Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!
neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
Adulka ja som tu, len píšem pre kolegu niečo 😅 A riaditeľ ma tu zavalil milión papiermi ktoré treba spracovať, len nepovedal dokedy 🙄
Adulka lenže hneď to určite pôjde lebo tých papierov je hádam aj 100 a na všetkých je viac organizácií a on chce aby som to potriedila podľa organizácií a ešte tam presne aj odpísala čo sa ich týka 😝
A ako to zobral? Povedal že gratuluje a papier mám dať na personálne 😔 Som zvedavá keď mu zahlásim termín odchodu na MD čo povie vtedy 😀
ahojte kocky 😉
je tu dnes niekto? ako sa mavate? a mirka ako? su este pokope? 😝
nam sa podarilo vybavit si akysi podnajom, tak snad to bude dobre. a zacala som od vcera chodit aj na psychoprofilakticke cvicenia. budu trvat 4 tyzdne.
a bola som sa aj zaregistrovat vcera u gynekologa a vo stvrtok idem do poradne - aj ked je sviatok 😲
no a objednala som sa aj na ortopediu na prehliadku, lebo od narodenia mam problemy s bedrovymi klbami a chodila som na kontroly 19 rokov, tak sa idem teraz ukazat, ked som tehu...
a vam sa ako dari? ci vy uz dovolenkujete? 😀 ja akurat varujem moje male 6-tyzdnove krsnatko 😵
tak si vy uzivajte volno a zase sa ukazem, ked sa mi bude dat 😉
ahojte, vcera uz nejak nesiek kon.
Terez uz ani neviem co som ti odpisovala vcera 😅
Ty sa mas, ja hovorim ako keby som chodila do roboty 😀
Zuzi, no super, ze uz sa zabyvavate 😉 a uzi si krsna
Kočky asi tu veľmi nebudem vedieť byť s vami lebo riaditeľa mi naváľal tie tabuľky a chce to čo najskôr, tak už vidím že si to zoberiem aj domov lebo tu to isto nestihnem 😝
skoda Terez, sice ja nemam co hovorit, tiez cochvila zmiznem 😀
zabka super grafík, zajtra testujes?
Adulka včera som sa ho pýtala že dokedy to potrebuje a najskôr povedal že ako budem stíhať a vzápätí že čo najskôr a najrýchlejšie 😅 Tak sa v ňom vyznaj 🙄
Zuzka super že sa vám podarilo aspoň niečo vyriešiť s bývaním 🙂 A doktorov obeháš čo nevidieť a pomaly ideš už aj ty rodiť, to je super 🙂
Žabka a veru ten grafík sa veľmi páči aj mne, tak veľmi na teba myslím dúfam že to vyjde 😵
Zabka, no som zvedava, ale zatial je to super, drzim palce 🙂 a ff ti bude fungovat aj potom, ale dufam, ze uz dalsi graf nebudes potrebovat.
Terez, ved poznas sefov, ze vcera bolo neskoro a ked nie tak hned 🙄
Som zvedava kedy Mirka sa rozdelí a nebude kinderko
😀
no vsak kukni na ten graf pred tym tiez vypadal dobre a nakoniec nic, takze moc neocakavam... 😉
ahojte dievcata
vcerajsi vecer sa vydaril. boli sme na vecery, potom sme si pozreli ordinaciu, horuca sprcha a aj "tulkanie" bolo a dnes mi asi odchadza hlien. zatka, takze asi tie babske rady zaberaju 😉
zabka, asi ano. uvidime, co sa bude diat. lebo niekto porodil do par hodin od odidenia zatky, niekto az za par dni
Mirka, no toto... 😉 🙂 😵 Takže už je to tady...ja vzdy kazde rano sem musim mrknut, ze co je s tebou noveho... 😉 😵 😵 😵
nell, len nakukaj 😵 neviem, ci je to uz tu, ale urcite o par dni bude na svete nasa vytuzena rebeka
zabka, diky. v to dufam, ze to pojde ako po masle 😵
len este musim porobit nejake veci doma, tak hadam este par hodin pocka. idem od vas na chvilu, nech aspon cast spravim teraz a poobede dalsiu. papa zatial
zabka, este len dnes ideme prevziat kluce a vyplatit zalohu...
a drzim palce s grafikom 😉 😵
adu, no veru. to uz je nase tretie krsniatko. este nie je pokrsteny, ale ja ho uz volam aj tak ze je nase krsniatko 😝
mirka, tak ty uz onedlho mozno aj pojdes 😵 tak sa drzte 🙂

asi to dožilo ☹