icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

lzusak
21. nov 2014

A aj ta moja ovulka je divna. Teba co sledujem, ty si mala tusim mrchu prveho, ja 24teho, ovulku si mala 14teho, ja cca 12,13. cudne nie? taky casovy rozdiel v ovulke. Dufam ze sme to vsetko dobre nacasovali lebo ovu test ukazal dve palicky-verim ze je mudrejsi ako ja 🙂

mamulienka30
21. nov 2014

@lzusak - tak ja mam dlhsi cyklus, tak to je asi normalne mat neskor ovulku, mne zacal 29/10. tusim tento cyklus.. my sme sa snazili prve dva dni pozitivneho ovu testu a podla grafu bola ovulka az den ked uz bol ovu test negativny, takze na treti den, zaujimave velice...

butterfly333
21. nov 2014

@koka231 Ahoj moja tak ako si dopadla u gyn?

koka231
21. nov 2014

No na ... cakam si na vysledky z krvy a bum dostala som mrchu asi tolko tak som odisla domou so slzami v ociach a ani na vysledky som nepockala ☹

butterfly333
21. nov 2014

@koka231 TAK to ma mrzí že to takto dopadlo. No radšej skoro ako neskoro. Uvidìš zadari sa nám neboj.

janulka999
21. nov 2014

@koka231 nesmut.. i ked je to uz velmi dlha doba u vas, stale ste este mladi.. kazdopadne ako si napisala, uzi si vianoce a po novom roku sup! zacnite to riesit lekarmi 🙂 drzim palce

koka231
21. nov 2014

@butterfly333 tak dufam ze cim skor 🙂 ale musim mysliet pozitivne ze sa to podari 🙂

koka231
21. nov 2014

@janulka999 nesmut to je teraz tazko lebo stale myslim na tie testy ze sa tam nieco crtalo konecne a nic stoho ale podari sa viem to raz urcite 🙂

janulka999
21. nov 2014

@koka231 aj ja som 11DPO, teploty ukazkove.. ale ranny test jak sneh.. :( uz by mal byt aspon duch....

koka231
21. nov 2014

@janulka999 ja si teplotu nemeriam lebo robim kazdu druhu noc a nevedela by som kazdy den si merat :-/

mamulienka30
21. nov 2014

@janulka999 - teploty ti idu krasne hore 🙂

nanervy_2
21. nov 2014

@janulka999 11DPO nic neznamena, aj mne sa ukazal slabucky pruzok az tesne pred ms...

janulka999
21. nov 2014

baby, davate mi nadej, dakujem 🙂 dnes ma okolo 15:00 pichlo v podbrusku.. uz si namyslam hoc co 🙂) snazime sa 5/ty mesiac

laracroft2
21. nov 2014

@janulka999 asi riešiš prirodzený spôsob otehotnenia. V tomto článku sa spomína ivf s PK (predlžená kultivácia), t.j že embryo sa vkladá na piaty deň. V prirodzenom cykle sa blastocysta (oplodnené vajíčko tiež dostane do maternice 5 deň po oplodnení. Čiže článok sa dá použiť aj na prirodzený cyklus. V tvojom prípade sa podľa tabuľky v článku nachádzaš cca v 6 dní po tom ako sa blastocysta dostala do maternice - precitaj si 6 deň (ak predpokladáme , že sa to podarilo). To znamená, že na teste ešte nemôžeš nič vidieť, nakoľko sa HCG ešte len začína tvoriť. Ja som po ivf a mne test ukázal 11 deň po vklade čiže až 16 po oplodnení. 2 dni pred tým bol test negatívny. Hladina HCG v moči sa objavuje až neskôr ako v krvi.
http://www.nyufertilitycenter.org/ivf/embryo_tr...

janulka999
21. nov 2014

@laracroft2 ahoj 🙂 dakujem za odborny vyklad 🙂 urobila si mi radost.. 🙂 baby v inej teme zas pisali, ze uz by som aspon ducha mala mat... dnes po tom rannom negativnom teste som sla rovno do posilky cvicit, nech sa odreagujem a pridem na ine myslienky 🙂 btw..stale mam obcasne pichanie v podbrusku.. tak dufam, ze to bude ok 🙂

lzusak
21. nov 2014

@janulka999 a kolko dni mas do mrchy?

janulka999
21. nov 2014

@lzusak mam cca 26-28 cyklus. takze najneskor 25.11. by mala prist

mamulienka30
21. nov 2014

@janulka999 - hcg stupa kazdej zene inak, skor ho vidiet v krvi ako v moci, zavisi aj kolko zena pila a podobne hovadiny, takze "mala by si uz mat aspon ducha" vypusti z hlavy, poznam baby, ktorym ani pri meskani hned neukazalo... a tehotne boli ;) Hlavne je teraz aby mrcha nedosla.

lzusak
21. nov 2014

@janulka999 ja tiez tak a test je snehobiely. Tak uvidime.

janulka999
21. nov 2014

dakujem @mamulienka30. si dalsia "nakopavacka" mojej nalady 🙂
@lzusak - drzim palce 🙂

jankes
21. nov 2014

@engie2 ja mám plodný hlien 4-5 dní. Podľa ovu testov som prišla na to, že ovu mám buď posledný deň hlienu, alebo až nasledujúci deň, keď už hlien nemám.

jankes
21. nov 2014

@engie2 a možno by si mala skúšať vo viacerých hodinách. Na teste som čítala, že keď ani jeden nebude pozitívny, tak druhý mesiac treba testovať v inú hodinu. alebo ak to chceš v jeden mesiac tak skús o 10, 14, 18, 21 hod. Ovu môže trvať u niekoho iba 6-12 hodín. Preto, keď testuješ iba napr. o 10 hod ešte alebo už nemusí byť úplne pozitívny.

2ivka3
21. nov 2014

@koka231 ahoj...velmi velmi ma mrzi, ze Ti dorazila MS....uplne viem ako sa citis :( :( Ja by som vsak asi pockala na tu krv. Ved si sama urcite citala, ze mnohe mali MS aj pocas tehu....
Ale zas na druhej strane ak si bola teraz tehu, tak to mozno aj odislo s MS...lebo nieco nebolo v poariadku. A lepsie teraz ako niekedy v 25.tt....to mi ver! :(
Ale ak to vyslo teraz...tak to urcite vyjde neskor, ked sa s tym telo vysporiada.
A manzel sa musi tiez trapit, muzi su v tomto ini ako zeny, teda vacsina muzov....skuste si nejaky vecer spolu posediet...dat si poharik vinka a mozno sa uvolni a bude schopny o tom konverzovat...
Drzim Ti palceky, aby bolo presne tak ako si prajes! 🙂

lzusak
21. nov 2014

@janulka999 dakujem. Aj ja tebe.

2ivka3
21. nov 2014

@iuno No ja som s tymi teplotami nie velky kamarat....neviem co napisat....uvidis ako sa to bude vyvyjat, ci MS dorazi...
Drzim palceky! 🙂 🙂 Keby nieco nove, daj vediet.
pa

2ivka3
21. nov 2014

@nynyky Gratulujem k peknemu testiku 🙂 Velmi dobre sa Ti to vyvyja 🙂 🙂 Teraz uz vazne kasli na pracu a nech si Ta pan manzel pekne ofukuje 🙂

lzusak
21. nov 2014

Ach dievcata,tento cas cakania prisiel v najhorsej chvili, akurat ked som totalne chora tak nemozem nasadit ani poriadne silne atb. Doktor mi dal atb duomox, jedny z mala ktore mozem ak by som nahodou bola ozaj tehu. Ale je to penicilin a ja som bola v detstve na pnc alergicka,no sranda,budem mu verit,ved on je lekar 🙂 .takto som tusim nikdy nekaslala.drzim vam vsetkym peste nech to tento mesiac vyjde!

momamo
21. nov 2014

Zeny v decebrovkach akosi mrtvo 😀 Stale ma to sem k vam taha .. 25-teho v utorok idem ku gyndovi na folikumetriu, tak drzte palce, budem akurat 12C, uz sa neviem dockat 😀 Pribudli nejake nove tehulky?

butterfly333
21. nov 2014

@mamulienka30 Ahojte kočeny moje práve som dopiekla prvú tortu tak čo poviete? Karamelova. Druhu zajtra.
@koka231
@nynyky
@snubenci08

mamulienka30
21. nov 2014

@momamo - to bude tym, ze je este november xixi ved my sa casom k decembrovkam presunieme, aj ked tajne dufam, ze sa presuniem skor k augustovkam 😀