Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 sportsdirect a hned vidno ze sme na skovensku lebo v uk by im to nepreslo, ale nevedia ze so zlym clovekom zacali :D sefovia v uk dostanu krasny dopis 🙂
@adrianna23 ahoj áno len minulý cyklus sme začali. Ja tiež berie kyselinu listovu pijem alchemilkovy čaj duphaston beriem tak dúfam že sa konečne zadari. No dnes som 3DC tak ešte sa nacakam
@nynyky super gratulujem
@snubenci08 ahojte kočeny moje práve som prišla z práce ako sa mi tu máte? Už sa neviem dočkať kedy aj ja budem mať tak krásne //.
@butterfly333 Velmi Ti tie // prajem! 🙂 🙂
@butterfly333 caute bosorenky..aj ja sa hlasim.....ovu prebehla tak este dneska postime a potm si dam lehaaaro....ja uz nemeriam....to by som sa fakt zbytocne stresovala....uvidim ako tento mesiac dopadneme....za hodku idem na madare k jednemu mesiarovi po mesko a slaninku, hurky, jaternice, tlacenku....klobasky...vsetko domace.....tak uvidime....ani sa nepozeram kedy by ta potvora mala dojst.....uz na to nemyslim......
@butterfly333 ahoj moja no ja stale nic :-/ ani mrcha ani dve // ☹
Tak ja plachtim k snažilkám december...už to začínam dostávať... je mi do plaču.... šľak trefen aj s mrchou ☹
cafte baby.. tak citam ze niekto sa podaril, niekto nie. ja som merala, lebo som chcela aj spoznat svoj cyklus, ako sa mi meni plet/telo/nalada pocas ovu, ze sa mi to zide aj ked budeme chciet zase zabranit pocatiu 🙂 nemyslim ze meranie je tak zle zase...
tiez mam nad 30, tu citam ze niektore uz panika po par mesiacoch. niekde som videla tabulku, ze nad 33 - tu patrim - je 16% sanca otehotniet. tak mi vychadzalo, ze tak pol roka budeme skusat aby bolo 100 😉
nemyslim si ze tabulky su uplne presne, to asi zavisi aj od kondicie a zdravia danej zeny, ale tak hlavu hore, je treba ratat ze hned na prvy sup to nevyjde
@sissi5 - ani jeden nie je pozitivny, musis testovat dalej.
@2ivka3 no negatív nevyzerá zle, ale test vyzerá akoby kanálik presvital. Je to miesto, kde sa má objaviť druhá čiarka, no na niektorých testoch zostane také akoby lesklé miesto namiesto čiarky. A to buď keď je test robený veľmi skoro, alebo je negatívny
@nynyky len im daj sviniam 😀
@butterfly333 ja sa nudím celý deň, akurát som dovarila a teraz sedím pred telkou
@katkatonkova Mňam, tak ty budeš mať doma zabíjačkové hody 😀
@sissi5 odfoť samostatne 18DC a 19DC
@sissi5 a ešte 20 DC
@snubenci08 ahoj mno dnes od rana ma boli hrdlo a mam nadchu musim to nejak vydrzat inak som sa pomylila a objednana som doktorke az tretieho tak ty budes vediet prva ako si na tom 🙂 hnedy vytok uz par dni nemam tak super 🙂
@mijama1 tak to je super že ten výtok prešiel 🙂
@snubenci08 fakt ? Super !!! Gratulujem 🙂 Som rada,ze to tebe vyslo...ja mam mat MS 25-teho a dnes uz bledohnedy vytok tak ja sa asi presuniem :-/ co uz nevadi 🙂
@snubenci08 @mamulienka30
tak posielam ešte jednu fotku posledných troch dní, čo na to poviete?? čakám na ten správny testík, aby som si bola istá, že ovulka prebehla 🙂 Ďakujem
@leren1 ďakujem 😀 kvoli tomu sťahovaniu som ani nedufala, že by to mohlo tento mesiac vyjsť. Bolo málo času na snaženie, boli sme unavení ako koni a aj tak sa podarilo
@sissi5 o koľkej si robila ten 20 DC? To je dnes?
@leren1 nemáš špinenie nejak skoro?
@snubenci08 áno dnes o 15:00 a teraz som si o 17:00 robila ďalší a ten je už bledší
@sissi5 tak podľa mna bol najsilnejší ten o 15:00, ten je podľa mňa pozitívny. Je tá testovacia čiara silnejšia ako kontrolná že? Bo na foto je to trochu skreslené
@koka231 ako je to možné?
@butterfly333 ja fakt neviem uz som to tu aj kockam pisala tiez nechapu ale asi do zajta dojde lebo citim tie bolesti co mavam pred ms

@2ivka3 ten negativ vyzera tak ze by tam nieco bolo no neviem uvidis o par dni neskor