Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 uz som stym aj zmierena uz len cakam ak do zajtra nedojde zavolam doktorovy a pojdem na inekciu
@melania1 aký presne gel to je pre seed? Aj pomohlo?
@koka231 veď to čím skor tým lepšie môžeš začať dalšom cykluse.Aj ja už na to čakám.
@butterfly333 nie pro seed ale conceive plus. neviem ci pomohol prave on, alebo cela kombinacia ukonov, ale som tehotna 😀
@melania1 Videla som ho na nejakej stranke, ked som hladala ten speed gel, čo mi písala butterfly333 a našla som ten concevie plus, chcem ho objednať, tak snáď pomôže 🙂
@vierkaaa85 aj ja rozmýšľam nad tým gelom. V lekárni čo stojí.
Caute srdeeenka...ja mam ten congeive gel...a mam len ten ☹ ☹ ☹ ..dala som ho prec bo u mna nezabral.....tak ale snad sa vam s nim zadari....no podla mna to je len cisty marketing....
Baby moje viete co ma este napadlo ze preco mi meska ms ci to nebude stoho ze som zacala uzivat kyselinu listovu ci nahodou ta mi neposunula cyklus alebo este ze som mala neskorsie ovu a este mi test neukazuje nic aj taketo veci ma uz napadaju 🙂
@koka231 tak skus pockat este tyzden a uvidis...no podla mna by ti to kys.listova asi neurobila...ale zas kazda sme ina a kazda aj mozme na nu inac zareagovat....
@katkatonkova ja som ju zacala brat este cez mrchu ktoru som mala 19.10 potom som mala tyzden klud na 13 -14 den cyklu som mala taky ruzovy vytok aj na papiery ked som sa utrela aj na intimke potom ma az do cca 24dc bolelo neskutocne podbrusko a od vtedy nic mrchu som cakala teraz v nedelu na 29dc a nic asi pol roka dozadu som mala 32dnovy cyklis co bolo najviac odvtedy tak 27 29 28 26 takto sa to pohybovalo no a teraz nic ani len pms necitim akurat sem tam podbrusko a prsia a stale chodim cikat ...prepac ze som sa tak rozpisala ale tento mesiac mi robi moj cyklus staaale prekvapenia
@koka231 Ahoj...nemyslim si, ze kys. listova by Ti mohla ovplyvnit cyklus. :( Ten ovplyvnuje choroba, stres, chudnutie, hormonalne zmeny.... Ja som mala 2 cykly dozadu meskanie 10 dni....a to mam cyklus relativne presny....+/- 2 dni.... (tak sa k tomu vyjadrila moja gynekologicka). Tehu som urcite byt nemohla...ale mala som take vypate obdobie....a tych 10 dni ma tak miatlo, ze som si aj test urobila 🙂 vysledok bol podla ocakavania....negativny...
Drzim Ti palce, aby to v Tvojom pripade bolo len pomalym zvysovanim HCG...tak som to mala ja v predoslych tehu....
@vierkaaa85 drzim palceky🙂 ja som objednala cez otehotnenie.sk
@nynyky ani mojej svagrinej neukazoval test tehotenstvo ta dokonca zistila ze je tehotna az ked bola v tretom mesiaci lebo mala stale krami a dosla na to ze je tehotna ked ziedla pizzu a potom jej bolo zle od nej a uz to islo nevolnosti a tak ....no ale to som odbocila 🙂 ale ma tu aspon povzbudzuju tie temy ze prisli na to po tyzdnovom meskani a tak to mi dava taku malu nadej ze by to mohlo byt
@snubenci08 @nynyky idem Vas kustik poinformovat...jasne, ze som nevydrzala a poobede som si urobila dalsi test...taky ten kazetovy a ukazal mi len jedinu ciarku...akokolvek som hladala tu druhu, nenasla som :(
Tak som dnes nabehla do DMky a nakupila tie lacne testy a este to nejdem vzdat...lebo do MS mam este velmi vela dni a to by som tu asi steny skriabat musela od netrpezlivosti... tak zajtra hned napisem ako...
papa
@koka231 Este to nevzdavaj...ja viem, je to poriadne na nervy...Ty velmi chces, ale test si ukazuje svoje :( Ja som pri predoslych tehu testovala az po vynechani MS a to veru neskor ukazalo a ciarka silnela veeelmi pomaly. Teraz som nakupila 4 testy za necele 3e...tak som si povedala, ze ich vsetky miniem ... 🙂 Snad aspon jeden z nich mi ukaze 2 //.
Zajtra uvidim 🙂 Kedy chces testovat najblizsie? Alebo uz si ibjednana aj k doktorovi?
@2ivka3 ok budem čakať na info a držať palce 🙂
@sissi5 no myslím že ovu bude zajtra keď dnes bol test pozitívny
@88martina88 - 6-7 dpo moze vyjst len negativny ten test. Mala si trocha pockat ;)
@88martina88 veru skoro, ved minimalne 5 dni trva kym sa uhniezdni vajicko.. a dost hormonu na test budes mat az po par dnoch PO uhniezdneni.... no proste skoro na akykolvek test
Ahojte,snazime sa s priatelom uz rok a pol a stale nic 😑😑uz by sa to mohlo podarit konecne, 🙂

@koka231 no tak keď nie sú // tak radšej nech príde a ide sa odznova. No je mi to ľúto toto isté som aj ja mala minulý rok.