme išli spať a ja som sa celú noc prehadzovala a čakala som kedy konečne zazvoní budík 😅
No veru Janka je to ohromný výmyselník 😅 A včera sme volali našim kamarátom do Levíc, oni sa brali dve mesiace pred nami 🙂 A povedali nám že čakajú bábätko v auguste 😵 Tak potom sme povedali aj my im že my čakáme v septembri, tak sme sa tešili spolu 😵 A prídu k nám o 3 týždne tak chlapi to môžu oslavovať 😀 A my sa budeme na nich len pekne pozerať 😀
Veru Janka my džúsikmi a oni niečím iným 😅 A Marek im vraví, že ja s Borkou si budeme vymieňať zážitky a tak a on s Ferkom si teiž budú vymieňať zážitky len trochu inak 😅 😀
Ahojte Annavi a Žabka 🙂 Žabi mrzí ma že mrcha došla 😢
Ann ty ako? Ako bolo na východe?

Zaza zajtra som od 8 do 12.30. Dufam,ze rychlo prejde.
Lucim sa,idem sa pobalit a letim na autobus.Prajem vam pekny vikend,papa 🙂