icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

sissi5
2. dec 2014

@veronikax inak mám presne tie isté testy čo ty a bola by som šťastná aj z takého ducha ako si mala ty 🙂 nech ti len silnie 🙂

katkatonkova
2. dec 2014

@mojezlate to ma mrzi srdiecko...no este ze na to dosly skor.ej...neboj zoperuju ta a potom sa budete snazit dalej a potom uz bude zase meskat a to uz bude pidi babatko....hlavne nech si zdravotne v poriadku....

veronikax
2. dec 2014

@sissi5 tak ma napadlo...ci by sme nemali zmenit testy ;P ja mam mozno len kanalik... a len ma natahuje 🙂) Teraz budem nat chlapa doma 2dni ... to on skor nevydrzi nerobit ..ako ja :P Mozno na inom druhu by ti uz ukazalo nieco...ked ti dnes este nedosla ;)

veronikax
2. dec 2014

Mrska dosla :/ potvora jedna 🙂)))

sissi5
2. dec 2014

@veronikax tak ti prajem krásne snažilkovanie 🙂 včera som skúsila aj iný a ani tam nič, z toho som mala len dva kusy tak ešte jeden šetrím 🙂

isabella22
2. dec 2014

@veronikax nakoniec ti dosla mrcha?? 😒 to ma mrzi....vyzeralo to nadejne...

mojezlate
2. dec 2014

@katkatonkova dakujem

lara1507
2. dec 2014

Ahoj kočky!!!! Mám to!!! // ako blesk 🙂))) taká som šťastná, že to vyšlo na prvý krát. Už si len držať palce aby bolo všetko ok.

@veronikax Ako Veronika? ja som mala ducha včera večer viditeľného a dnes ráno pekné dve čiarky! vo štvrtok idem k Dr.

sissi5
2. dec 2014

@lara1507 ahoj a srdečne gratulujem 🙂 môžem sa spýtať aký dlhý máš cyklus?? už ti meškala mrška keď si testovala?? mala si aj dáke príznaky?? ešte raz prajem všetko dobré 🙂

snubenci08
2. dec 2014

@butterfly333 ahoj, na prd, dnes mi je celý deň zle :-/

snubenci08
2. dec 2014

@mojezlate aha, tak preto to meškanie ☹

veronikax
2. dec 2014

@sissi5 drzim palce ;) aby ti to vyslo! Mne nakoniec prisla o 2 dni skor ;P ... aspon ma netrapila :DD o dva dni kratsie rozmyslanie ;DDD

@isabella22 aale nevadi ;) prvy mesiac nevysiel ;) manzel povedal .. ze uz neochorie ;DD aby sme nic nepremeskali ;D ehehe tak duufam ;P

@lara1507 gratulujem ti ku ciarkam !!!! kraaasna sprava !!! ;))) to budu kraasne Vianoce ;D u mna zase dnes dosla mrska ;D o dva dni skor 🙂) uz asi nechcela aby som rozmyslala zbytocne eheh ;D je dost svetla... vo vacsine mam prvy den do hneda ;) ale uz len cakam na vodopaaady :D manzel povedal ze teraz uz neochorie ;d aby sme nic nepremeskali ;D prva sa nam podarila na druhy mesiac.. tak dufam ze to bude aj tento pripad 🙂))) tesim sa na dalsie informacie ;)

lara1507
2. dec 2014

@sissi5 ďakujem pekne 🙂 Cyklus mávam 31-32.. a to len preto, že väčšinou dostanem o pol noci alebo v noci. Ovulku som mala okolo 19-20 predpokladam. 18teho som mala 24mm vajicko pred prasknutím (bola som u Dr. na kontrolu, tak mi povedala).

test v piatok na 32DC - taký duch, že asi ani duch by ho nezbadal... v nedeľu - duch, ktorý sa nedal ani odfotiť! Preto som sa ani neozývala, lebo by som vyzerala akoby mi šibalo 🙂 dnes ráno, pekná ružová čiarka, viditeľná už diaľky. pozajtra budú asi aj koľajnice 🙂
Mešká mi MS od štvrtka.

príznaky: štvrtok (v den menstraucie - ruzove spinenie), 1x brutálny závrat (nachvíľu som ohluchla a prestala vidieť farebne, potom tma!) prsia ma nebolia celé, iba bradavky. A to doslova ma až štípu bez toho by som sa ich dotkla! Brucho ma popicha sem tam (iba večer), a 3 dni pred očakávanou MS som stratila všetky príznaky PMS!!! som sa cítila úžasne - bez migrény, bez bolesti krizov, brucho, noh... proste mi bolo dobre!

lara1507
2. dec 2014

@veronikax to mi ľúto :((( no ja to ešte nevidím zle.. mne bolo smutno štvrtok večer, že som dostala... začalo pekne svetlé... ráno sa zobudím a nič!!! 🙂)) len vydrž. Mne sa to uhniezďovalo, lebo som mala neskoro ovulku... uvidíš ako sa to bude vyvíjať. 🙂

veronikax
2. dec 2014

@lara1507 pri malickej som mala take uhniezdovanie ... zee som mala na gatkach len malicke bodky cervene .. ;) Ako keby som sa pichla do palca ;) Toto pochybujem ze by bolo uhniezdenie ;) Chcela som dat pekny darcek na mikulasa manzelovi ;) ale nevadi 🙂) Tak bude to mozno posilvestrovsky darcek ;))))

sissi5
2. dec 2014

@lara1507 ďakujem za krásny opis, aspoň si ho budeš pamätať 🙂 veľa zdravíčka obom, nech sa vám dari

isabella22
2. dec 2014

@veronikax veru treba to brat pozitivne a rychlo nech skonci mrchana aby ste sa mohli snazit a do konca roka podarit 😉

veronikax
2. dec 2014

@isabella22 presne toto som si povedala ;) aspon ze dosla o 2 dni skor 🙂)) mozno na silvestra uz nieco uvidim 🙂)) Ked som si rano robila test...tak som si povedala...ze bud nech sa ukazu dve ciarky alebo nech sa ukaze mrska 🙂)))

isabella22
2. dec 2014

@veronikax tak ale aspon ta nenechala hnusoba jedna v nadeji....kazda si to zelame a niekedy aj nahovarame pocity no asi treba fakt na to kaslat a zadari sa....mozno nieco na tom pravdy bude....

jankes
2. dec 2014

@mojezlate och, tak ale lepšie skôr ako neskoro. To je teda už riadna veľkosť. Hlavne sa daj najprv do poriadku.

jankes
2. dec 2014

@engie2 som dnes 35 DC. ovulka tuším 12 DC aj podľa ovu testov. resp. 13 DC.

jika80
2. dec 2014

@veronikax ach to s tou mrskou je mi ľúto, držím palčeky do ďalšieho kola
@lara1507 blahoželám k testiku, nech všetko ide ako má

mojezlate
2. dec 2014

@jankes ja viem ved co mi ine ostava

mojezlate
2. dec 2014

@veronikax mozno na buduci mesiac sa to podari drzim palce
😉

isabella22
2. dec 2014

@veronikax ja som zajtra 7DPOa o tyzden idem na krv a nemusim sa stresovat s testami a tskto mi to povie narovinu a je....aspon nebudem zbytocne dufam pri testoch ...by som tam hladala aj.to.co.tam.nie.je😔

veronikax
2. dec 2014

@isabella22 ani malicka sa nam nepodarila na prvy raz 🙂 az na druhy 🙂 uz len si pekne uzivat mesiac 🙂 ani ovu testy nebudem robit ;) a z krvi ti ukaze hned? 🙂 a s tym hladanim mas pravdu 🙂) ked clovek velmi chce tak uvidi aj lietajuceho kona 🙂)))
@jika80 dakujem velmi pekne ;)
@mojezlate dakujem ;) ovu testy uz nebudem robit ;) ani tehu dopredu ;) pekne si uzijem december bez pocitania 🙂)

radka752
2. dec 2014

Ahojte žienky ... tak mi sa snažíme už nejakú dobu a raz sme mali pocit, že to už vyšlo, ale mrcha došla po 2 týždňoch práve v deň, keď som mala ísť k dokymu. Potom som mala cyklus v pohode a teraz mi mešká štvrtý deň .... dúfam,. že to konečne vyšlo. :D Blahoželám všetkým, ktoré si našli //.

mojezlate
2. dec 2014

@veronikax uz aj mne dosla nejsi sama

angels882
2. dec 2014

Babule vidite tam nieco

veronikax
2. dec 2014

@mojezlate to je skoda :( budes aj v decembrovkac ? ;)