Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!
neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
Žabka si tu niekde? Čo to máš za schízu? 😕 😨 😵 Jasné že to mohol byť implantačný pokles... 😠
Ale terez, no ze ja som mala v grafoch pokles az 2dni a zevraj by mal byt iba jeden tak som usudila ze vlastne tym padom som ho ja ani "akoze" nemala ten impl.pokles a uz nemam ani malicku nadej ze by to mohlo vyjst...
Ale Žabka nevymýšľaj, prečo by si nemala nádej? A si zober že koľko grafov nevyuerá vôbec ako víťazných a o 9 mesiacov sa to víťazstvo ukáže v celej svojej podobe 🙂 Tak hlavu hore a buď optimistka 🙂
Dnes mi sestrička vravela že optimistické myslenie spraví veľmi veľa aj počas tehotenstva, že aj na testoch sa vie odraziť, aj na pôrode a hlavne na mamičke 🙂 A ja myslím úplne optimisticky 🙂
Janka ahoj, no vrav ako bolo včera u dr? Ja som ťa už aspoň 1000 rokov nevidela 😕
Žabka presne tak a ešte keď príde Pahu tak ti potvrdí že optimizmus je veľmi dôležitý 🙂
Tak babenky dneska som 42DC, bola som u doktorky podla vystrenia povedala ze to ne tehu nevypada a ze zajtra mam pre istotu dojst do jej ordinacie v meste a urobi mi vnutorne sono....a nafasovala som vyvolávacku, tak uz nech mrcha dorazi a mam tento dlhokansky cyklus za sebou konečne... 😖
A od buduceho mesiaca zacinam s liečbou clostyl + pregnyl na 2 mesiace tak uvidime co to spravi... 😉 🙂
Nellie mrzí ma že je to takto s tebou, ale hádam sa ti to liečbou upraví a hlavne otehotnieš 🙂
terez, no v to dufam aj ja...ale dneska ma nejak vystrasila... ☹ ☹ ☹ ☹ povedala som jej ze od kedy som vysadila HAK mavam velmi slabucku mrchu a ona ze to moze byt tym ze nefunguje jeden vajecnik.. ☹ 😢 preto zajtra to sono...bojim sa ☹
Nellie neboj, tí doktori niekedy toho nahovoria viac akoby mali a iba zbytočne vystrašia ľudí
Janka a teraz berieš aj nejaké lieky? Alebo aký je ďalší postup?
Ja sa mám fajn, dnes som bola na krv na tie downove choroby a tak...Budúci piatok mám poradňu tak som zvedavá, ale ja som optimistka a verím že celé tehu dopadne úplne super a samozrejme aj pôrod a aj potom to vychovávanie nášho bábätka 😵
Terezka neberiem teraz lieky, snažilkujeme, a musím sa objednať na kontrolu a potom pôjdeme do centra v Martine 😎
Terezka veď už si v 16 tt takže si užívaj bruško veľkými dúškami a všetko bude v poriadku 😉
janka, som rada, ze sono dopadlo dobre 😵 a ako zapal mechura? uz je to ok?
zabka, papa 😉
nellie, neboj. bude to vporiadku. budem drzat palce na sono. je mi luto, ze si musela mat vyvolavacku 😖
Janka no super 😉 Teším sa s Vami a dúfam že už sa Vám nič do cesty nepostaví 😀
Pa Žabka 😉
terez, ja som nevedela že už si bola na tých testoch, a je super že všetko dobre dopadne, aj ja si myslím 😀
ahojte. tak som konecne dopiekla pizzu a uz sa nou aj napchavam. som unavena ako kon. asi si idem aj na chvilu lahnut. ked som prisla z obchodu, hned som sa pustila do pecenia pizze, este som sa aj chlebik rozhodla upiect, tak som sa doteraz nezastavila a uz mam toho dost.
janka, som rada, ze je sono ok. drzim paste, nech sa vam coskoro snazilkovanie podari a vy sa tesite z fazulky 😵
nell, to ma mrzi, ze ti museli pichnut vyvolavacku. dufam, ze ta liecba rychlo zaberie a aj vy sa budete vytesovat z fazulky 😉
pavli, uz si obedovala?
terez, neboj, ja sa nepretrhnem. ved mam na to minimalne tyzden 😅
Pahu hej bola som tam dnes, trošku sme sa so sestričkou rozprávali a vravela aj ona že keď tie testy majú hraničné výsledky tak mamička je až do koca tehu v neistote. Ale vravela aj ona že ide o prístup a o to či to dieťa chceš a či si preň ochotná urobiť všetko na svete - a ja som ochotná spraviť pre naše malé všetko čo bude treba 😵
Babule ste zlaté ďakujem, verím že sa už nepostaví do cesty nášmu bábätku. ozaj a mechúrik ma prestal bolieť v sobotu ale ešte stále pijem urologický čajík 😉
Mirka hneď by som si dala pizzu 🙂
Zuzi a ty ako ?
Pahu a vy čo aký je ďalší postup?
dobre janka. bolelo ma hrdlo cez vikend, ale vyzera to tak, ze som to zazehnala. uz nic necitim 😉
zuul diki za spravu. to mi je luto, ze to bianke nevyslo 😔
Mňa tiež mrzí Bianka ☹
Mirka aj ja cem pizzu 😅 Ale radšej si choď oddýchnuť, Rebeka nech ťa dokope na gauč alebo do postele
Babuľky, Bianka bude tehu čoskoro, už o tom viete? Aj žiadosť na IVF už majú schválenú, takže čakajú na výsledky genetiky a idú do toho 😀
A Mandy a Misi, obe po IVF (ET) sú tehuľky 😀 😀 😀
pahu si skvela.. to je jedine co na to mozem povedat... som velmi rada ze ta poznam (zatial len takto ale coskoro dufam ze uz aj osobne ) 😀 😝 😀

Zuzka to neva, ja som to zo srandy povedala 🙂
Mirka ďakujem ale píš pomaly aby si sa neunavila 🙂