Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@leren1ajoj, nie, nepresúvame, som tehu 😀 a ty ako?
@mata1512 to neviem, ale môže to spôsobiť všeličo, stres, nachladnutie, ťažko povedať
@dasticka krásna čiarka 🙂 gratulujem
@lzusak to je ešte skoro na test, skús najskôr v nedeľu
@snubenci08 dakujeeeem, len ta choroba ma mrzi teraz, kloktam slanou vodou, a pojdem do lekarne kupit kyselinu listovu a neviem ci aj nieco na chorobu
Ja si ani nechcem predstavit ze by sme sa snazili rok. Ved som osmy den od ovulky a uz som minula asi osem tehu testov,pritom mi nemohli este nic ukazat. Ale tak netrpezlivost je moja slaba stranka.a o ovu testoch ani nehovorim 🙂
Ahojte,
citam Vas uz nejaku dobu...az dnes som sa rozhodla pripojit sa k Vam. Mam uz 2 deti.Poslednu MS som mala 1.11. a naplno sme sexovali 11.11. a 14.11. Cela nedockava som si vcera poobede urobila test...ale negativny :( Dnes rano som skusila opat a vysiel mi maly duch. Resp. je to skor dusik, alebo este lepsie povedane dusicek. Myslite, ze uz takto skoro je mozne zachytit tehotenstvo obycajnym testom (skusila som ten lacny z DMky...2ks 1,39e)? 17.11. som vsatala z postele a ako by ma presiel parny valec. Klby uplne bolave, chrbat...ucho na pravej strane, tazke prehltanie a teplota nad 38,5..Vcera som bola u doktorky, ze asi chripka. Dala som si len paralen na znizenie teploty a pijem caje s citronom a medom. A do ucha si davam Burrow. Myslite, ze test je falosne pozitivny z choroby? Alebo je mozne aj takto skoro zachytit prip. tehu? Mam totiz aj radost ale i obavu (kvoli tej chorobe, ci nahodou neposkodila babatko). Asi je vsetko predcasne, ale mozno to poznate...clovek nejde vydrzat pol dna, nieto cakat do meskajucej MS...tu mimochodom ocakavam az 28.11. Zajtra rano skusim opat testnut a napisem...
Drzim Vam vsetkym palceky a hlavne prajem bezproblemove tehotenstva! 🙂
@2ivka3 je duch ružový? Skús odfotiť
@nynyky preboha čo to máš za prácu?
@snubenci08 ahoj...duch je jemnulinko ruzovy ako som pisala nynyky...viditelny len na vlastne oci... :( Preto je este asi skoro na nejake usudky. A este ma napadlo, ze druha ciarka sa neobjavila ihned ale asi az po 15-20 minutach....
@2ivka3 aha, tak to bude asi kanalik, ale zas keď je ružový, tak neviem
Žienky kde ste všetky? @butterfly333 @katkatonkova @mijama1
@snubenci08 a co to je kanalik??? som to terz opat odfotila tak poslem...ale neni to veru vidno
@snubenci08 a @nynyky no kuknite...ale veru nevidno to takto

@mamulienka30 dakujem za povzbudenie🙂 dufam ze sa tie moje stresy rychlo zmiznu. lebo normalne ma panika chyta. ale viem ze keby teraz dostanem mrchu tak urcite revem.
to su tie zmiesane pocity.
dufam, ze ked uvidim prve sono sa to nejako zlomi.