Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 zo srdiečka gratulujem 🙂
@sissi5 ďakujem
@dasticka ahoj bola, všetko ok, aj akcia srdiečka už je vidno.
@snubenci08 jeeej uz bolo aj srdiecko? Gratulujem 🙂 v ktorom tt si uz? Ja idem az buduci tyzden tak dufam ze tiez uvidime srdiecko budem vtedy 6+5tt
@snubenci08 tak to je paradicka, super....cize teoreticky by sme aj my mali byt v takom stadiu ako vy 🙂 vo stvrtok som chcela ist na sono, no neviem ci nepojdem uz zajtra 🙂
@veronikax takyto kanalik som mala pred mesiacom aj ja ,a tak prisiel menzes...,uz som sa troska vytesovala a hned na to sklamanie ,ale dufam ze tvoj pripad to nie je,ja cakam na mrchu o 9 dni ma prist,je to straaasne dlho 😕,ale testnem asi skor ,bo ma porazi z toho cakania,tiez ma bolia prsia ako si ty vravela ze ta bolia, ale nie az tak silno ,to pri prvom aj druhom tt ma tak boleli ,tak hadam je to dobry signal pre teba 😉 dtzim prsty
@snubenci08 gratulujem akcii srdiecka 😉 😉 😉 Ja sa neviem dockat stredy a dufam tiez ze vsetko bude v poriadku a tam kde to ma byt 🙂 stredu sa ozvem ty si cca 7 tt ze?
@julypetkova ja som mala v piatok bielucky test .. A dnes som si urobila len tak ..lebo ma neskutocne prsia bolia... cele... a este som jeden test nasla ;) Este neskacem od radosti .. len ma to prekvapilo ;) Zajtra rano skusam este jeden ... No stale mam v maternici uplne predkramove stavy :P
@veronikax a kedy mas dostat?
ahojte, takze na teste mi vysla aj druha slabsia ciarka a od dnesneho rana ma zacalo pobolievat brusko po bokoch bruska dookola ako keby som mala svalovicu mate s tym niektora skusenosti???
@julypetkova vo stvrtok 🙂 len ma koli MS este nikdy prsia neboleli ... preto som skusila ten test ;) aj ked dojde.. nic sa nedeje ;) mame dalsi mesiac ;)
@nynyky ja som dnes 6+3, takže určite bude aj tebe už vidno
@mijama1 áno presne 6+3
@snubenci08 dufam ze ano. A ako sa citis?
@nynyky posledné 3 dni trošku horšie, začínajú nevoľnosti a pažravosť. Zatiaľ teda bez grcania, ale keď mi začne byť zle ráno, tak až do večera. A veľa krát aj v noci sa zobudím na to, že mi je blbo
@snubenci08 moje zlate. Mne tiez zacina byt tak vseliako obcas mam pocit akoby som mala hrcu v krku, ale zvladam to v pohode zatial. A tu pazravost ja mam uz asi tyzden vsetko by som zjedla a hlavne bryndza mi ide na chut co ju normalne nemusim tak teraz by som ju zrala,ale vraj sa nesmie :/
@snubenci08 ahoj tak dnes som nemala kedy skusit druhy test lebo od rana az do teraz som bola v robote zajtra zajdem k lekarovi a budem to vediet na isto mam volno 😉
@nynyky ja som teda zatiaľ zmenila kávu na bezkofeínovú a prestala som piť colu, ktorú teda fakt môžem. Tú hrču v krku mávam aj ja
@mojezlate a koľko ti meškajú? Lebo lekár na sone nemusí ešte nič vidieť ak je to skoro
@snubenci08 gratulujem 😉
@snubenci08 mnaaam kava tu vobec nepijem ale dala by som si teda. Pijem len cistu vodu ta mi chuti najviac a mandarinky mnaaam

@mijama1 ahoj tak sono ok, srdiečko už je vidno, ráno idem ešte na krv a moč