Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@katickaaa no mne ukazuje len napr 37,1
@butterfly333 ja na prd, furt brucho nafúknuté, občas aj pobolievanie.
@snubenci08 ajoj zacalo mierne krvacanie dnes ,tak sa asi spusta uz :-/ este uvidime december a od januara nebudem nic pocitat,nic riesit necham tomu volny priebeh a v novembri pojdeme na umele...takto by som skoncila ny psychiatrii 🙂
@snubenci08 ale to sa asi ta maternice rozťahuje tak dúfam že je to v poriadku. No mne dnes skončila tak sme si dali sexìk. A dúfam že to tento mesiac do vianoc vìde.
@snubenci08 @koka231 @2ivka3 @budzi @dasticka @nynyky @melania1... baby - cerstve tehulky 🙂 mali ste aj nejake (tehu) priznaky predtym nez ste testovali?
@mamulienka30 pozeram, ze som s tebou narovnako. aj ja som 6dpo 😉 Ale priznaky ziadne. Ovulku sme sice trafili, ale bola som cely tyzden chora, tak mozno preto sa asi nezadarilo 😒
Zabky nemate skusenosti s vodovym vytokom? Dnes som mala mat ms po duphiku no uz druhy den mam vytok ako keby mi cvrkla cista voda ; ( nikdy som vytoky nemavala. Test je neg. A ovulku sme podla testov trafili. Diik za rady
@iumo my sme ovulku netrafili len den pred a dva dni pred.. boh vie ci to stacilo ☹ Dnes ma fakt neprijemne taha podbrusko, tak sa psychicky pripravujem na mrchu ☹
@mamulienka30 a čo ak si už tehu možno ms nepríde. Ja dúfam že sa trafime do ovulky. Už mám obj ovu testy tak snad sa zadari.
@petta87 hmm preco ? Ja asi tiez uz mam pms ako kazdy mesiac .
@mamulienka30 nevadi, praveze den pred ovulkou je najidealnejsi na otehu, vraj 😉
@nynyky ani ta podbrusko nepobolievalo? uhniezdenie si necitila? ja som 6dpo a tak si predstavujem, ze ak by som bola tehu, tak by som uz aspon daco v podbrusku citila. ako sa pomalicky zavrtava 😉
@iuno ja som nemala žiadne. Len brucho nafúknuté.
@butterfly333 dúfam že hej lebo je to dosť nepríjemné. Pri našich dvoch som niečo také nemala, snáď len trošku, keďže si to nepamätám :-/ Dnes som radšej zavolala na gynu, tak ráno idem na prehliadku pre istotu, aj keď ešte asi nebude nič vidno :-/
@leren1 prečo umelé? Máte nejaký problém?
@snubenci08 dúfam že bude všetko v poriadku. Držím palce. Daj vediet zajtra. Ja mám rannú a potom musím ísť hneď piecť mám objednávky na torty na sobotu. Tak dúfam že budem stíhať potom hodím foto.
@butterfly333 ok ja tu budem tiež až večer, keďže ideme na slovensko
@iuno ja ziadne.. akurat ze sa mi vyhodil herpes.. Co vobec nemavam s tymto problem, ale ked som pri prvom synovi bola tehotna, tak tiez som mala herpes hned vyhodeny.. tak hovorim si, ze ops tak mozno to teraz vyslo.. to sa mi vyhodilo 2 DPO... neviem mozno nahoda a mozno nejaky moj "priznak"🙂
@snubenci08 dufam ze vsetko bude fajn daj vediet potom vecer ale i ja mam este sem tam bolesti podbrusku a inak merias si este rano bazalku ja mam stale 37.0 nemala by sa zvysovat teplota hore?
Ahojte novembrove snazilky 🙂 Uspesne hlasim, ze som si vcera nasla na testiku // 🙂)) Vedela som to uz na druhy, treti den po ťuťu muťu 🙂) Jedno dietatko uz mame, ale taketo pocity ake som mala teraz, som pri Maxikovi nemala. Bolelo ma podbrusko, motala sa mi hlava, bolo mi vecer zle a mala som pocit, ako keby som mala brusko strasne nafuknute. Tesime sa velmi a prajem vam vsetkym, aby to vyslo! 🙂))
je to kanalik alebo nic hehe co myslite?kedy si robila prvy testik?
@snubenci08
@butterfly333 - ako co sa tyka tehotenskych priznakov, tak ja si to fakt uz nepamatam, malinkeho sme zistili az v desiatom tyzdni, ze som vlastne tehotna 🤐 🤐 Jaaaj jasne velmi velmi si prajem aby to uz vyslo, ale neviem, okrem kremoveho hlienu nemam jediny priznak, co tu baby popisuju, ale tak asi je este na to vsetko prilis skoro. Tak ma strasne skrie, ze cez ovulku uz sexik nebol 🙄 No co uz ked tak sa budeme snazit cez vianoce 😀
baby viete mi povedať v skratke princíp ovu testov??? kedy si ich mám robiť?? a podľa čoho sa mám riadiť,,vy ste v tom také zbehlé ked tak čítam vdaka za rady
Ahojte zienky 🙂 tak dlho som hladala na nete nejaku podobnu diskusiu alebo temu, ale same kraviny, no a konecne som vas nasla... to co som chcela. Ak dovolite, tak budem s vami diskutovat o snazilkovani a pod... Ja uz jedno dieta mam, ale s manzelom sme si povedali, zeby bolo fajn mat este jedno, aby mal nas maly surodenca, aby nebol sam. Tak my sa snazime od oktobra, v oktobri nam to nevyslo, 13teho som mala plodne dni a tak sme to vyskusali, no ja som strasne netrpezliva co sa toho tyka a tak som bola uz dnes u lekara, tam samozrejme nic nove nepovedal, ako som cakala 😀 budem cakat kym nedorazi ( co dufam, ze nie) hentaaa mrcha mrchava a uvidime... mozno mam aj priznaky tehotenstva, ale niesom si ista ci som si to uz nevsugerovala... ach jaj,,, som z toho na nervy. Po prvom porode som dostala zapal krcka maternice, pretoze ma doktor zle zasil... ani neviem ci sa to lepsi ci nie, tak hlavne z toho mam nervy
Vsetkym vam velmi drzim palce, aby sa to podarilo 😉
@mijama1 aj ja mám stále 37,1. Nie, nemusí sa zvyšovať. Len nesmie padať dole

@butterfly333 ja idem prvy krat som zvedava 😵 a mas taky co ukazuje na dve desatinne? bo citam uz vselico o tom a som zmatena z toho 😀