icon

Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!

adulina
21. dec 2007

neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec

terezicka
22. feb 2008

Mirka ja ich vôbec nemám rada, pre mňa bol trest jesť hríby aj vo vianočnej kapustnici 😅
Kočky neviete mi náhodou poradiť, stále platí že tehotné majú nárok na neobmedzené P-čka po predložení tehotenskej knižky? Lebo naša personálna vravela že všetci zamestnanci majú nárok na 7 P na seba, 7 na doprovod a tehotné majú ešte 7 😅 Ale ja viem tak že niekedy to bolo že neobmedzené 😕 A v zákoniku to nejako neviem nájsť

mirka20
22. feb 2008

terez, pytala som sa nasej mzdarky a mas narok na neobmedzene p-cko

terezicka
22. feb 2008

Mirka ja som to tiež vedela tak, ale keď mi ona povedala toto tak som zostala dosť zaskočená 😲 A volala som aj našej bývalej mzdárke a tá vravela že vie tak že sú to neobmedzené P-čka, že toto rieši len ZP a pochybuje žeby práve toto zrušil alebo upravil.
Tak neviem čo táto naša tekvica zas vymýšľa 😠

mirka20
22. feb 2008

povedz tej vasej tekvici, ze mas narok na neobmedzene P-cko. ale az ked budes chciet oznamit v robote, ze si tehu

terezicka
22. feb 2008

Mirka jasné že skôr jej to nepoviem a zatiaľ si to zistím aj presne v zákone alebo kde že je to tak ako tvordím ja 😠
Aha čo som našla:
http://www.bleskovky.sk/cl/11/214856/16-rocne-d...

mirka20
22. feb 2008

terez, to som citala a zasla. 16-rocna a ma uz 7 deti 😲

terezicka
22. feb 2008

Mirka no veď to, ja som bola teiž v riadnom šoku z toho 😲

terezicka
22. feb 2008

Ešte nejakých 10 minút tu musím vydržať 😝

mirka20
22. feb 2008

terez, to ti zavidim. ja este 3 hodiny 😝

terezicka
22. feb 2008

Mirka ale prosím aspoň dnes odíď presne načas domov, dobre? Môžem sa s tebou tak dohodnúť?

terezicka
22. feb 2008

Idem už babuľky pomaly tak sa mi držte, pekne víkendujte a vidíme sa v pondelok 😀

zaza_na
22. feb 2008

papa terezka a pekny vikend 😉

mirka20
22. feb 2008

pa terez a slubujem, ze o stvrtej padam 🙂
ved do roboty idem aj zajtra, takze 😝

pahu
22. feb 2008

Pa Terez 😀

zaza_na
22. feb 2008

mirka! 😲 ty ides zajtra do roboty? to snad nie... 😒

nellie_
22. feb 2008

Ahojte este raz...Uz som domka...zostalo mi v robote tak strasne zle, ze som musela ist domov...neviem co to...hrozne ma stale napina na vracanie a toci sa mi hlava....asi na mna lezie chripka... ☹

pahu
22. feb 2008

Nellie to fakt? Uvar si čajík, alebo mne pomôže aj dostatok tekutín a zalahnúť a nič nerobiť 😉 A nemôže to byť aj niečo iné? 😕

mirka20
22. feb 2008

zuz, kedze chcem skoncit tak, aby som po velkej noci uz nemusela ist do roboty, tak musim makat teraz. ale zajtra pridem len tak, ked vstanem a pojdem domov, ked sa mi nebude chciet uz robit. a budem tu sama, tak bude fajn, nebudu ma rusit klienti.
nell, to ma mrzi. ale hadam to nebude chripka, len nizky tlak

pahu
22. feb 2008

Mirka, ale naozaj ak nebudeš vládať, tak sa vypar domenko 😠 😵

nellie_
22. feb 2008

No neviem, veru co to...Problemy s tlakom nemavam....Kolegyne mi normalne nahovorili tehotenstvo, aj ked prave mrchujem, tak som sa aj testla, ale nie som (co som aj vedela, no pre pokoj ich dusi som si ho urobila 😀 )

Pojdem sa skusit najest, mama prave dopiekla francuzske zemiaky, uvidim co to spravi a potom si lazkam....

Mirka to je krute, ist aj v sobotu do robotky a v tvojom stave.. 😅

zaza_na
22. feb 2008

joj mirka, tak dufam, ze sa ti bude dobre pracovat 😉
nellie, tak si len pekne lazkaj. snad to prejde a nebude z toho chripka

pahu
22. feb 2008

Nellie, ty si ešte ľahšie ovplyvniteľná ako ja 😀 Mňa nikdy nikto nemusel dlho prehovárať na test, vždy keď to niekto chcel, tak som sa testla 😀 😀 😀

Mirka, takže s mierou, oki? 😨 😵

nellie_
22. feb 2008

Pahu, vies ako aj ked som im neverila, ale ony mi normalne nahovorili, ze by som mohla byt.. 😀 😀 😀
Tak co za ocikanie testu nic nedam.. 😀 😀

Idem si teda lahnut...mozno este za vamii dobehnem.. 😉 🙂 Lebo mna moc lezanie nebavi... 😅

mirka20
22. feb 2008

pa nell a oddychni si 😉
pahu, jasne, s mierou 😉

pahu
22. feb 2008

Pa Nell, a radšej oddychuj, než aby si sedela pri PC 😉

Mirka a do kedy si tu ty dnes? 😕

pahu
22. feb 2008

Mirka aj tebe sa chválim, vyrobila som si slimáčika v trávičke 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/1b173c

mirka20
22. feb 2008

pavli, dnes som tu normalne do stvrtej. ten slimacik je zlatucky. a ako pekne ti isla dnes teplotka hore 🙂

pahu
22. feb 2008

Mirka, nemohla som byť na PC, spravovali mi softvér 😠 Si tu ešte? 😀

mirka20
22. feb 2008

pavli, este som tu 🙂

zaza_na
22. feb 2008

aj ja som tu. len mam trochu prace, obedovala som a este tu aj nieco riesim pre manzela...