Nové fórum Prípravy IV: Pridajte sa k nám!
neviem co sa stalo s nasimi pripravami III, ale neda sa listovat, tak skusim zalozit nove pripravy IV, dufam, ze budu uspesnejsie ako tie predosle a preventivne Vam posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
tak hor sa sem lebo Kilka nam o chvilu odide prec
Zuzi uvidíme čo vyjde mne, podľa Mirkinho veštenia ďalšia baba do Príprav a uvidíme aká bude skutočnosť 😎
tak sa nechame predsa len prekvapit, mirka. ale druhe este neplanujem. nech najskor stastlivo donosime tuto nasu bambulku 😵
zuz, presne tak. ale my sme sa uz s manzelom o tom bavili, ze kedy sa budeme snazit o druhe, aby nam vysiel chlapcek 😀
terez, ja si myslim, ze to bude ta baba 😉
Mirka a prečo si to myslíš? Veď si ma ešte nevidela ako tehu 🙂 Teda nie vlastne videla keď si bola na 3D tak ja som už vtdey bola tehuľka 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Dúfam že som to dobre vložila
Terez, Mirka, oki doki, ďakujem za info, keď sa mi narodí mimčo, už viem ako zbohatnem 😉
terez, neviem preco si to myslim, ale mam takeho tusaka. ale mozno moj tusak dopadne tak, ako tvoj 😉
vlozila si to dobre
Mirka no uvidíme o pár týždňov 🙂
Jejmine baby ale načo je niekomu treba toľko papierov? Akoby nestačil rodný list a potvrdenie od dokiho kedy sa dieťa narodilo a že som prvorodička 😅
Už sa idem pomaly baliť, tak papa zajtra 🙂
ahojte dievcence. dlhsie som tu nebola. Musela som si íst lahnút lebo noha bolí. Cítam, ze si rátate pohlavie bábenka. Dobre som to pochopila?
Tá naozaj vychádza. Mám ju odskúsanú na viacerých. Len tazko sa urcuje ked sú obaja narodený v tom istom roku
Ja som si tiez rátala, ze ked yby sme mohli mat dievcatko lebo syna uz mám, ale po tých 3-4 rokoch uz mi je to jedno hlavne nech je to zdravé. Chalani sa lahsie vychovávajú, ale za to dievcencu bývajú neskor ako kamarátky.
Pa Mirka...
Aj ja už pôjdem, prepáčte že som Vás zanedbávala, mám toho teraz veľa 😉 Čafko.
no baby, ja vas tu neskor poobede nejako nikdy nestiham 😉
ja sa uz tiez poberam pomaly domkov. tak papa zajtra!

pavli, tak u teba to vychadza tak, ze od 2007 do 2012 budete mat dievcatko, od 2012 do 2014 chlapceka.