icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

gregusska
27. nov 2014

ahoj baby, ja mam taky pocit, ze cim drahsie testy tym horsie 🙂 pri prvom tehu mi najlacenjsi ukazal hned dve ciarky 🙂 a teraz pri druhom som si takmer ista ze cakam babo ale uz tyzden od meskania a testy nic 😠 a presne to mi lekarnicka povedala, iny nemame...za test som dala 8 euro brrrr.... a pozor akcia 1plus1 😉
😀

lara1507
27. nov 2014

@gregusska to bol aky za 8 euro?

kikuska3
27. nov 2014

@lara1507 Ja som si najcastejsie kupovala GS Mamatest tie boli dobre. Ine moc nepoznam.A tie drahe som nikdy nekupovala.

kikuska3
27. nov 2014

Poradte co si mam kupit ked som tehotna pri nadche a nachladnuti?

druhe
27. nov 2014

@kikuska3 citron, med, cibulu...to je najistejsie. Ja som brala stoptussin asi tyzden ked som este nevedela ze som v tom a teraz panikarim. Ale snad to bude v poho...

veronikax
27. nov 2014

@petta87 mne manzel povedal .. ze najviac sa podla neho zadari ... ked sa budeme milovat od zadu ;) ze v tedy do mna skoro nic nevytecie... a potom len da vankus podomna pod brusko .. aby som mala panvu vyssie a nic nevytecie ;) potom ked sa milujeme na misionara... tak to hned na zaciatku da podomna vankus .. a potom tak isto nic nevytecie ... ak neda vankus...tak idu von jeho chlapici ;) a niekto aj dava nohy na stenu ;P vankus je pohodlnejsi ;D o to sa stale manzel stara ;D

druhe
27. nov 2014

@gregusska
@lara1507
@kikuska3 ja som kupovala cez aliexpress 20 kusov za asi 5,5 eur a su super. Aj pri prvej dcere mi test z nasej lekarne ukazal slabsiu ciarku ako test z ciny. Takze ak test, tak uz len cinsky :D

kikuska3
27. nov 2014

@druhe Som googlila tak aspom pinosol do nosa si skocim kupit. Nadku neznasam.

druhe
27. nov 2014

@kikuska3 je to na nervy...my uz kasleme s malou 2 mes. a stale sa vylieci a potom to opat chyti a myslim, ze odo mna a teraz este ked nic nemozem tak to bude este horsie. neviem kedy sa toho zbavime...

gregusska
27. nov 2014

secret woman baby ...myslim ze sa tak nejako volal...
@lara1507

kikuska3
27. nov 2014

@druhe Je to katastrofa uz vidim tiez ze to maly chiti potom manzel a budeme sa v tom tocit. Nemam rada zimu

snubenci08
27. nov 2014

@isabella22 ja 6.mes, ale už som tehu, v pondelok idem na sono

snubenci08
27. nov 2014

@dasticka ak pozeráš ohľadom bábätka, tak 4. Týždeň. Ak ohľadom tehu, tak 6.

isabella22
27. nov 2014

@snubenci08 tak to gratulujem...ja uvidim kolko sa nam nebude darit

snubenci08
27. nov 2014

@isabella22 možno to príde hneď 😉

butterfly333
27. nov 2014

@isabella22 ahoj tak verím že vám to vide. Ja zajtra ráno pekne po nočnej idem ku gyn na tu foliku. Sa teším aj mám trocha obavy dúfam že je všetko ok. Ale ma by byť veď som bola pred mesiacom na preventívnu prehliadku a všetko ok. Tak dúfam verím že sa zadari.

monicka9
27. nov 2014

@snubenci08 tak potom daj vedieť co na sone😊fotocku dostaneš kraaasnu😘😘😘

monicka9
27. nov 2014

@butterfly333 zajtra držím palce ja idem na HP ku gynekológovi potom zubára mam a v pondelok ma čaká vyšetrenie na endokrinologii lebo dnes mi len odbery robili tak v pondelok uz budem mat aj vysledky krvicky😊 kupila som si Femibion lebo mam trochu znížené železo vždy na začiatku tehotenstva aj som vegetariánka tak aj vitamíny potrebné ma Femibion okrem železa, kyselinu listovu, b6,b12 a jód tak začínam brat😊

snubenci08
27. nov 2014

@monicka9 určite dám vedieť

butterfly333
27. nov 2014

@monicka9 femibion som brala aj ja minulý mesiac aj mimistar. No teraz len kyselinu listovu a ten čaj a potom duphaston neskoro veď uvidím zajtra čo povie gyn. Dúfam že len dobré správy. Od zajtra mi začínajú plodné dni.

monicka9
27. nov 2014

@butterfly333 no ja mávam stale 28DC tak to rátam ze od zajtra tiez plodne dni ale prvy krat som mala tento cyklus 26Dnovy ked mam menzes skôr prekvapil tak som myslela či uz skôr ovulka nebude teda včera alebo dnes no na ovul teste je biedna ta druha čiarka tak asi nic... Sex sme mali víkend 3 x a včera vecer no a muž bude preč az do soboty tak az víkend zase bude sex ked ho nemam pri sebe tak som zvedava😀 ale tak vraj spermie prežijú v tele zeny tie 2-3 dni a kvalitne a vytrvalé aj 5-6 dni😂 to sa mi zdá dako vela no myslím si ze reálne je to tak max 3 dni no neviem uvidime😂😂😂

monicka9
27. nov 2014

@butterfly333 ja zatiaľ GYNEX bylinny jem a kyselinu listovu od jemieson cistu... No od ovulky začínam s Femibionom a teda ten duphaston ten 15-16 DC tak som zvedava😊

butterfly333
27. nov 2014

@monicka9 No môj je doma na PN tak ho mám doma sexik každý druhý deň. Uvidím čo mi zajtra gyn povie. Dnes som ani ovu nerobila až zajtra začnem keď už začnú tie plodné dni.

butterfly333
27. nov 2014

@monicka9 prečo femibion až od ovu?

dasticka
27. nov 2014

@monicka9 @snubenci08 to uz aj na prvom sone davaju fotky?

monicka9
27. nov 2014

@dasticka mne dali ked som vypýtala si😊

monicka9
27. nov 2014

@butterfly333 lebo dopapam tu kyselinou cistu a kvapky GYNEX aby som plno toho nejedla tak potom od ovulky ten duphaston,Femibion v tom je aj kyselina a este tie prírodne kapsulky s magneziom.

monicka9
27. nov 2014

@butterfly333 joooj tak dobre👍👍👍u nás je najviac sexu cez víkend ked je poklad moj uz domka😊 cez tyzden 1 max 2 krat viac to nejde lebo len v noci pride prespať polozomrety z cesty a roboty😔😔😔

moniciak
27. nov 2014

Ahojte 🙂 Volám sa Monika, ešte nikdy som nebola snažilka, lebo malá Monika ma prekvapila dva týždne po mojich sedemnástych narodeninách 😀 Tento rok končím vysokú školu, pracujeme, bývame už vo svojom byte a tak by s jej už toho súrodenca chceli dopriať, keďže je jediné dieťa a jediné vnúča 🙂 Moju ovuláciu cítim viac ako menštruáciu (pochodila som si vyšetrenia, lebo som dlho nevedela čo mi je) 😀, tento mesiac sme to skúsili prvý krát počas nej odkedy sme sa vzali (doteraz som sa tomu kôli bolestiam vyhýbala). Tak som zvedavá, prajem veľa šťastia 🙂

katkatonkova
27. nov 2014

@moniciak jeeej...ahoj..vitak medzi nami snazilkami...tak drzim pidi Monicke aby coskoro dostala braceka abo sestricku...alebo aj oboch naraz... 🙂 🙂 🙂