Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Ahojte no mrcha este nic :-/
@zuzkaa8855 jj čakam a čakam čo bude ja som 11dpo tak uvidime 😖
@momamo aj mne bolo cťou, veľa šťastia 🙂
@jankes ešte nie, ešte treba ísť k lekárovi, ale zatiaľ ďakujem
Ahoj taaak pridávam sa aj ja.. My sme začali sa snažiť 3.11. Zatiaľ prvé dva pokusy nevyšli tak hádam do tretice všetko dobré 🙂) držím palce aj vám ostatným :D
OLAAAAAA...OLAAAAAAAAAAAAAAAAA...OVULACIA VOLAAAAAAAAA....MNE UZ ASI FAKT HARASI...ALE ZELAM VAM VSETKY PRIJEMNY DEN.....CMUUUK... 😉 😉 😉
@snubenci08 Ahoj kedy sa chystas k lekarovi na potvrdenie tehu cca dva tyzdne ci menej?
@mijama1 už som objednaná na 1.12.
@mijama1 to už budem 7.týždeň, teraz by ešte nič nevidel
@katkatonkova tak poriadne snažiť 😀
@snubenci08 ja idem zase 2.12 🙂
@snubenci08 nebudeme sa snazit...budeme si to uzivat......a ty pekne roznos tvoje tehu virusiky a ja ich budem chytat..... 😉 😉 😉
@katkatonkova ok rozkaz 😀
@mijama1 tak si dáme potom info 😀
ahojte mozte niekto v skratke a rozumne napisat ako ide teplota pocas cyklu, chcem hned po MS zacat merat, ci z toho merania zistim plodne dni, ovulku...alb je dobre si na prvy krat kupit aj ovu testy a nejak to zkombinovat nech to mozem porovnat....sa citim ako blb z toho vsetkeho 😕 dakujeeem moc 😉
@katickaaa tak po MS až do ovu je teplota nižšia a po ovu vyššia, ak sa vajíčko uchytí, tak teplota ostane vysoko a nemala by prísť MS. Ak klesne, vajíčko sa neuchytilo a následne prichádza MS.
@snubenci08 dakujem ti, ja zistujem teraz vsetko mozne, lebo snazili sme sa bez nicoho na prirodno tak chcem to skusit i takto 🙂
caute 🙂 som 8 DPO, cakam.. cakam.. v nedelu nema dojst mrska..ovu bola, potvrdena lekarom na folikumetrii. nedari sa nam cca 6 mesiacov.. tento mesiac to prvykrat riesim cez lekara..prvykrat meriam aj teplotu.. tak uvidime.. 🙂
inak tu mate vsetko o merani teploty
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@snubenci08
@katickaaa
@mijama1 Baby ja uz kaslem na bazalku ani tomu uz neverim 2 dni hnedy vytok od 21DC teraz som 23DC a krvacam od rana test som robola je biely a rano BT 36,8C co pri ms mavam 36,1-max 36,2C takze asi tolko ovulka potvrdena na 13-14DC na flikumetrii teraz radte baby sexik bol na 11,12,13DC a predsa nic a predtym 2 deti na prvy sup poto 1 kyret a odvtedy toto 😒
@kudusko neboj coskoro sa isto zadari! Mozno to chce len cas a trocha vypnut 😉 Ja idem dnes volat dr ohladom folikumetrii, ci sa mozme na to pozriet, nakolko prvu dcerku sme miesili skoro rok a nic, nasledne som isla na toto ,,vysetrenie" a hned sa zadarilo .. Ides aj tento cyklus na folikumetriu?

@jankes dakujem Ti 😉