Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333presne stres robi velmi vela a ked len stale myslis na to ze to nevyjde...nie....uzivat si chlapa a pojde to vsetko to je totiz v hlave...takze vrhnut na muzika a uzivat si
@veronikax dakujem pekne. V utorok mam dr. Neviem sice ci tam nieco uvidi kedze by som mala byt este len 5+4 tt, ale aspon dufam, ze potvrdi, ze je vsetko ok. Inak obdivujem baby, ktore sa snazie mesiace-roky a nevzdavaju to a bojuju. My sme sa snazili 2 mes. a uz som bola z toho na prasky. Tak drzim prsty vsetkym snazilkam, nech coskoro zistia //. 🙂
@druhe ja som bola 4 tt .. povedal mi Dr. ze mozno este nic nebude vidno.. Den po tom ako mi meskala som si robila test... a rovno sla k Dr. 🙂 A nakoniec uz videl bublinku aj s gulickou 🙂 Uz bola plna 🙂 Asi aj zalezi na tom .. kde sa uhniezdi ;) A tie snazilky aj ja obdivujem ;) prva sa nam podarila hned ;) druhe . budem vediet az neskor :D 4.12 mi ma dojst MS .. ale teraz v piatok skusim urobit test ;) to bude 5-6 dni pred MS :P Duufam ze budem zase patrit.. k tym rychlovkam stastnym ;)
A z 12dpo mame par minut pred polnocou 1dc....bazalka je este vysoko, ovulacne testy pozitivne uz treti den...co dodat, vidime sa v decembrovkach...
Ahojky tak dnes som skusala tehu test. Nechce sa mi tomu verit je tam // .
@kikuska3 super gratulujem.
@butterfly333 Dakujem dufam ze sa mi to len nesnivalo
@kikuska3 ale kdeže sú tam. Už ti meškajú?
Mna uz zase boli brucho...2 den mi meskaju ale v noci som mala krce na Ms az ze som ibalgin musela zobrat no zatial preslo...mozno sa cez den normalne spusti...ide mi to ako v lete na sankach!
@marshmallow ked ti meskaju 2den a mas krce...tak si ibalgin este nemusela brat ;) je to svinstvo tabletka :P ci si si ista ze MS bude? Ked tak boli brucho? ;)
@mamulienka30 ja len nechapem...preco mas stale pozitivne Ovu testy??
@butterfly333 Som dnes 14 DPO mala by som asi dnes dostat tak nejako
@kikuska3 ahoj,kedy si mala ovu? Ja mam dostat dnes,vcera ma ani len brucho nebolelo. Prsia mam len kusok vacsie,bradavky bolia ale ziadna katastrofa. Mam dostať dnes ms,prinajhorsom zajtra.. Dufam ze ich ani v pondelok neuvidim! Gratulujem k // 😀👍 su jasne ako facka! Aj by som ta stipla,ak neveris,co vidíš 😀
@petta87 mrchana dosla takze smer januarovky ale vieme asi kde je problem takze januar dalsie snazilkovanie :( drzim ti prsty
@veronikax ozaj som sa zobudila o druhej v noci na velku bolest a kedze rano vstavam do prace... myslela som ze uz dostanem...tak som si dala... ale zatial nic..ani bolest ani krv preslo
ahojte tak vcera jak mi bol pichnuty pregnyl som myslela ze umrem bolesti brucha jak pri ms a vajecnik ma pichal neskutocne....chceli sme sa s drahym snazit co aj bolo no velmi decentne 😀 a co mate nového??
@kikuska3 a tebe gratulujem k testiku 😉

Ahojte koceny gratulujem tehulkam a drzim palceky nam snazilkam 🙂 ...ako sa mi mate koceny dlho som tu nebola som 6dc a mrcha este funguje u mna i ked slaba uz ale stale je 🙂 nevadi ja si pockam 🙂 kym skonci a potom sa pustime s manzelikom do boja 🙂 pekny vecer vam prajem a december je nas 🙂 :-*