icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

mijama1
29. nov 2014

@laracroft2 neberiem Ti tvoj nazor 🙂 ja mam z duphastonom dobre skusenosti moja kamoska zas nie kazdy organizmus je iny :( :( :(

isabella22
29. nov 2014

@lara1507 tak to sa velmi tesim ze takto hovoris...uz aj cakam na vysledok testu😉no to ruzove spinenie ktovie co to je ani nemas pocit na mrchu? A menzes mas pravidelny???

isabella22
29. nov 2014

@lara1507 ja som este len 3.DPO myslim lebo v stredu mi vysiel pozitivny ovu takze tak...ja mam.dlhe cakanie ale vcera som.slabuliiiiinko vecer si nasla ruzove na nohavickach a dnes uz nic asi zas sarapatia hormony a nebude nic z toho...

butterfly333
29. nov 2014

@mijama1 ďakujem za radu dnes si ho už nedám. Vzala som len jedno vrecúško. Tak dnes už si nedám.

mijama1
29. nov 2014

@butterfly333 daj si tomu cas ja viem neni to lahke ale mas doma krasne zdrave deti a pride i dalsie nesilila by som to ja si myslim ze minule si dala ten duphaston moc skoro. Mam znamu ktorej sa nedari uz cca 7 rok a uz vyskusala vsetko chodi aj do poradne kde jej robia rozne vysetrenia i na operacnom stole :( + predpisuju tabletky a stale nic uz je rozhodnuta ze v novom roku ide na umele a popri tom mlada baba.Povedz si ze su aj horsie na tom ako ty a neboj vyjde to mas chlapa ktory ta podporuje kazdej zene zelam aby si coskoro nasli dve ciarky na teste

butterfly333
29. nov 2014

@isabella22 ahoj včera som bola u gyn to som bola 12DC a folikul mal 16mm gyn povedal že sa máme snažiť. To je všetko čo mi povedal. No dnes ráno som si zamerala BT a že 37,0 nechápem prečo taká vysoká?? Pred ovu.

mijama1
29. nov 2014

@butterfly333 alebo to skus aj bez toho duphastonu vsak ste sa pokusali len teraz prvy mesiac nie? Preco si ho chcela vobec dat myslis ze mas problemy zo zltym telieskom na udrzanie tehu?

martinadoll
29. nov 2014

Babule posielam vám veľa veľa bacilíkov. Krajší vianočný dar som si nepredstavovala. ( 4 dní meškala). Držím vám prsty :-*

butterfly333
29. nov 2014

@mijama1 áno máš pravda. Snáď sa to podarí. No dúfam že čoskoro lebo už mám 35r a neskorom veku rodiť by som nechcela.

laracroft2
29. nov 2014

@mijama1 to nie je nazor ale su to fakty. A ziadny normalny lekar to ani nepredpise.

butterfly333
29. nov 2014

@mijama1 nevieš prečo mi ho dal no asi preto že som 4x potratila asi preto neviem.

mijama1
29. nov 2014

@butterfly333 jaj no tak to preto zabudla som prepac tak si ho nasad tento mesiac neskor po ovulke a drzim palceky budem ta sledovat decembrovkach 🙂

butterfly333
29. nov 2014

@mijama1 dakujem no myslíš si že asi preto mi to predpísal. 4x potrat do 10tt a raz som rodila mŕtve v 21tt. No verím že mi to pomôže a neuškodí. Dnes ešte spravím ovu test lebo od včera mám plodné obdobie tak sa pomaly snažíme. No dnes som merala BT a 37,0 nechápem to prečo taká vysoká pred ovu. Minulý mesiac som mala pred ovu 36,5-36,7 a dnes.

butterfly333
29. nov 2014

@isabella22 ahoj ako sa dnes máš?

kudusko
29. nov 2014

@butterfly333 ahoj vies co aj ja mam trosku vyssie tent mesiac pred ovu 36,7-36,6 a minuly mesiac 36,4-36,5 takze este ovu nebola ale citim ze sa blizi boli ma podbrusko a ty ako a ten gel ti odporucam je fantasticky moj muz si to nevie vynachvalit hovori ze to prirovnava k extaze uz len preto sa opltil chut je velka ponom neda mi teraz pokoj kazdy den ho chce 😀 😀 😀 😀 😀

mijama1
29. nov 2014

Viem len to ze duphaston sa dava na udrzanie tehu aj tusim sa berie 10 dni po ovulke tusim potom vysadis a cakas ci pride ovu ked nie tak sa zadarilo mbe to pri prvom tehu pomohlo ale kazde telo je ine kazdemu pomaha daco ine a mozno je to iba v hlave. Mno a nemala si prave vcera ovu a dnes a dalsie dni sa TI uz bude drzat hore ? Neviem robila si si ovu testy?pisala si ze si tento mesiac nemerias ze aby si sa nestresovala tak neviem ti povedat jeden den mi nepomoze aby som ti poradila ale ja by som to dnes vecer poistila 🙂 ja som to mala tak ze jeden den som mala 36.5 na druhy den uz 37 a sa mi odvtedy drzala len hore okrem 8 dpo co mi heden den klesla uhniezdovanie a pak opat 37. Ja som sa viac riadila teplotou

isabella22
29. nov 2014

@butterfly333 no my sme sa snazili aj pred aj po ovu...dnes by to mal byt 3DPO...mam sa dobre prave od vcera lehnim v kupeloch liecim sa tak cakam od toho pozitivne spravy...kiezby aj pre mna tento tazky rok bol uspesnym ale pri mojomstasti...jasne snazte sa folik praska okolo 20-22mm takze mas niake 2 az 3 dni do ovu...

isabella22
29. nov 2014

@martinadoll dakujeme a gratulujem...tfuj tfuj nech to dobre dopadne...☺

butterfly333
29. nov 2014

@kudusko nie tel nemám no bola som včera na folikulometriu včera 12DC a folikul 16mm dnes počítam že by mohol mať do 19mm . No sestrička mi veľmi radila aby som si kúpila inofolic tak som kúpila a tu mi baby radia aby som ho nebrala tak neviem dala som si len včera jednu dávku. Tak zatiaľ to nechám tak. No čo ta teplota 37,0 som zvedavá aká bude po ovu.

butterfly333
29. nov 2014

@isabella22 Áno aj tak to vychádza v pondelok by mala byť ovu. No nechápem tu teplotu 37,0 pred ovu. Veď takto som mala po ovu. Dúfam že nám to vìde. Držím palce. Snažíme sa zatiaľ každý druhý deň.

kudusko
29. nov 2014

@butterfly333 dobre ti radia ta teplota klesne pred ovu nezatazuj sa stym lebo ti bude z toho hrabat ovu testy budes robit ja za chvilu cakam ze zajtra by uz mal byt pozittivny ja by som fakt len tu ks.listovu popripade alchemiku ziadna chcemia ja som brala ten dufik mala som presny ms a ponom sa mi rozhadzal uz 2 mesiace vsak vies raz 42DC a naposledy 23DC a predtym 27DC alebo 28DC najneskor 29DC tak uvidime 😉 😉 🙂

butterfly333
29. nov 2014

@kudusko a čítala som tu že vraj alchemilkovy čaj vysuša sliznicu že po ňom nieje hlien? To by som určite nechcela. Mám málo hlienu.

kudusko
29. nov 2014

@butterfly333 ale ja mam dost hlienu a pijem ho ako komu ale vsak keby si mala ten gel tak neni o com a ta alchcemika je dobra zvacsuje asliznicu aj ju hoji hlavne tie co su po potrate 🙂

butterfly333
29. nov 2014

@kudusko veď ja ju pijem aj teraz. To som tu len čítala. No skúsim kúpiť ten gel.

katkatonkova
29. nov 2014

@martinadoll chytaaam...chytaaam...a potichucky gratulujem... 🙂 🙂 🙂

isabella22
29. nov 2014

@butterfly333 my sme sa kazdy den mozno to je aj casto...tu teplotu ti neporadim lebo v tomto sa ja absolutne ale vobec nevyznam nikdy som nemerala iba robila ovu testy...

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 ms mam pravidelnú. Test som kupila,spravim radsej ráno 😀 bude sranda. Inak pocas ovu mozes mat ruzove.ja som to mala iba raz sice,a vtedy ma neskutocne bolelo brucho.

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 nikdy nevies ci sa podari,ale vsetke si želáme darcek na Vianoce ❤

lara1507
29. nov 2014

@martinadoll kolky DPO? Az viem kedy by mohli aj mne take koľaje vyjst 😀 gratulujem ti a praj najma zdravíčko!

isabella22
29. nov 2014

@lara1507 aj mna bolelo neskutocne brucho ale to je aj z toho ze mi bol pichnuty pregnyl na prasknutie vajicka...no som zvedava na test ja by som do rana nevydrzala hh