icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
27. okt 2014

@zarita59 je to možné, normálne sa objednáva na gynu 3-4 týždne po vynechaní MS. Takže možné je všetko. Uvidíš zajtra. Čo sa týka mimomaternicového, snáď to nebude tvoj prípad, takže tým sa teraz nestresuj.

snubenci08
27. okt 2014

@nikuska105 tak pekne vítame

butterfly333
27. okt 2014

@nikuska105 tak držím palce aj tebe Dúfam aj ja že čoskoro budú //.

zarita59
27. okt 2014

@snubenci08 uvidím ale tehu sa necitim, keby som uz by som mala neja
ke naznaky nie? poslednu men som mala od 6.9....

sasa1983
27. okt 2014

Kočky, mám v chladničke gro balenia PROFERTILu, 129tbl., exp.04/2015. Výborná cena, navrhnite si ju. A mám ešte 2 balenia Utrogestanu, exp. 10/2016 a 1 balenie Estrimaxu 09/2016 a dačo málo z Duphastonu. Cez IP: Ďakujem.

snubenci08
27. okt 2014

@zarita59 tak to ti mešká už dobre dlho. Príznaky niesú u každej ženy. Každá je iná. Na takú vec sa spoliehať nemôžeš. Musíš už počkať do rána, iné ti neostáva. 😉

eri28
27. okt 2014

Dnes sa hlasim ovulacne testy su kupene na tento mesiac, tak tusim od prveho zacinam testovat musim pozriet do kalendara. 😉

engie2
28. okt 2014

@petra212 velmi sa nerozumiem do tej LF, vedela by si mi to prosim trosicka objasnit? Dakujem

engie2
28. okt 2014

Ahojte snazilky! Chcem sa opytat, ci nemate skusenosti s tymto: od nedele mam naliate prsia a na dotyk su velmi citlive. Tiez sa mi toci hlava. MS ocakavam 8.11. Myslite, ze to moze byt tak skoro PMS? Tehotenstvo je asi malo pravdepodobne, nakolko sme mali styk len 2DC... dakujem

petra212
28. okt 2014

@engie2
No ja viem tiež iba to, čo som vyčítala. Aj tu na MK som už o tom "počula".
V zásade ide o to, že napr. 14 dňová LF je úplne ideálna, ale (to si myslím ja) že ak je LF aj dlhšia ako 14 tak to nevadí. No ak je kratšia ako 10 tak to už je problém, lebo oplodnené vajko sa nestihne uhniezdiť v maternici. Ešta napr. ak je tých 10 dní, tak sa to dá, ale ak už je menej, tak už je to problém.
Za normálnu dĺžku LF sa považuje ak je v rozmedzí 12 až 16 dní.

Môžeš si počítať niečo aj tu:

http://webcache.googleusercontent.com/search?hl...

snubenci08
28. okt 2014

@engie2 koľko dní máš po ovu? To vyzerá byť málo pravdepodobné.

snubenci08
28. okt 2014

@zarita59 daj vedieť výsledok

engie2
28. okt 2014

@snubenci08 dnes je to tyzden po ovu, ale naliate prsia mam od nedele.. nemavam to, preto ma o prekvapuje

petra212
28. okt 2014

@engie2
rovnaké príznaky sú aj pri tehu

engie2
28. okt 2014

@petra212 to ma napadlo, ze prsia su jednym z prvych priznakov... dnes som 18 DC, s tym, ze posledny styk som mala 16 dni dozadu. Nema zmysel testovat, az ked bude meskat MS, vsakze baby?

katkatonkova
28. okt 2014

@engie2 a nemozes byt tehu aj ked si mala MS?...ved sa to stava ze ma baba MS a uz je tehotna.....

petra212
28. okt 2014

@engie2
ak máš toľko trpezlivosti tak počkaj, však ti nič neujde 🙂 a potom budú už aj krásne koľajnice a žiadny duchovia 😉

katkatonkova
28. okt 2014

@eri28 tak nech uz je prveho......a ako sa mame?...u mna je to dneska tak....som po ovu...bolest v pobrusku jak pred MS..ale ta by nemala dojst az cca za 10 dni...no a ked som bola na zachode tak som mala na toaletnom take malicke kusky zrazenej krvy....ja len duffam ze uz sa to usadilo......lebo aj ja teraz sedim na gauci....

engie2
28. okt 2014

@katkatonkova mas pravdu, ved mnoho zien malo MS aj do 3., 4.mesiaca.. kamaratova manzelka dokonca mala MS cele tehotenstvo :-/
Poslednu MS som mala dost silnu zhruba dva dni, treti den uz skoro nic.. tak neviem
Ci si to len nenamyslam...tie priznaky

Myslis, ze ste mali uspesny mesiac? 🙂

katkatonkova
28. okt 2014

@engie2 tak v to dufam...zacali sme 1DC....potom asi 5 DC..a potom stale az do ovulky....tak uvidime....no podbrusko stale citim....a ked si rak uvedomujem tak aj bradavky citim...nebolia, nie su citlive len priste citim ze su tam.....tak snad uz sa nam konecne zadarilo....

zarita59
28. okt 2014

@snubenci08 no uz mam vysledky.... negativne... :-/

butterfly333
28. okt 2014

@katkatonkova a v ktorý deň *DC bola asi ovu? Držím ti palce aby boli //.

snubenci08
28. okt 2014

@zarita59 tak to má mrzí. Aspoň niečo zistili?

snubenci08
28. okt 2014

@engie2 tak to neviem, možno ti nejak blbne cyklus.

snubenci08
28. okt 2014

@katkatonkova tak to držím palce 🙂 snáď sa to podarilo 🙂

snubenci08
28. okt 2014

@engie2 ak by si otehotnela 16 dní dozadu, test by mal už s veľkou pravdepodobnosťou ukázať. Nie že by som ťa nahovárala. 🙂

zarita59
28. okt 2014

@snubenci08 nie nic ze to preto lebo som vysadila HAK ze jedny mi prisli a druhe uz nie, nevadi ked to pride tak to pride jednoducho 😊

snubenci08
28. okt 2014

@zarita59 samozrejme, netreba na to tlačiť 🙂

zarita59
28. okt 2014

@snubenci08 ved hej len neviem kedy mam mat ovu lebo mi vlastne jedny vynechali a dalsie maju byt 1.11. tak uvidime no...

rybicka133
29. okt 2014

no kočky bola som v pondelok u doc, tak folikul mal 18 mm, priemerne rastie každý deň 3mm, ideál je 30mm, tak teraz snažilkujeme, ved to je na tom najkrajšie, azda to vijde a vo štvrtok na dalšiu kontrolu k doc. tak sa uvidí ši folikul dorastol a či snaha nebola márna. 😉