icon

Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!

adulina
21. dec 2007

neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec

terezicka
14. máj 2008

Žabka ja nič iné a jednej babe u nás v septembrovkách dr povedal že nadmerné užívanie vitamínov môže škodiť...A v calibre máš okrem kyseliny listovej aj iné vitamíny takže ti odporúčam radšej to ako len samotnú kys.listovú

zabka
14. máj 2008

No to ano mne sa to tiez zdalo prehnane... 😉

pipika
14. máj 2008

Ahojte! 🙂
Ja mam iba kys.listovu a vitamin E.

pahu
14. máj 2008

Ahojte babuľky 😀
Zabka, juuuj, tak by som ešte dnes chcela byť tesne pred svadbou 😉 Mňa strašne bavilo všetko to vybavovanie a taký príjemný stres 😉 A svadba, to bola jedna veľká zábava, teda samozrejme po kostole 😀

Terez, tak vy už ste takíto velikí? 😕 😨

pipika
14. máj 2008

Ahoj Pavli! Ako sa citis?

terezicka
14. máj 2008

Pahu ahojky no aj ja by som si zobrala rada ešte to svadobné pripravovanie a to všetko okolo toho, fakt to bolo super obdobie 🙂 Ale teraz je predo mnou ďalšie super obdobie 🙂 A áno už sme takíto veľkí, pekne rastieme, kopkáme a už nás videl aj ocinko 🙂
Pipika ahojky ako sa darí? Kedy ideš na to sono?

pahu
14. máj 2008

Ahoj Pipi 😀 Už vôbec nič necítim 😀 Chceli sme to síce ešte potvrdiť večer aj prirodzenou cestou, ale trošku som sa bála, keďže viem že mám poškodený krčok, aby som nedostala nejakú infekciu 😉 Takže až dnes 😀 No a tu je môj grafík... Ovulka určite prebehla alebo prebieha, ale nejako pomaly mi stúpa BT... Ale nič to, však každý cyklus je iný 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/1b173c

Terez to je také super, ja viem že sa opakujem, ale fakticky si ešte pamätám, keď si nám sem napísala akú si mala každý deň BT a my sme ťa nútili testnúť a ty že nie, lebo sklamaní už bolo veľa,... 😀

pipika
14. máj 2008

Terez,ahoj! Na sono idem bud v piatok,alebo v pondelok.Dnes budem volat dokimu. Je mi inac velmi zle,zo vsetkeho sa mi dviha zaludok. Uz aj z vody. 😝 ☹ 😢

terezicka
14. máj 2008

Pahu to obdobie si pamätám aj ja ako som vám veľmi odolávala 😀 A neboj, dnes to s mužíkom ešte potvrdíte a spermijky s adostanú pekne tam kde aj majú 🙂
Pipi tak tak nejak podobne som sa cítila aj ja v tých začiatkoch 😝 A nič mi nechutilo jesť, veľakrát som sa musela doslova premáhať aby som vôbec niečo zjedla

pipika
14. máj 2008

Veru,nic mi nechuti. Papam piskotky,ale uz ani tie nevladzem. ☹

terezicka
14. máj 2008

Pipika idem ťa utešiť, to časom prejde...Postupne to bude lepšie, len niekedy si treba počkať trochu dlhšie...Ale zas toto sme chceli a to malé stojí za všetky takéto dni 😵

pahu
14. máj 2008

Aj ja chcem aby mi bolo zle 😀

pipika
14. máj 2008

Pahu,o dva tyzdne pocitis. 😉
Terez,ja sa nestazujem,som stastna ze sa podarilo,ale bola by som stastnejsia,keby mi nebolo zle. 🙂

zabka
14. máj 2008

Neboj aj tebe bude a coskoro.... 😉 😵

pahu
14. máj 2008

Pipi, mne bude zle aj z utrogestanu, počkaj o 😉 2-3 dni 😀

pipika
14. máj 2008

Ale o dva tyzdne ti bude ovela horsie. 🙂 😀

terezicka
14. máj 2008

Pipika ja viem že sa nesťažuješ, to každá čakáme kedy nám už bude konečne zle a keď je to tu tak vtedy chceme aby nám zle nebolo 🙂

terezicka
14. máj 2008

Kočky idem makať tak potom sa ozvem asi dakedy poobede 😖

pahu
14. máj 2008

Ja som bola chvíľu na porade, ale už ma tu máte 😀

zabka
14. máj 2008

NO ja tak za hodku odchadzam a pridem az v pondelok... 😀 😀

nellie_
14. máj 2008

Ahojte 🙂
Pahu aj tebe je z utrogestanu spatne??? ja mam otrasne stavy potom...papam 2 rano a 2 vecer a hodinu potom mam totalne motaky, toci sa mi hlava a tak cudne rozpravam ako nadrogovana ale potom to prejde.....to su teda lieky...a budem ich brat az do 2.6. 😖

bianka30
14. máj 2008

neli a neskusala si ich nepapat ale davat dnu z dola?

pahu
14. máj 2008

Nellie, ja si ich dávam do pošvy, ale tiež sa mi točí hlava, som smädná a mám vrtkavý žalúdok 😉 Nevadí, ak budú na konci 2//, stojí to za to 😀

Zabka, tak držkaj sa a hlavne mysli na to, že je to Vaša svadba, tak si ju poriadne užite a nech ťa netrápia prípadné nedokonalosti, ak sa niečo vyskytne 😀 Cmuk pre šťastie 😀

zabka
14. máj 2008

Takze vam prajem pekny zvysok tyzdna a aj vikendu a v pondelok vam nesiem kolaciky... 😉 😉

pahu
14. máj 2008

Zabka, teším sa 😀

jankabelka
14. máj 2008

Kuk babule, tak konečne odišiel belgický šéf tak snáď budem mať viac času na vás 😅

pahu
14. máj 2008

Janka, ja už som si myslela, že tu budem až do zajtra sama 😀

jankabelka
14. máj 2008

Nie Pahu, len ešte som musela vyriešiť nejaké veci 😉

pahu
14. máj 2008

A ja som teraz mala anglinu 😀

bianka30
14. máj 2008

ty mas zaujimave veci pocas prace...hm???