icon

Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!

adulina
21. dec 2007

neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec

andulla
13. feb 2008

Ahoj mirka to dufam, ze pomoze 😉 No presne aj Pavlinka ma la dnes testovat. 🙂 Dufam, ze aspon jej vysli // na testiku 🙂

terezicka
13. feb 2008

Andullka tak som zvedavá čo ti povie dr, ale možno by to mohlo byť aj spôsobené tou operáciou nie? 😅
Mirka organizovanie mi pôjde jedna radosť, len eď už uvidím potom tie výdavky tak mi aj mráz asi prejde po chrbte 😅

pahu
13. feb 2008

Anduli to fakt? 😕 No tak aj ty bežkaj za dokinou, nech sa na teba ihneď pozrie 😉

pahu
13. feb 2008

Ja som taká zvedavá na Pipiku 😀 Ale ona aj tak bude mať výsledky z krvi až poobede, ale testíkuje, však? 😵

zabka
13. feb 2008

Andull to ma mrzi, ale este nezufaj, ved kym mrcha neprisla...

andulla
13. feb 2008

Pavli super aspon, ze tak 🙂 Mozes postupovat dopredu 🙂
Terezicka mozno ano, ale nechapem, ze ked som bola minuly rok na laparke a to som predtym musela brat hormonalne tabletky aby mi mracha skoncila presne na den do operacie , takze preto nerozumiem o mi prefukovali vajcovody, hybali maternicou.

andulla
13. feb 2008

po laparke som mrchu dostala presne na 28 den 😉

pahu
13. feb 2008

Anduli, aj aj som rada že ideme ďalej a že to nie je nič vážnejšie 😀

No a ty? Možno nejaký stres, prechladnutie, nič také? 😕

andulla
13. feb 2008

Pvli prechladnuta som bola. No, ale aj ked som predtym bola chora mne mrcha nemeskavala a ked tak len 2-3 do roka a to maximalne 3 dni, ale nie 9dni ☹

pahu
13. feb 2008

Anduli, šup k lekárke... A prečo až zajtra a nie dnes? 😕 🤐

terezicka
13. feb 2008

Pahu ale aspoň ťa dr zobral a vyšetril a vieš na čom si...A držíme ti veľmi palce na tú stimuláciu a samozrejme aj na iui 🙂 Musí to byť úspešné 🙂
Mirka prosím ťa poraď mi ako si mám nastaviť do albumu do odpočítadlo? 😕 Idem tam ešte pridať nejaké foto čo sa mi páčia nejaké veci 🙂

pahu
13. feb 2008

Terez, to brušisko!!!!!!!!! To mám iba ak ležím na chrbte, bruchom hore, grckam 4-5 dní a pred tým týždeň nič nejem 😀

Ale ako sa zlato vytešuješ z kvetiniek 😉

andulla
13. feb 2008

Pahu lebo dnes ma poradnu a zajtra ordinuje normalne, vies? Uz je jedno ten jeden den 😉 Budem ti drzat palce a tentokrat to urcite vyjde 🙂

mirka20
13. feb 2008

pavli, strasne ma to mrzi, ze to nevyslo, tak ako som si predstavovala. ale zase idete do toho, tak som rada. ozik, nechcela by si si v sobotu chytit tehu brusko?

terezicka
13. feb 2008

Pavli ale neboj bude aj väčšie a už čoskoro 😀 A z tých kvetov som sa veru vytešovala , dostala som ich včera ale som tak dosť tušila že Marek mi kúpil kvietky 😀 Ale aj tak som bola moli prekvapená 🙂

katarina26
13. feb 2008

Ahojte! Prvý krát píšem do modrého koníka, ani presne neviem do ktorej témy mám písať, ale musím sa trocha vykecať. Pre cca 2 týždňami sme boli v ISCARE na IUI a dnes som volala aké sú výsledky. Bola som presvedčená že budú pozitívne, lebo menzes mi mešká 2-3 a cítim sa tak všeliako. No sestrička mi povedala, že HCG je 0,6 takže tehotná určite nie som. Nejak som to nečakala. Teraz som v robote a neviem sa na nič sústrediť.

mirka20
13. feb 2008

terez, chod k niekomu do albumu a klikni na ten odkaz, hodi ta to na tu stranku a tam si nastavis svoj datum a svoje udaje. potom musis prekopirovat text, kt.ti tam hodi do tvojho albumu do popisu

terezicka
13. feb 2008

No Mirka ja idem do tvojho albumu 😀

zabka
13. feb 2008

Nakukam sem popri praci....Ale uz pomaly dokoncujem musim sa trochu sustredit, lebo vsak vyplaty... 😀
Este si prihodim nahodou nestastnou... 😀

terezicka
13. feb 2008

Mirka oprav si svoje odpočítadlo prosím lebo som ti tam niečo prestavila 😅 A keď som na to klikla tak sa mi nič ďalšie nezobrazilo a klikla som aj 2x 😅

zaza_na
13. feb 2008

ahojte babule 😉
to mi teda dalo precitat vas. ako sa mavate?
andullka, to mi je luto, ze testik bol len /. som zvedava, co ti povie zajtra doki. neboj. urcite pomoze. 🙂
pahu, no takze aj ty len /. som rada, ze uz mas aj kontrolu o dokiho za sebou a vies na com si. tak idete zase do toho? budem drzat palce 🙂
jej, a terezka ma albumik. musim ist hnedky kuknut 😵
ahoj katarina26. to mi je luto, ze to nevyslo. to bolo prve IUI? 😕

pahu
13. feb 2008

Terez jasnačka, teraz mám okolo seba ľudí ktorí ma veeeľmi potrebujú, takže budem myšlienkami aspoň na 50% niekde inde... 😉

pahu
13. feb 2008

Ahoj Katarína, tak nejako som sa cítila aj ja po prvom neúspešnom IUI, ale hlavičku hore, ja dnes začínam stimulovať a ideme do druhého 😀

terezicka
13. feb 2008

Zuzi tak len kukni som zvedavá čo povieš 😀

pipika
13. feb 2008

Ahojteeeee

terezicka
13. feb 2008

Katarína a ako dlho sa snažíte otehotnieť? Máte aj nejaké problémy, či už ty alebo manžel?
Pipika ahojky no rýchlo vrav ako, ale isto dobre 🙂

zabka
13. feb 2008

Terez si sikulka pomalicky doplnas... 😉
Ahoj pipika tak ako?

andulla
13. feb 2008

Ahoj pipka, zabka 🙂 No pipka ako? 😀

mirka20
13. feb 2008

terez, klikni na to, kde je napisane babystrology.com 2krat a hodi ta to na tu stranku. len ta to uplne vyhodi z konika, tak si otvor este raz konika
katka, je mi to luto, ale neboj, nabuduce to bude

pipika
13. feb 2008

😵 😵 😵 😵 😵 😵