icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

koka231
21. nov 2014

@butterfly333 ta je kraaasna 🙂

momamo
21. nov 2014

@mamulienka30 ved aj v decembri sa mozes presunut do augustoviek 😀 Samozrejme drzim palce aby si ty ten pripad nebola 😉 Ja som dnes 8DC a ovulaciu cakam buduci tyzden, cize presne ako pri prvej dcerke spred 3 rokoch 😀 Mozno este budem mat aj +- rovnaky termin porodu 😀 😀 Pamätam ze 8.12.2011 som si robila test a nasla som // 😅 Snad to aj teraz bude

momamo
21. nov 2014

@butterfly333 sikulka 😉 krasna a isto bude vyborne chutit!!

butterfly333
21. nov 2014

@koka231 ďakujem dala mi zabrať 5hodin a ešte ma zajtra čaká jedna.

mamulienka30
21. nov 2014

@momamo - mne ak by som otehu vychadza termin 7.augusta, som dobre sibnuta to uz mat vyratane 😀 😀

butterfly333
21. nov 2014

@momamo ďakujem no plnka je karamelova výborná. Malá čo zostalo zjedla že upečiem roladu z toho no asi už nie. No ešte jednu zajtra dokončím tortu barbie s malinovou plnkou.

momamo
21. nov 2014

@mamulienka30 ved aj ja som si vcera davala do tehotenskej kalkulacky, podla poslednej ms a termin keby sa teraz zadarilo by som mala 12.8 a v tento den sa mi narodila prva dcerka 😀

mamulienka30
21. nov 2014

@momamo - ved snivat je povolene 😵 Ako to ja este do pondelka vydrzim s testovanim 😀

snubenci08
21. nov 2014

@mijama1 MS 18.10. A ovu 4.11.

snubenci08
21. nov 2014

@butterfly333 jeeej aj ja chcem. Mňam

mijama1
21. nov 2014

@snubenci08 tak to sme narovnako skoro : )

koka231
21. nov 2014

@butterfly333 juj ja robim tiez na buduci vykend jednu uz sa na nu tesim 🙂

nynyky
21. nov 2014

@butterfly333 naaadherna je 🙂 a ja karamelovu tortu milujem mnam.

katkatonkova
21. nov 2014

@butterfly333 jeeeej...pekna tortaaaa...dakujeeeeem...hihhihihii

alby2014
21. nov 2014

No holky ja som vypila litre grepoveho dzusu a velmi to na ten hlien nepomohlo, navyse dve aplikaciu ukazuju kazda iny termin ovu a moje telo nejak priznaky ovu nespusta. A to som do augusta mala ukazkovy hlien a odkedy sa snazime sa skryva...hnusak maly 🙂 Chudak moj muz myslim, ze poesledny tyzden mal chudak tolko sexu, ze dnes je aj rad, ze je po :D :D Je to fun

mamulienka30
21. nov 2014

@alby2014 - mne grepovy dzus tiez moc nepomohol, robitussin som citila do par hodin ucinok. Proste mokro 😀

alby2014
21. nov 2014

ten na kasel?????????????

veronikax
22. nov 2014

Peky den prajem ;) Chcela by som sa Vas opytat... co presne znamenaju tie skratky ;) ako ... DC .. .. MS viem :P .. aleee potom este par skratok je .. 🙂 Lebo obcas ked citam fooora... neviem presne ... o co ide ;) Mohol by mi to niekto napisat ? 🙂 Dakujem ;)
Inac... patrim k novembrovkam ;) 19 teho som mala ovu ;) a 4.12 by som mala mat MS 🙂 V podbrusku citim stavy ako pred MS 🙂 Obcas nieco zatiahne ... obcas nejaky tlak .. nejake pichnutie ;) duuuufam ze nedojde 🙂 Pracujeme na nasom druhom babatku 🙂

butterfly333
22. nov 2014

@veronikax ahoj tak DC je deň cyklu DPO je deň po ovulacii neviem ešte nejaké skratky?

veronikax
22. nov 2014

@butterfly333 DC ... to sa berie od 1 dna MS ? 🙂

katkatonkova
22. nov 2014

@mamulienka30 takze hor sa kupovat robitusin....a ktory je ten spravny?

anitu
22. nov 2014

@veronikax ani ja som nevedela co znamenaju ked som to tu citala,ale po case som uz prisla na to.citam to tu ako knihu uz 😀

butterfly333
22. nov 2014

@veronikax áno presne 1deň ms 1DC

iuno
22. nov 2014

@mamulienka30 tak to sme dve 😀 ja to mam tiez vyratane a mam ten isty termin co ty. 😉 a ktory Robitussin? Na suchy alebo vlhky kasel? Su totiz dva. A ake davkovanie? Tiez potrebujem daco na hlien lebo grep nic moc. Len upozornujem, ze grep musi byt ruzovy/cerveny nie zlty.

katkatonkova
22. nov 2014

@iuno oooo...a ja som pila aj zltyyyy...no dobre vediet s tym grepom.....no skusim aj ten robitusin....

katkatonkova
22. nov 2014

@butterfly333 Ahoj draaaga...no ako sa dariii...ja uz mam po ovulke tak cakam....vcera som bola s nasimi na Vianocnych trhoch v BA...dala som si varene vinko...no hned ma zacala zaha palit...tak som pila uz len detsky punc.., potom tam mali kocikovy punc...no ale zabava bola riadna...este stale nemeriam....muz mi schoval teplomery aby ma to nelakalo..... 😉 😉 😉

mamulienka30
22. nov 2014

@iuno
@katkatonkova - baby ten ktory rozpusta hlieny treba kupit ;) To je tusim na mokry kasel. 3-4x denne treba a vlastne staci v den, ked mas ovulku, posobi to do par hodin, ja som si ho dala od dna kedy mi stmavol ovu test. Ja dnes takto, do kelu nemalo by sa to konecne driapat hore? Podla mna to nevyslo ☹ Nevidim tam ziadne uhniezdenie ani nic :(

katkatonkova
22. nov 2014

@mamulienka30 srdiecko ved si este len par dni po ovu...takze este nic nieje strateneeeee....ja uz nemeriam a tym padom ani graf nerobim...takze ci sa zadarilo uvidim az o cca 2 tyzdne....tak na to ani potom nemyslim...

iuno
22. nov 2014

@mamulienka30 to nevadi, ze tam nevidis uhniezdenie. To vobec nic neznamena. Ja som napr. v par grafoch mala taky skok a nakoniec som nebola tehu. A teploty mas pekne vysoke tak nehadz flinu do zita 😉 ved sa ti to drzi nad 36,8 to je dobre 🙂

iuno
22. nov 2014

@mamulienka30 a hlien po Robitusine si mala taky natahovaci alebo skor vodovy?