icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

leren1
29. okt 2014

Holky takze zacala mrcha ked skonci ideme na to...dnes mi pridu Jonasove vypocty tak hned prvy termin vyskusame 🙂 drzime si palce !!! 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@rybicka133 tak to držím palce aby sa zadarilo. Aj ja idem zajtra ku gyn.na preventívnu prehliadku tak dúfam že je všetko v poriadku. Dnes som 12DC.

rybicka133
29. okt 2014

@butterfly333 ja som dnes 16DC, držím ti palčeky, všetko bude ok 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@rybicka133 ďakujem a dúfam že sa zadari. Aj keď sme sa začali snažiť len tento mesiac tak dúfam že to vìde a bude všetko v poriadku.

rybicka133
29. okt 2014

@butterfly333 my sa snažíme tretí mesiac tak uvidíme.. 😉

butterfly333
29. okt 2014

@rybicka133 a robíš si ovu testy? Ja áno a cyklus mám 30dní. No dnes som 12DC tak ešte pár dní hádam sa trafime. A ako často snazilkujete? Obden?

nanervy_2
29. okt 2014

dievcata.. dnes rano duch na tehotenskom teste 😀 povodne som chcela manzelovi ukazat az ked bude plna ciara, ale nezvladla som to a tak videl test a tiez vidi ducha.
ake mate skusenosti rapid clearom? mam sa pomaly zacat tesit ci robi duchov? (o pepine to uz hovorili ze ma tendencie ich robit 🙄 )

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 ahoj tak gratulujem ukáž foto 😋 a koľko ti mešká?

nanervy_2
29. okt 2014

@butterfly333 no, cyklus mam 23-26 dni (nikdy som nemala inak), teraz som 24. tak este uvidime, aj ked dufam ze uz ziadna nepride... test som si spravila kvoli tomu ze som si pred tyzdnom zacala merat bazalnu a stale mi lieta okolo 37 a prestalo mi chutit vino.. a ze som chcela sledovat ako sa spravaju ovu testy po cely cyklus, a zrazu ma prekvapili 2 ciarky, ta druha silnie uz 3ti den, tak preto som skusila dnes rano tehotensky.

este sa zurivo netesime, cakame ci bude meskat, ci zosilnie na tehotenskom ciara, je jemna ale je tam, len citala som ze napriklad pepino robi duchov, tak teraz zistujem ci aj rapid clear.. no proste sa nam tomu nechce verit 😎 ja viem ze je to dost skoro, ale velmi by sme chceli babo, kedze uz mam aj nad 30 a chceme stihnut tych deti viac, tak by to bolo ze uplne super 😀
a nechcem to rozhlasovat kade tade ked to nie je iste, ale tu ma pochopite a podrzite palce 😉

inak je to hrozne, cakat stale az do rana kym otestujem znova

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 to áno to ti verím to čakanie je ozaj o nervy. No ja verím že sa nám to podarí a držím palce aj tebe aby si mala to vytúžené bábkar. Ja som si práve spravila ovu test tak čakám či sa ukážu silnejšie // dnes som len 12DC no aj tak dúfam že to bude čo najskôr. Mám teraz dovolenku tak žiadne stresy a naháňanie.

mata1512
29. okt 2014

@butterfly333 Ja som na tom tak isto ako Ty. Tiez mam cyklus 30 dnovi a dnes mam 12DC... @nanervy_2 držím palčeky...

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 a čo ovu testy ako si na tom? Ja som dnes testla no ešte slabé tak dúfam že do víkendu zosilňeju.

snubenci08
29. okt 2014

@zarita59 no jedine testami zistiť, alebo počkať na MS.

snubenci08
29. okt 2014

@leren1 napíš hneď ako prídu. Som zvedavá, či ti to bude sedieť s tými z internetu.

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 a ako často snažilkujete? Ja sa už teším a dúfam že sa zadari.Len to čakania.

snubenci08
29. okt 2014

@nanervy_2 ahoj, ja som čítala aj o rapiclear že robia duchov, hoď sem foto a zhodnotíme. Záleží aký je duch. Sivý, ružový, viditeľný aj na foto?

mata1512
29. okt 2014

@butterfly333 Dnes som este netestla, lebo som vstala len cca pred hodinou. Tak okolo 13tej skusim. Snazilkujeme tak ako sa podari. Ked nie som v robote, tak kazdy den a ked som, tak kazdy druhy. A Ty?

snubenci08
29. okt 2014

@rybicka133 aký máš dlhý cyklus? A koľký DC máš ovu? Držím palce 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 no ja mám práve týždeň voľno akurát keď by som mala mať plodné dni tak snažíme sa obden keďže muž chodí do práce. Tak dúfam že sa zadari.

mata1512
29. okt 2014

@butterfly333 Tak drzim palce, nech sa zadari... A aj nieco beries?

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 beriem femibione 800 a mimistar.

mata1512
29. okt 2014

@butterfly333 ja zatial alchemilku a femigard.

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 femigard je na čo? A alchemilku kúpim v lekárni?

mata1512
29. okt 2014

@butterfly333 Ano, aj v lekarni. Ja som si to objednavala cez net. O femigarde som citala, ze pomohol vela babam otehotniet, tak skusam aj ja. Asi by som sa nechala nahovorit na vsetko, len aby to pomohlo...

nanervy_2
29. okt 2014

@butterfly333
@snubenci08
duch je ruzovy, ine ani neratam, sivy by som ratala ze je tam su len tie sajrajty ktore obsahuju protilatky.
moj mobil je urceny na ine veci ako fotenie, takze foto je aka je, ale snad budete vidiet co ja 😎
teraz o 12tej som skocila kupit dalsie testy, tentokrat som zmenila znacku(http://www.adcc.sk/web/zdravotnicke-pomocky/det...)

a vyslo mi toto:

nanervy_2
29. okt 2014

@butterfly333 baby, ja uz by som sa zacala snazit uz ked je postup v ovulacnych testoch, aj ked su slabsie uz pruzky, spermie nejaky ten den vydrzia cakat 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 aj moje čiarky sú slabé no tiež snažilkujeme obden tak už aj hlien začal tak dúfam že sa zadari.

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 to je asi tehu tes že? No je tam vidieť ta druhá ciarka tak potichučky gratulujem.

nanervy_2
29. okt 2014

@butterfly333 to my sme v v predpokladany tyzden ovulacie (mam aplikaciu, ktora to rata podla dni) kazdy den.. aj rano aj vecer ak sa stihlo... 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 a to je aká aplikácia?