icon

Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!

adulina
21. dec 2007

neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec

terezicka
24. jan 2008

Dobré ránko fešandy 🙂
Sharlotta ďakujem veľmi pekne 😵

jankabelka
24. jan 2008

Dobré ránko dievčence 🙂
Ako Terezka? dnes si ma zasa predhehla 😀

terezicka
24. jan 2008

Janka vidíš aká som ja šikovná 🙂

jankabelka
24. jan 2008

Veru ale to vieme predsa už dávno 😉

terezicka
24. jan 2008

Ďakujem za pochvalu 😉

terezicka
24. jan 2008

Hneď z rána som dostala úplatok v robote 😀 Kolegyninej dcére som dávala do hrebeňovej väzby seminárnu prácu a ona mi poslala taký ten mrežovaný koláč - to mám rada také 🙂
Ozaj včera poobede keď som prišla domov tak som robila ešte jeden test... 😵

jankabelka
24. jan 2008

Teda Terezka tak máš dobrotku 🙂 a čo testík?

terezicka
24. jan 2008

No Janka s tým testom bola sranda, lebo iba som prišla domov a Marek sa ma hneď pýtal či som kúpila. Tak vravím že hej a on hneď že aby som sa išla vycikať 😅 Tak mu vravím že ja sa okúpať a jemu dám iba moju vzorku a nech s tým potom robí...Tak bol pri mne v kúpelni, dala som mu vzorku, on nakvapkal na test...A hneď začal že tam nič nie je 😅 Tak mu vravím nech vydrží len v prvých 10-tich sekundách sa tam ani nič nezobrazí...Potom sa objavila riadne tá kontrolná čiarka a potom aj moja tehotenská čiarka 🙂 Síce je kus slabšia ako bola včera ráno, ale aj tak ju úplne krásne vidno 🙂 A myslím že slabšia je kvôli tomu, že to nebola raňajšia vzorka 🙂 Ale je tam a to je úžasné, ja som sa nevedela vynadívať na tie testy 😵

jankabelka
24. jan 2008

Chi tak to bolo dobré, a dúfam že ich aj odfotíš a dáš do albumíku

mirka20
24. jan 2008

dobre ranko dievcata 🙂
zas mam zimomriavky a slzicky v ociach 😵 terezka, ty si tehulka. ja som taka stastna 🙂
ja som bola vcera v kadernictve, ze si dam podstrihnut ofinu a nakoniec som sa dala ostrihat cela. o chvilu pridam foto bruska, len mi ich musi manzel poslat mailom.

terezicka
24. jan 2008

Janka už sú odfotené, Marek cih fotil včera niekoľkrát 😉 Dám ich aj do albumu, teda spravím si album len si musím nájsť trochu času na to 😕 Ale až potom keď mi to dr.gregor potvrdí oficiálne 😅 Marek má už teraz z toho obavy že či tam vôbec neičo uvidí a nevie pochopiť ako sa rátajú tt, lebo že prečo sa to ráta už od poslednej mrchy? 😅 No som zvedavá čo bude robiť zajtra, ako to vydržíme kým tam pôjdem 😅

jankabelka
24. jan 2008

Ahoj Mirka 🙂 teším sa na fotky bruška a ďakujem za včerajšie vírusiky 😉

mirka20
24. jan 2008

terez, vydrzite. a potom sa budete strasne tesit. len sa nezlaknite, ak este nebude vidno srdiecko, ono tam casom pribudne 😉

jankabelka
24. jan 2008

Dobručko Terezka a to pôjdete pôjdete zajtra hneď ráno k doktorkovi?

terezicka
24. jan 2008

Mirka ahojky a máš aj foto nového účesu? A teším sa na bruško 🙂 Mirka ale bude tam už niečo vidno? Aspoň bodku alebo nejaký fliačik 😅
Janka on začína ordinovať od 12-tej, ja by som chcela o pol 12-tej odísť z roboty a v škole mám byť na 14-tu tak dúfam že to stihnem 😕
Mirka ozaj mohla by si mi napísať že čo tebe robil na prvom tehu vyšetrení? 😅

mirka20
24. jan 2008

terez, pozriem, ako vyzeram na tych fotkach a ak to bude prijatelne, tak tam necham aj hlavu a budete vidiet aj uces 😉
ak ti bude robit sono, tak by malo byt vidiet uz nejaky malilinky fliacik. niektori doktori robia test krvou, ci je tam hcg, mne robil len sono a povedal, ze je to tam. ja som vtedy mala velky strach, ci to nie je mimomaternicove, lebo ma pichalo len v jednom vajecniku. a tym sonom mi potvrdil, ze sa vajicko uhniezdilo pekne v maternici a nejedna sa o mimomaternicove. vtedy som bola v nejakom 5tt-6tt. neviem presne. povedal, ze mam prist o 4 tyzdne. a na tom dalsom mi brali krv, aby zistili krvnu skupinu a rozne ine veci-toxoplazmoza, syfilis,...vtedy mi zobrali asi 4 ampulky krvi.

terezicka
24. jan 2008

Tak dúfam Mirka že tam zajtra niečo uvidíme 😅 Ja by som mala byť asi tiež v 5tt alebo v 6tt, teda podľa toho včerajšieho výpočtu

terezicka
24. jan 2008

Mirka už som videla fotku aj bruško a vyzerá to super, krásne bruško aj účes máš super 😵

mirka20
24. jan 2008

terez, podla vcerajsieho vypoctu si uz v 6tt, takze ak ti bude robit sono, tak uz tam urcite nieco pan doktor uvidi 😉 a dakujem za pochvalu, ale ja neviem. ked som sa videla na tych fotkach, tak sa mi tie vlasy uz az tak nepacia 😔 a som z toho smutna

terezicka
24. jan 2008

Ale Mirka nebuď smutná a ten účes je naozaj dobrý 🙂 Veď ti fakt pristane 🙂
No tak dúfam že doki tam zajtra niečo uvidí 😅 Ale budem sa báť kým mi to nepotvrdí on že je to naozaj tak 😅

jankabelka
24. jan 2008

Mirka bruško je krásne a účes ti veľmi pristane, takže nemusíš byť smutná 🙂

mirka20
24. jan 2008

terez, janka dakujem
terez, neboj, vsetko bude ok a doktor to len potvrdi 😉

terezicka
24. jan 2008

Mirka dúfam že hej ale sama vieš že sa budem báť 😅 A ozaj Marek mi včera povedal že ti mám odkázať že by sa svami ešte rás stretol skôr ako porodíš 🙂

mirka20
24. jan 2008

terez, to sa kazdy boji, takze je to normalne a chapem ta 😉 a ja tiez dufam, ze sa stretneme este minimalne raz, kym porodim 🙂 takze ked budete mat cas a chut, tak vas cakame u nas

terezicka
24. jan 2008

Mirka super tak sa určite dohodneme na niektorom dni, uvidím ako bude mať Marek rozpis služieb a podľa toho sa dohodneme 🙂

jankabelka
24. jan 2008

ach jaj včera sme hrali domka človeče nehnevaj sa

mirka20
24. jan 2008

ok, terez, uz teraz sa velmi tesime

terezicka
24. jan 2008

Janka a kto vyhral? 😅
Mirka ešte mám otázku: bolelo ťa brucho aj nejako keď si zistila že su tehu? Lebo mňa teraz nebolí, ale ten minulý piatok ma bolelo celý deň akoby mala prísť mrcha - čo to mohlo byť? A ešte ma dosť pichalo na ľavej strane a dosť dní za sebou 😅

mirka20
24. jan 2008

terez, brucho ma bolelo urcite nejaky den-dva -tri ako pred mrchou, aj som chodila kazdu chvilu na wc pozerat, ci uz nedosla a ona potvora nedosla doteraz 😀 a to pichanie je roztahovanim maternice. neboj, zajtra sa na teba dr.gregor pozrie a potvrdi, ze je vsetko ok 😉

terezicka
24. jan 2008

Ok Mirka idem asi zavolať do ordinácie či tam zajtra bude aby som to vedela naisto 🙂