icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

nanervy_2
29. okt 2014

@butterfly333 ano, tehu, potichucky sa tesim, este sa bojim nahlas, az ked mi doktor povie ze vsetko ok.. len som nevedela ci mam vobec k nemu chodit alebo nie

ked sme sa s manzelom zacali snazit, tak som si dala OvuView, velmi zaujimava aplikacia, nastavis si symptomy ake chces, tam som zapisovala teplotu, vies si pozriet graf, kde ich mas + symptomy, si zapisujes aj kedy mas ake testy pozitivne ci negativne, symptomov na milion od nalad a akne cez hlien az po krcok maternice..
ked uz mas viac ako 6 ms zapisanych, rata to podla dnovej metody, ked zpisujes hlieny tak aj podla nich a potom sleduje aj symptom teplotu. uvodny kruh ti rata ktory si den, kedy nastane plodne obdobie (rata aj s 5dnovou vydrzou spermii) atd.

pred tym ako sme sa snazili som mala ptracker, ten bol len na zapisovanie ms a skrz to mi pisal kedy by mala nastat ovulacia, celkom mi presne vychadzala ms dalsia ako pisal...

https://play.google.com/store/apps/details?id=c...

kikuska3
29. okt 2014

Ahojte mne mrcha meškala dva týždne a včera prišla ☹ Som y toho na nervy, snažíme sa už 4 mesiace a nič, teraz som si objednala ovulu testy tak to vyskúšam a uvidíme. Snáď sa nám to konečne podarí. Gratulujem všetkým komu sa zadarilo :o)

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 no my sme sa začali snažiť len tento mesiac tak dúfam že to vìde. meriam si BT no tiež len od tohoto cyklu. Tak uvidím ako a či sa zadari.

nanervy_2
29. okt 2014

@butterfly333 drzim prsty nech vam to vyjde a vsetko bude ok 😎 uzivajte si to hlavne, nam sa to "pracovnie" celkom pacilo
tu aplikaciu odporucam, mas vsetky symptomy pokope

je tu niekde este jedna zaujimava tema, ze soja podporuje ovulaciu (napr aj takym babam co im nepraska folikul), a zase pocas ovulacie je skor na skodu, ale ze grepova stava podporuje vystelku 🙂

katkatonkova
29. okt 2014

@nanervy_2 potichucky gratulujem...rapi clear by ti nemal robit divhov...tak drzim palce nech je vsetko ok....

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 a čo tak čerstvý grep?

leren1
29. okt 2014

@snubenci08 vacsina sedi 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@leren1 držím palce.

nanervy_2
29. okt 2014

@butterfly333 ten uz jem jak o dusu nech ma moj hlucik budniek co najlepsiu vystelku 😎

leren1
29. okt 2014

@butterfly333 dakujem 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@nanervy_2 no tak som si bola aj ja dat toho grepu. Dúfam že to trošku pomôže.

leren1
29. okt 2014

@snubenci08 podla Jonasa mi vychadza plodny den na 31.10 takze cez MS,takze zaciname nech je to v novembri tam 🙂

katkatonkova
29. okt 2014

@leren1 aj my sme isli cez 1DC...tak uvidime co sme zapocali....

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 a môžem vedieť ako ti vychádzajú tento mesiac plodné dni? Teda aspoň približne. Keďže sme 12DC tak by to aj čo chvíľu mohlo byť. Čo myslíš? Ja len že to nechcem prepasnut.

88martina88
29. okt 2014

Ahoj pridávam sa k vám. Snád sa nám to podarí a budeme mat o jeden vianočný darček naviac 🙂
mám objednaný gynex tak snad pomože k uzlíčku 🙂

88martina88
29. okt 2014

@leren1 jeej tak sa aspon nestratíme od seba 😉 ms sa ti teda spustila?

88martina88
29. okt 2014

Inac ja používam aplikaciu Ženský kalendář v aplikaciach to majú s obrázkom kalendára s kvetinkou a som maximálne spokojna. robí ti to graf BT, váhu, poznámky,záznami o snaženiach, plod. dni....plno plno vecí majú platenú a neplacenú verziu ale ja používat tu zadarmo a nič mi nechýba maximálna spokojnost. DOPORUČUJEM!!!!!! a hlavne je v čestine takže nemusís sa trápit angličtinou 😉

mata1512
29. okt 2014

@butterfly333 ja by som mala mat plodne dni od zajtra 30.10. do 5.11. A.ovu by mala byt 3-4.

leren1
29. okt 2014

@88martina88 ano matka :-/ tak ideme dalej spolu 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 mne to ukázalo od 28.10 no hlien ešte len dnes som spozorovala. Keďže mám týždeň voľno tak mám kľud a pokoj môžme sa tomu pekne venovať.

mata1512
29. okt 2014

@butterfly333 To mas super, ze mas volno. Ja mam volno az v sobotu... ale budeme snazilkovat kazdy den 😉

butterfly333
29. okt 2014

@mata1512 áno je to dobre žiaden stres zhon ale pekne doma v teplucku čakám na manžela. A pri deťoch je vždy veselo.

snubenci08
29. okt 2014

@nanervy_2 no myslím že možme blahoželať 😀

snubenci08
29. okt 2014

@nanervy_2 aj ja Používam ovuview už 4 mesiace. Je to super

snubenci08
29. okt 2014

@leren1 super vyskúšam. 😀

snubenci08
29. okt 2014

@leren1 budem držať palce 🙂

snubenci08
29. okt 2014

@leren1 ja osobne myslím, že tento mesiac z toho nič nebude, cez víkend sa sťahujeme, takže stres a všetko okolo toho mi moc nepomôže :-/

snubenci08
29. okt 2014

@butterfly333 ja som tiež 12dc....ako ty a
@mata1512

leren1
29. okt 2014

@snubenci08 fakt ? Neuveritelne aj my sa stahujeme 😀 aka nahoda :- ) no tiez ma napadlo jedine rano 🙂

butterfly333
29. okt 2014

@snubenci08 a ako už máš ovulku či ešte nie? Ja nie len už trochu hlien sa začína robiť.