Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!
neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
Pipika ďakujem za povzbudenie, aj ja dúfam že to vyjde 😉 Tak to stretko v GF necháme teda otvorené... Ja budem síce nedočkavá, keďže by som to mohla vedieť z krvi už 27.5., ale ak tebe povie doktorka, že môžeš prísť až 28.5., prišla by som sa na Vás pozrieť vtedy 😀 Však ak by som tehu bola, tak budem mať 2// na teste už aj v pondelok 😀
dakujem baby 🙂
pavli, nechcem ta strasit, ale ani ten porod nie je to najlahsie. teda aspon u mna to bolo dost tazke 😖 ale zvladla som to a teraz mam pokladik uz pri sebe. tebe velmi drzim paste, nech 27. alebo 28. nam oznamis radostnu novinu, ze aj ty budes mamou 😉
Pahu,mne nehovorila presny datum takze urcite ten jeden den nevadi.Nie som objednana.Dohodnime sa na 27.5,ok? Ty si teraz dolezitejsia. 🙂
Mirka,potok ak budes mat viac casu napisala by si nam (alebo do IP) ako prebehol porod? Taku mam z vas radost,mala je nadherna. 😵
Ahoj Mirka Gratulujem k malej Rebeke je krasna 🙂 prajem vela zdravicka a drzte sa 😵 😉
marse, dakujeme 🙂
bianka, bolelo dost, ale zvladli sme to 😉
porod:
ked sme prisli vecer do nemocnice, tak som mala sice bolesti kazdych 5-10 minut, ale to nestacilo, lebo som bola malo otvorena, len na 1cm. ale hned ma prijali, lebo ze uz mam skoro termin. tak ma nechali na "vzdycharni" 3 hodiny, ci sa to nespusti. potom ma opat vysetrili, ale pohlo sa to len o 0,5 cm. tak ma poslali na gyn.oddelenie,ze nech si idem pospat, aby som nabrala silu, lebo do rana urcite porodime. aj ked ja som mala uz tie bolesti a spat sa mi vobec nedalo. tak som predychavala na izbe. o tretej uz boli tie bolesti obrovske, tak som isla opat na vysetrenie. tam ma napojili na monitor a nechali ma lezat asi hodinu. potom ma vysetrili a zistili, ze som uz otvorena na 6-7 cm. a to uz neprichadzala do uvahy ani epi, tak som bola hotova. zavolala som mojmu dokimu, nech pride,ze uz asi ideme rodit. prisiel, pustil mi vodu a uz to islo. nasledovalo vyviazanie na kozu, tlacenie, porod malickej, cistenie, sitie a potom 2-hodinove lezanie na sale. bolo to tazke, ale ten vysledok stal za to 😉
Pipi, tak teda dobre, 27.5.2008 sa tam stretneme a skús si to vybaviť na ráno, ja by som tam s tebou po krvičke ostala podebatiť 😀
Mirka, ja viem... 😉 Dúfam že už nie si až tak veľmi ubolená a babuľkám neprezraď všetko, aby sa nebáli 😀
Marse, máš tam krásnu novú foto a ty brďo, že 34tt 😀
pahu dakujem to je jedna z momentiek mojej dcery ktora sa len tazko opakuje kedze nerada dava pusinky 😀 teda nie zadarmo ...no veru 34 sa tesim ked bude po vsetkom....
Drzim ti moc palce nech vsetko dobre dopadne a nech je s teba krasna maminka 😵
Dobré ránko kočky, včera som mala roboty ako na kostole a dnes zas a odchádzam o 11-tej z roboty tak tu s vami veľmi asi nebudem 😖
Jani ahojky ešte som tu, no skenujem pomedzi to 😝 A dnes ma od rána pobolieva bruško 😕
Ahojček babuľky 😉
No vidím, že dnes to tu zavrieme skôr... Terez odchádza, nás o 14,00 odpoja a pripoja až v pondelok.. 😵
Jeeej Phu, aku mas peknu foyecku! 😵 Ja som dnes ostala doma, uz tri tyzdne som chora a nie a nie skoncit. Stale dookola. Najhorsie je, ze tu v BA nemam doktorku. Asi by som sa mala ist k nejakej prihlasit, ale nemam rada tieto vybavovacky od dveri k dveram a este sa na teba pozeraju, ze co tu chces...Mozno pojdem vecer na pohotovost, nech mi daju antibiotika, lebo asi mi nic ine nezaberie. 😖
Ahoj Sharlott, 😀 Ďakujem, ale asi ju zmením, je dosť tmavá 😉
No moja a prečo si už dávno nešla aspoň na pohotovosť? 😠 Takto sa mi to nepáči 😵
Ahojky dnes nesiel cely den konik... Mirka malicka je krasnucka, taky anjelik nadherny.... 😵
zijem,,,heheh eale nie , pohodicka, zacala som brat inekcie a tak troska trpim, ale len troska... uz sa tesim ze to buem mat za sebou
Neboj to vydrzis pre malicke vsetko.... Tak nam svadba dopadla dobre... a teraz sa uz tesim malicke... 😉
ozaj ty si mala svadbu .... vidis... ako bolo ? daj nejake fotky pls do alumiku... som velmi zvedava...
a co oznamili ste vasim ze uz ste boli na svadbe 3?
Este nie nepovedali sme az tento tyzden idem lekarovi tak potom... zatial nemam foto az buduci tyzden...

Pahu,mne druhe a stvrte IUI bolelo a aj som troska spinila a vysli obe. 😉 Takze tak.