Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@dasticka ahoj výtok mám aj ja ako doteraz, to už je jedno asi. Ale bolesti mávam aj ja, hlavne v podbrušku a tiež mi to strieľa väčšinou do krížov. Včera som bola u gyndoša a povedal že všetko ok, len ešte nie je vidno plod ale len gestačný vak. Bola som moc skoro. Tak prídem až 1.12. A ty ako?
@katkatonkova @butterfly333 @mijama1 Žienky ako sa máte? My sme boli včera nakúpiť nejaké darčeky na Vianoce, tak deti máme teoreticky vybavené, teraz len vymyslieť darček pre muža. Asi ma porazí, došli mi nápady. @butterfly333 aký máš recept na fondán?
@snubenci08 ahoj moja ja fondan kupujem už hotový.
@snubenci08 s tymi bolestami a vytokom podobne. U dr som nebola, len som volala so sestrickou, tak hovorila ze je to skoro prist, az ked bude cca 3 tyzdne meskat MS, lebo aj tak tam teraz nic neuvidi. Od pondelka chcem ist aspon na tyzden PN, lebo v robote kopa stresu, casto musim chodit do vyroby, kde je citit vypary z farieb, a kadejake chemikalie zo zvarania a sustruzenia, a este stale som trochu prechladnuta. Ako tak pocitam mala by som ist k doktorovi bud 5 alebo 8 december, to bude akurat 3 tyzdne od meskania MS ako hovorila sestricka.
@snubenci08 a ozaj, kupila som si este kyselinu listovu.......(hore som odpovedala sama sebe 😎
@snubenci08 ja pohodka odychujem prisla mi na vikend sestricka tak si uziva maleho synovca 🙂 inak uz si to povedala okrem muza ze si tehu? Ja pockam az do toho 3 ho dec.co mi povie doki ci je vsetko v poriadku srdiecko a tak a pak to poviem aspon jednej kamoske a segre a rodicom a svokrovcom az na vianoce 😉
prosim vas, ako dlho trva spinenie pri zahniezdovani.. je to jednorazova zalezitost.. alebo moze to trvat dlhsie..2-3 dni? uplne mi zblbol cyklus a tak teraz neviem ci to spinenie moze byt z tehu alebo to bude mat nejaky iny dovod.. pri predchadzajucich tehu som spinenie nemala..
Ahojte myslite ze sa moze vajicko uhniezdovat 9DPO?Dnes ma zacalo pobolievat podbrusko ako pred MS zeby hniezdenie ci nieco ine?
@butterfly333 a kde? Za koľko?
@dasticka aj ja od včera ju beriem 🙂
@kikuska3 5-10-ty den je uhniezdenie, takze vsetko je mozne
@mijama1 my rovnako, manžel už by najradšej obvolal celú rodinu, ale zatrhla som mu to. Až budem vedieť na 100% že je všetko ok, potom budeme oznamovať
@lublub - uhniezdovanie krvacanie trva doslova par minut.
@lublub to je úplne individuálne
@kikuska3 môže byť, je to cca od 5-10 DPO, ale u každej je to inak
@kikuska3 oplodnene vajicko teda blastocysta doputuje do maternice na piaty den od oplodnenia. A potom sa zacina uhniezdovanie ktore trva asi tri dni. Dala som vyssie (vcera) anglicky clanok tam je napisane den po dni co sa deje v maternici ked tam pride blastocysta.
@snubenci08 čo kde a za koľko? Jaaaj fondan? V hlohovci 700g za 5 e a 1400g za 10e.
@mamulienka30 tak dufam ze to aj bolo
@snubenci08 dufam ze nase snazenie je uz tam kde ma byt. Uvidime🙂
@laracroft2 dakujem pozriem si to
@snubenci08 @mijama1 Ja som povedala iba sestre, viac nikomu, no samozrejme manzelovi. Az ked pojdem na prve sono a vsetko bude ok, tak potom postupne.
A koľko g si potrebovala na tú barbie tortu?
@butterfly333
@dasticka moja sestra to nevie, nikto len ja a manžel 🙂

@anitu ufff ... tak to som rada... ze nie som jedina heeheh :D Som si dnes zase zdriemla s malickou 🙂 uz asi 3x za posledny tyzden ;) Take fajne spacie pocasie ;) ... No trosku ma boli hlava... tak som si pre istotu zmerala teplotu .. 🙂 37.2 🙂 ale chora nie som 🙂 Inokedy ked mam len 36.9 ta konec... lezim a nemozem sa ani pohnut ;)
Teraz neviem ci pri ovu? alebo hniezdeni je zvysena teplota ? 19.11 som mala pozitivny ovu test 🙂 Nevies mi poradit ? Clovek by nemal mat take psycho myslienky :DDDD ale ked to pichanie ci skrabanie v podbrusku mi neda pokoj :DD