icon

Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!

adulina
21. dec 2007

neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec

mirka20
31. mar 2008

pavli, radsej menej a zdravo s vela pohybom ako vobec nie.
terez, no ten lavor budem musiet nejak poriesit, nieco vyspekulujem, co si zoberiem. a toho desiateho by u mna slo, ale uvidim, ci aj janko bude moct a ci budeme mat auto. dam ti este vediet. ale urcite radi prideme, ak nam do toho nic nepride. 🙂 uz teraz sa moc tesim, som zvedava na tvoje brusko 😵

terezicka
31. mar 2008

Mirka aj ja som zvedavá na tvoje bruško 🙂 Nám by to vtedy aj celkom vyhovovalo, lebo na druhý deň ani nejdem do roboty, Marek bude tiež doma takže môžme kecať dlho do noci 😉 Veď sa spýtaj Janka a dáš mi vedieť a vybavíte auto so svokrom a bude 🙂 A ja som inak na tvoje bruško zvedavá ako je veľké 🙂 A dúfam že Rebeka ma aj pekne pokopká 🙂
Ozaj Mirka ty si mala taký zoznam vecičiek čo treba mať pripravené ako výbavičku: nemáš to náhodou uložené nikde v PC žeby si mi to poslala?

mirka20
31. mar 2008

terez, v pc to asi nemam. neviem. skusim popozerat a ak to najdem, tak ti to poslem. ak nie, tak ti to donesiem, ked prideme k vam.
a s tym kecanim do noci si to nemyslela vazne, ze? ved ja chodim spavat tak o deviatej 😀 ale to bolo doteraz, lebo som chodila z roboty strasne unavena. mozno teraz, ked si pospim aj cez den, tak by sme mohli kecat aj do noci. 😉

mirka20
31. mar 2008

idem sa trochu prevalit cez postel a oddychnut si, ked uz som na tej materskej. zatial papa
terez, islo ti nieco z toho,co som ti poslala?

terezicka
31. mar 2008

Mirka prišlo mi to prvé - to do pôrodnice a to druhé neviem otvoriť ani ja...

terezicka
31. mar 2008

Mirka moja dva maily čo si mi poslala mi nejdú otvoriť

terezicka
31. mar 2008

Baby a kde ste všetky? Mirka spinká to viem ale kde ste vy ostatné 😕

zaza_na
31. mar 2008

ahoj terezka. akurat som zacala obedovat 😝
dnes mame halusky s bryndzou a slaninkou. a ty ako? uz ti chuti jest normalne?

terezicka
31. mar 2008

Jej Zuzka tie halušky by som si dala ale bez bryndze 😝 Ja som v piatok robila so syrom a boli výborné 😀 Jesť? No ako kedy...Včera ráno mi zas bolo total o ničom, tak som v škole chvíľu jedla radšej iba sucháre aby som si tam nespravila hambu 😅 Ale potom to už bolo lepšie...Ale už viem že keď som plná alebo mi nechutí tak sa mi neoplatí jesť lebo potom mi je zle aj z toho 😝

zaza_na
31. mar 2008

terez, ty nemas rada bryndzu? a s kyslou kapustou a slaninkou ich zvyknete robievat? 😉
ale aspon uz mavas normalne chut na jedlo, ze? uz to nebyva tak, ze nemas chut vobec na nic?
vsak kazda vieme, co na nas najlepsie ucinkuje a u kazdej je to ine. 😝

terezicka
31. mar 2008

Zuzka ja som sa pomýlila, nie bez bryndze ale bez slaninky 😅 Dneska mi nejako nejde, toľko preklepov robím, musím to po sebe čítať lebo by som sa hambila keby som to odoslala bez opravy 😅
Normálne chute už mávam to hej a som rada že nemám také divné zvláštne chúťky

zaza_na
31. mar 2008

terez, to este moze prist, tie zvlastne chutky 😉 ale neboj. urcite to nebudu ziadne extremy 😀 u mna sa zatial ziadne zvlastne chute neobjavili.
a z tych preklepov si nic nerob. ja tvoje meno vzdy pravidelne skomolim 😖

terezicka
31. mar 2008

Zuzka to nevadí, ja aj tak viem že myslíš mňa 😀
Idem ja už domkov tak papa zajtra 🙂

zaza_na
31. mar 2008

paap terezka, pekny zvysok dna 😉

pahu
31. mar 2008

Pa Terez 😉

Ahoj Zazi... Terezička si nestihne prečítať, že na obedík som sedela v parku, slnila sa a kúpila som si čokoládový jogurt a 1 rohlík... Ale vôbec som nebola hladná, iba som si chcela dať niečo do bruška 😵

zaza_na
31. mar 2008

pahu, teda, ako mozes vydrzat na jogurte a rozku? 😀 ale mam kolegu v robote (chlap!), ktoremu sa staci najest raz denne a nie je hladny...
joj, to slniecko vam v dobrom zavidim. aj ja uz xcem 😝 😵

pahu
31. mar 2008

Zazik, ja som mala na raňajky o 10,00 zlepený celý okruh chlebíku so syrom a šunkou, takže hladná nie som... A jogurtík s rohlíkom som si dala pred chvíľkou 😀 Keď prídem domov, pôjdem nakúpiť nejaké diétne papaníčko a na večeru si nakrájam ananás, alebo nejaké paradajočky 😉 Musím začať s diétkou, pribrala som a nič nerobím... Ble.. A aj na steper doma sa vytrepem, odpracem z neho veci, oprášim od prachu a musím zase začať makať 😀

zaza_na
31. mar 2008

idem ja uz babulky. pahu, s chudnutim to neprehanaj 😉 neviem vazne ale co xces zhadzovat 😀
papa zajtra 😵

zabka
31. mar 2008

Kuk kto tu chudne???? 😉

annavi
31. mar 2008

ajojte moje..no ako sa mi mavate??ja vela robotky tak vas zanedbavam..ale slubujem ze zajtra pridem na MK popismenkovat....čestné pionierské 😅 tak papa moje..krasnysnazilkovsky vecer babulky moje ...paa zajtra

zabka
1. apr 2008

Pekne ranko, co som tu prva??? 😉

zabka
1. apr 2008

Kuk moj grafik... 😵 😵 ... http://www.fertilityfriend.com/home/1adaf0

pahu
1. apr 2008

Dobré ránko 😀

Nooo Zabka, nevyzerá to márne ale psssst 😀 😉

pahu
1. apr 2008

Ahaaa, a ja nič nové:
http://www.fertilityfriend.com/home/1b173c 😀

terezicka
1. apr 2008

Čaute kočky tak už som tu aj ja 🙂 Bola som teraz ráno na krvičke,ale zvládla som to. A teraz konečne papám lebo som išla nalačno 😝 A aj som sa vážila u sestričky... 😔

mirka20
1. apr 2008

dobre ranko 🙂 tak ja som sa vybuvala do ruzova 😵
zabka, krasny grafik 😉
pavli, este nic nie je stratene. to ze su teploty nizsie este neznamena, ze nemozes byt tehu 😉
terez, ako vaha? sestricka ta aj vyhresila? dufam, ze nie. ved ty este priberies, neboj 😉
neviete, ako je na tom bianka? dnes mala ist na krvne testy
ja idem teraz do sprchy a potom sa naranajkovat, ale o chvilu som spat, tak piste, piste, nech mam co citat 🙂

pahu
1. apr 2008

Neboj, však my vieme že pekne papkáš vždy keď si hladná 😀 No Terez, tak prezraď koľko vážiš? A koľko si vážila pred tehu stavom? 😵

terezicka
1. apr 2008

Mirka sestrička ma nevyhrešila, sa ma len spýtala či dosť jem, som povedala že hej že nemám problém sa najesť aj neskoro večer keď som hladná a chutí mi 🙂 A stále mám 48 kg 😔

zuul
1. apr 2008

mirka dám Vám vedieť čo s biankou, teplotka je stúpla ráno a okolo 14,00 mi dá vedieť čo z krvi. 😅

pahu
1. apr 2008

Terez, ja si síce ani len nepamätám, kedy naposledy som mala toľko kg, ale pokiaľ si neschudla, a stagnuješ, nevidím dôvod na hrešenie 😀 Proste si taká malinká a chudunká 😀 😀 😀 Ale kľudne ti dám z mojej váhy, ja zase pekne rastiem, ako taká buchtička 😀

P.S. Papkám jogurt Dobré ráno od Yoplait, s extra dávkou musli. Začala som sa zdravo stravovať 😀 A mám tu aj pletenku na desiatu alebo olovrant a o 12,00 mám dohodnutý obed s bývalým kolegom 😀