Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!
neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
Díky Mirka, tak vidíš, ja som totiž tvojmu manželovi volala, aby si zbalil obe karieristky čo najskôr a zobral ich domov 😀
Zazi neboj, ja ešte mám veeeľa fotiek, pošlem ti nejakú na mail 😀 Tú s tou fajkou, nenalíčenú, oki?
pavli, si fakt zlata. vy ste sa urcite v blave aj stretli a ty si mu dohovorila. 😀
pisala som terezke, ale este neodpisala, co je s nou
Mirka 😀
Tá Terezka ma trápi, hlavne by si možno mala aspoň na týždeň vziať PN-ku, kým sa jej neuľaví a nie sa trepať v autobuse každý deň hore dole 😀
mirka, snad sa stiha 😉
ja prave obedujem. dik mirka. ak jej budes este pisat pozdrav ju od nas ak sa da 😉
pavli, no posli 😉 mas moju adresu?
Mám zazi trnka 😀 Si to ty, však? 😵
hej 😉 tak sa tesim. uz cakam. to je na gmail? tak to mi hned ukaze ked dojde 🙂
Idem teda na to 😀
pavli, uz prislo. hned kuknem, len sa mi ozvala sestra 🙂
Jasnačka, odtiaľ ti ich nikto nevymaže 😀
pisala mi terezka, ze bola u obvodnej, ta ju vypisala na pn-ku na tyzden. bola aj na chirurgii a zajtra ide ku dr.gregorovi. len mi nenapisala,ze preco, tak som jej hned odpisala, ze co sa deje, ked bola aj na chirurgii a ide aj ku gyndosovi, tak cakam odpoved. a pozdravuje vas a ja som ju pozdravila od vas
joj mirk. diki moc za infosky. dufam len, ze je vsetko ok... 😕 😔
pahu, ich? tych fotiek je viac? 😀
Zazi, 2 ks 😀
Mirka ďakujeme za infošky, dúfam že je v poriadku ☹ Ale Gregor to určite dí zajtra do poriadku 😉 Však? 😎
tak uz mi odpisala, ze bola na chirurgii pre podozrenie na slepak, ale ze je vsetko ok. obvodna ju vypisala len tak preventivne. zajtra mi da vediet, ako dopadla u doktora, ale dufam, ze aj tam bude vsetko ok. marek sa pekne o nu stara 😵
tak supis 😉 vsetko ok. zajtra k dr. gregorovi a aj si doma oddychne 😉
este nieco take vybavit aj pre Mirku 😀
zuzka, nevymyslaj. ved ja by som po tej pn-ke musela v robote aj spavat, aby som to vsetko stihla do 31.3.
ach jaj, mirka 😔 vy tam jednoznacne potrebujete viac uctovniciek - vsak je vas malo! a nahrada za teba? bude?
Mirka, trochu sa mi odľahlo, ale kľudnejšia budem, keď ju skontroluje aj Gregor,... Jatra budem čakať na výsledky 😉
zuzka, urcite by tu mala byt minimalne este jedna uctovnicka, ale to by ju museli sefovci platit a to im urcite nepride vhod, lebo to by neutiahli po pri tych 2 obrovskych autach, hypoteke, lebo kupili v blave kancelariu vo vychytenej stvrti. za mna maju nahradu-kolegynu, kt.tu najprv bola na absolventskej praxi, potom na polovicky uvazok a teraz je ako nahrada za mna.
pavli, aj ja som sa dost prelakla, ale nastastie ma ukludnila. no a zajtra ide za tym dr.gregorom, tak dufam len potvrdi, ze je vsetko ok a malicka fazulka pekne rastie
Mirka oki, a kedy už pôjdeš domenko? Však už sú 3 hodiny 😉
pavlinka, idem rychlo kuknut, lebo zachvilku odchadzam. som sa zakecala so segrenkou - bola na prietokoch a na sone a maly je stale zle (nie je dolu hlavickou), takze ma sekciu istu a pojde si to o par tyzdnov vybavovat.
a o klboch sme sa bavili... no proste dlha diskusia 😀
pavli, co ste to tam pili z tych kyblikov? nexcem sa ani vyjadrovat, na co sa to ponasa... 😀
vsak ty si riadna kocica, aj ked nie si nalicena 🙂
a kto je to tam vlastne vsetko na tej fotke?
Zazi 😀 Ja som ti napísala do majlu, čo je v kýblikoch 😀 A na fotke je so mnou aj brat a jeho frajerka 😉
papa babenky! idem ja uz. majte sa kresne 😉
Pa Zazi, asi som ostala sama ☹
pa zuzka 🙂
pavli, som tu, len som tu mala klienta a aj sef tu chodil ako splaseny, tak som sa musela tvarit, ze ho pocuvam a prikyvovat 😀
Mirka oki 😀 Aj tak cítim, že si zrejme myšlienkami v účtovníctve 😀 Máš toho asi veeeľa ☹

zuz, ani neviem, ci mi to zdvihlo naladu, lebo neviem, ci vsetko, co som mala naplanovane stihnem spravit.
dobru chut aj tebe