Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 to ja som si nasla pred 8 rokmi mojho muza...aj s bytom aj autom...tak som sa hned prestahovala...a sme spolu doteraz...stihli sme postavit dom...zasadit strom.../ tuje /...tak uz len to dieta alebo kludne aj viac deti a mame spokojny zivot....
@katkatonkova ú ja síce bývam u našich no dom je napísaný na mňa. No ešte jedno malé by som si priala dúfam že sa zadari.
@zuzka337 tak treba dúfať že sú poriadne napapané
@butterfly333 no tá foto vyzerá, že príde tak zajtra, alebo pozajtra
@katkatonkova 😀 mala si ovu včera?
@snubenci08 a chcem sa ešte raz spýtať 1den DC je vlastne deň kedy som dostala mrchu? Tak som to pochopila správne? Tak teraz by som mala byť 8DC a keď pozriem na ten test normálne voľným okom je pekná ta čiarka aj keď som len 8DC no keď som si to porovnavala s fotkami tu iných bab tak ako keby som mala 12-13 DC. Je to možné?
@snubenci08 hej mala...a aj som nakoniec starkeho sneuzila...no dnes mu dam pokoj....aj ja si potrebujem oddychnut....
@butterfly333 ano draha...1 DC je prvy den menzesu....
@snubenci08 ano....bolelo ma podbrusko a mala som aj hlien....nejak som sa to uz naucila pozorovat...tak preto ovu testy nepouzivam.....
@katkatonkova a aký je ten správny hlien? Ten priesvitny ?
@butterfly333 moze byt taky natahovaci...a niekedy je troska ako bielok....
@katkatonkova ďakujem dúfam že sa trafime presne. Tento mesiac prvý snažilkujeme. Tak dúfam že sa podarí. A asi nieje dobré každý deň snažiť či áno?
@leren1 tak boli sme tam ale nepustali dnu ze Bublinka(tigrica) a aj surimi(rocne mlada) su podrazdene:( ale mojho draheho skoro ocikal jeden tiger,tak som o zabavu postarane :D
@snubenci08
Ale mame v plane tam ist aj na buduce snad uz budu kludne🙂
Dva dni ma boli podbrusku ale ovu mam mat 30.a aj som si robila ovu test a nic tak nechapem :/
ale vyzera to tak ze moja fenka bude mamina :D
@katkatonkova
@butterfly333
@eri28
@butterfly333 kazdy hovori ze je lepsie obden sa snazit....no cez ovu samozrejme stale....potesi ma ak vam to vide na prvy sup...no netrap sa ked to hned nevijde...u nas to prvy mesiac bolo tiez tak...cakali sme a nic...aj som si poplakala a postupom casu to uz beriem celkom ok...
@katkatonkova práve som to čítala na nete že nieje dobré každý deň. No ja som dnes 9DC tak ešte mám chvíľku čas kedy bude ten správny čas .
@butterfly333 keby ste sa kazdy den tak by sa vam to casom sprotivilo...a by ste boli jak stroje a nic z tolho nemali...kazdy hovori ze na to nemame mysliet ked makame...a je to pravda...ja na to ani nemyslim ze robime dieta...o to je to uzasnejsie....
@katkatonkova mi sa snažíme len tento mesiac tak dúfam že sa zadari a muž si to vychutnáva naplno. Keďže do teraz len prerušovany sex sme mali. Ja som anti nebrala asi 10r.
@katkatonkova ja už ich tiež nebudem kupovať
@snubenci08 ahoj tak ako kolký deň DC si?
možem sa spýtať na akom princípe funguje ovu test? menzes mi mešká 23 dní nebola som u gyn ale tehu test pred tyzdnom a pol cca bola negatívny....a aku kyselinu listovú odporucite? ďakujem moc p.s.: som tu nová 😘
@zarita59 ahojky..tak ta tu vitam...moja rada...pokial ti meska menzes treba ist rovno k lekarovi...pretoze nejaku pricinu to musi mat...ona ti potom moze predpisat aj cistu kyselinu listovu...
@butterfly333 ani ja som nebrala antiku...tiez sme mali prerusovanu...tak snad ked to uz nerusime tak to dobre dopadne...
@butterfly333 dnes 9DC. Ja mám ovu až 18DC, takže mám ešte čas...ty si ako na tom?
@zarita59 tak ťa vítamE, mešká už dosť dlho, tak skús ešte test, ale išla by som určite Klekárovi. Meškanie môže mať veľa príčin. Ovu test robíš vždy z moču poobede, nikdy nie z ranného, najlepsie každý deň v rovnakom čase A cca 1-2 hodiny pred testovaním obmedziť tekutiny. Pozitívny je len vtedy, keď je testovacia čiarka rovnaká, alebo silnejšia ako kontrolná. Na ovu testoch budeš mať 2 čiarky vždy.
@zarita59
@butterfly333 dnes si neskúšala ovu test?
@snubenci08 aj ja som dnes 9DC no včerajší ovu tes silnejší než dnešný.
@snubenci08 áno robila som aj dnes no slabá čiarka. No včera bola o čosi silnejšia. Ciklus mám 30dňový. Ako si ty na tom s ovu?
@butterfly333 ja ju mám ešte ďaleko, až 18DC. Tie testy môžu kolísať, to vôbec nevadí.
@snubenci08 ja keď som to tu niekde čítala tak by som mala mať 13DC tak uvidím dúfam že sa zadari.

@katkatonkova ja bývam u našich ale niekedy žiadna sláva.No deti nie sú doma tak môžme snažilkovat.