icon

Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!

adulina
21. dec 2007

neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec

zaza_na
16. apr 2008

ahojte babenky 😉
ja vas nestiham citat a ani sa vam venovat ☹
vcera som bola takmer cely den vonku s kamoskou. trochu po nakupoch. a prisla som domov taka vycerpana. ledva som sa doplazila do izby... 😝
pahu, drzim palce, nech sa to poriesi s manzelom 😔 to mi je luto, ze su take nezhody kvoli niecomu z coho sa mate spolocne tesit. ale verim, ze sa to poriesi 😵

pahu
16. apr 2008

Ahoj Zazi, aj ja dúfam, ale mrzí ma že tehu tento mesiac určite nebudem... Žiadne snažilkovnaie sa nekonalo a už ma bolia vaječníky na ovulku... 😠 ☹

zaza_na
16. apr 2008

oahu, mozno este stihate. ako terezka napisala. mozno ta prekvapi... 😕

zabka
16. apr 2008

Ahojte... 😉

pahu
16. apr 2008

Zazi, bolo by to iba z donútenia a on väčšinou neprekvapuje... 😒 Nič to, bude dobre o mesiac. 😉

Zabka ahojky 😀

zabka
16. apr 2008

Co to citam pavli, drahy neposlucha, a zrovna teraz sakra... Mal by dostat po za usi... Ale ved mozno dnes vecer bude lepsie... 😉

pahu
16. apr 2008

Zabka, to by do neho musel udrieť blesk, ja skôr rozmýšľam ako sa dnešný večer vyvinie, mamina má narodky a máme ísť niekam na nejaký drink a s takouto náladou to dobre veru nevyzerá 😖

terezicka
16. apr 2008

Kočky ja vás dnes úplne zanedbávam, mrzí ma to...Ale najskôr bola porada, potom som musela vypratať časť vecí zo svojho kancla lebo zajtra sa ide maľovať u riaditeľa a mne idú meniť koberec...

pahu
16. apr 2008

JA som ešte tu, len som bola mamine kúpiť kyticu kvetiniek 😀 Terez a ty nič nevypratávaj, však si tehuľka 😵

terezicka
17. apr 2008

Dobré ránko dievčatá 🙂 Včera mi Kila poslala fotku malej Réky, ale ja nemám kábel na mobil tak neviem ako by som vám ju mohla všetkým ukázať 😅

annavi
17. apr 2008

ajojte kocky..tak ako sa mi tu mavate???

terezicka
17. apr 2008

Ann ahojky ty nás dosť zanedbávaš v poslednej dobe 😝

annavi
17. apr 2008

jeej terka moja ako??fazulka???
jaaj moja som uz vyse mesiaca v novej robottke tak som nemala kedy.....ale uz som si nasla cas....ako moja??co nove???kiluska ma uz Reeeku... 😵 😵 jej gratulujem.ju pozdrav ked s nou budes pismenkovat...

terezicka
17. apr 2008

Anna neboj pozdravila som ju už predtým od všetkých 🙂 Kila písala že mala rýchly a ľahký pôrod a že taký praje všetkým babám 😵
Ja sa mám celkom fajne, začala som už 5 mesiac a bruško mi za posledných pár dní vykuklo o niečo viac, takže už je to mne aj tak trochu vidno 😨 A konečne sa naše malé umúdrilo a prestalo ma ráno trápiť 🤐
A ty pokračuješ v snažilkovaní?

annavi
17. apr 2008

jeej terka tak to som rada..ze to mala kiluska take v pohodke.....
aj ze ty uz nemavas ranne nevolnosti ma tesi...
my snazilkujeme............sice uz na to tak nemyslim ako kedysi..teplotku nemeriam....uzivam si len sexik....
no a dnes osm 33 DC a mrchana nikde........mala som aj take mierne bolesti ako pred mrchou ale neviem kde sa zasekla........uvidime..........

jankabelka
17. apr 2008

Ahojte kočky, ráno mi nechcelo pridať odpoveď 😖
Terezka to je fajn že už tie nevoľnosti prešli a nejaké nové foto bruška máš?
Annavi ahoj tak držím palce aby mrcha ani neprišla 😉

terezicka
17. apr 2008

Januška bruško mám odfotené, len včera mi nechceli prejsť fotky z foťáku do pc ale vyskúšam ešte dnes, možno to už pôjde 😅

jankabelka
17. apr 2008

Dobre Terez tak skús 😅

mirka20
17. apr 2008

dobre ranko vsetkym. 🙂
ja som mala dost zlu noc, vobec som nevedela poriadne spat, ale to uz budu stresy z porodu. a rano, ked mi prisiel manzel dat pusu, ze ide do roboty, tak uz som tiez nevedela spat, takze som uz hore od tristvrte na sedem 😝 uz som si upratala kuchynu, zmyla hlavu, naranajkovala sa a teraz idem konecne balit tasku do porodnice. len este idem pocitat, co ste tu vcera popisali 😵

terezicka
17. apr 2008

Mirka pýtala som sa včera ako zistíš že máš kontrakcie - bude ti tvrdnúť bruško a budeš mať pri tom bolesti ako pri menzese a budú sa ti stupňovať podľa tých kontrakcií či sú iba začiatočné alebo už pokročilejšie

mirka20
17. apr 2008

jeej, terez, diky za info. dam ti vediet, ked to pride 🙂 ako si si zacvicila?

terezicka
17. apr 2008

Mirka budem čakať a veľmi netrpezlivo 😀 Zacvičila som si fajn, len dnes sme ráno zas skoro vstávali lebo Marek išiel do roboty tak budem asi ako mechom praštená 😅 A zajtra mám skúšku, v mojej hlave nie sú žiadne informácie takže super 😲

mirka20
17. apr 2008

terez, neboj, prides domov, trochu si pospinkas a potom sa budes ucit 😉
ozik, s tou epi je to tak, ze hlava boli len vtedy, ked ti nahodou pri vpichnuti odtecie kusok mozgomiesnej tekutiny a tym vznikne v mozgu nizsi tlak a kym sa nedostane na povodny, tak boli hlava. 2-3 dni, ale ze davaju normalne lieky na to, takze to nie je az take hrozne. a stava sa to len v nejakych 20-25%. a ze to vobec nesuvisi s tym, ci niekoho predtym bolievala hlava alebo nie. fakt sa mi to celkom pozdava, uvidime, ked pride na porod, co budem robit. aj ked urcite 4500,- je dost, ale trpiet ked nemusim mi za to stoji

terezicka
17. apr 2008

Mirka veď ja nechcem vyzerať že som veľmi na peniaze, ale tých 4500,-SK je naozaj dosť veľa 😅 A ja si to radšej sama "odtrpím", lebo viem že tie korunky využijem užitočnejšie... Ale možno keď príde na lámanie chleba tak budem hovoriť úplne inak 😅
A vôbec sa mi nechce učiť, včera som sa síce premohla a snažila sa naučiť dve strany zo štyri a pol, čiže dnes mi nezostalo až tak veľa, ale aj tak je moja lenivosť silnejšia 😖

mirka20
17. apr 2008

terez, to nie je lenivost, to je tehotenska unava 😉
aj mne sa zda tych 4500,- dost, ale hovorim si, ze dostala som za nadcasy, co som robila v marci, tak to dam na to

pahu
17. apr 2008

Ahojte, asi mám ovulku 😉 Uvidíme čo prinesie zajtrajšok 😵 http://www.fertilityfriend.com/home/1b173c

Annavi ahojky, tak ja dúfam, že mrcha ti už ani nedorazí 😀
Janka kuk 😵

Tehuľky, no teda, že epiduralka... To by som už chcela riešiť aj ja 😀

terezicka
17. apr 2008

No Mirka u nás odmeny nehrozia, takže tak...Ale veď uvidím, aj tak september bude pre nás ťažší mesiac - budem museiť vyplatiť aj školu ale hádam to zvládneme 😅
A ozaj v utorok v BB sme boli v jednom obchode s detskými vecami, celé poschodie boli také veci, mali tam všetko od výmyslu sveta a rôznych značiek...A taká milá predavačka tam bola, všetko nám poukazovala, nič nám nenanucovala...A my sme si tam kúpili prvú vec pre nášho drobca - deku 🙂

mirka20
17. apr 2008

jej, pavli, ten usmev o niecom znaci? zeby ste sa udobrili? 😉 a neboj, coskoro aj ty budes riesit ci s epi alebo bez.
terez, to je super. tak uz pomalicky, ale iste zacinate rozbiehat nakupny kolotoc. a akej farby ste kupili tu deku?

terezicka
17. apr 2008

Mirka deka je z jednej strany biela s obrázkom a z druhej strany taká oranžovo hnedá 🙂 Mám ju aj odfotenú, nájdem si čas a hodím to do albumu...A ešte sme sa zhodli že kúpime asi takú zavinovačku do autosedačky, aby sme sa nemuseli tam trápiť s dekou.Ja som ani nevedela že také niečo existuje, ale v septembrovkách dala jedna baba link a že je to vraj oveľa lepšie ako deka...A stojí to okolo 700,-SK a Marek to videl v tom obchode a tiež sa mu to pozdávalo

terezicka
17. apr 2008

Pavli ahojky aj mne sa páči ten úsmev 😀