icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

veronikax
2. dec 2014

@angels882 mas aj original foto? ;)

engie2
3. dec 2014

Ahojte, slubila som este tehotenske testy, tak pripajam dva co som robila vcera - v den (ne)ocakavanej mrchy. Podla clearblue som v 4.-5.tyzdni.

Este som chcela napisat k diskusii ohladom ovulacnych testov. Testovala som od augusta, ani jediny raz som nemala pozitivny ovulacny test. Teraz mam tu ciaru taku hrubu, ze kontrolna sa ani nahodou nechyta 🙂 takze mozem potvrdit, je to tak, ovulacny pozitivny test predpoveda tehotenstvo 🙂 drzte sa mi tu, sem tam Vas pocitam 🙂

isabella22
3. dec 2014

@veronikax tak jasne ze ukaze skor...ja som teraz v tych kupeloch ved a doktor mi to navrhol ze ak chcem zobere mi krv na hcg...normalne mam stresy z toho...jasne treba si uzivat nemysliet nato a pojde to ☺

isabella22
3. dec 2014

@engie2 gratulujem a odkedy si si robila ovu testy..?

jika80
3. dec 2014

@engie2 krásne testiky 😵 a inak k tým ovulacnym testom, keď sme sa snažili O malú, tak som mala každý mesiac mega pozitívny, no vyšlo to až na 5. ty pokus 😉

petra212
3. dec 2014

@engie2
zrejme patríš k tým výnimkám, ktoré majú hladinu LH takú, že ich ovu test nedokáže zachytiť, ale foliky s dozretými vajíčkami praskajú aj pri nižšej hladine aj napriek tomu

nie sme stroje a čo platí na jednu nemusí platiť na druhú
v každom prípade, je super, že vám to vyšlo 🙂

butterfly333
3. dec 2014

@isabella22 no ahoj ako moja? Ja včera predvčerom ovu úplne pozitívny včera som v robote skoro tiekla také vlhko som mala a asi od 13h do 20h som mala také divne bolesti v podbrušku asi aj vaječník prasklo teda nikdy som to takto necítila. No dnes som 17DC zatiaľ teplota nevystupila tak dúfam že zajtra už vystúpi. Dnes 36,8

engie2
3. dec 2014

@isabella22 myslis od kedy teraz, ked som mala pozitivny tehu test? to som len v sobotu - 25 DC skusila a vysledok ma veru prekvapil. Na tehu teste som mala zatial len takeho vacsieho ducha a ovu mi vybil oci.

@jika80 - ja som veru nemala ani raz pozitivny pocas snazenia sa ☹ ale nastastie podla hlienu som to dokazala rozpoznat.. ale pripisujem to svojmu nadmernemu pitnemu rezimu...

veronikax
3. dec 2014

@isabella22 aspon z tej krvi to budes mat 100% 🙂)) a nebudes musiet vyvolavat duchov 🙂))) pevne verim...ze bude pozitivny 🙂 Dlho budes v kupeloch?? A kedy by ti mala dojst MS ? ;) dufam ze som sa este nepytala :P

piskotka2014
3. dec 2014

Dievcata co si o tom myslite ,robila som si teraz tehotensky testik len tak ze skusim ci sa nahodou nepodarilo ,minuly mesiac stale sklamana s bieleho a teraz toto ,je to skor ten lievik alebo bude pomalicky tmavnut ,ja neviem dufam ze nemam vidiny 🙂 som asi 10 DCO

vege1
3. dec 2014

@piskotka2014 je to ciarka, test je pozitivny

petra212
3. dec 2014

@piskotka2014
toto nie je žiadny duch, ani lievik, ani kanálik,
toto je regulérna druhá čiarka, rovno koľajnice
blahoželáááám 🙂

hairnikol
3. dec 2014

Myslite že sa možem tešit?? 🙂 😅

hairnikol
3. dec 2014

🙂

piskotka2014
3. dec 2014

dakujem,to som ani necakala,minuly mesiac som testovala pomaly kazdy den a som si povedala ze uz nebudem,to sklamanie bolo strasne,tak som prestala a teraz len tak ako keby niaka intuicia,ze sprav si a toto som ani necakala,este teraz som v soku (prijemnom) 🙂

isabella22
3. dec 2014

@butterfly333 ahoj mam sa dobre len je mi tu smutno...vcera priatel odisiel tak som sama..ale musim.si uvedomit.zento robim pre.seba a moju buducnost aby som mohla mat.deti...no a dufam.ze ste sa.snazili☺na teplotu sa ja moc.nespolieham

butterfly333
3. dec 2014

@isabella22 áno večer sme sa moc snažili. Prečo sa na teplotu nespoliehaš? Ako budem vedieť kedy je 1DPO? No ak mám dnes ovu negatívny tak môže byť dnes 1DPO?

isabella22
3. dec 2014

@veronikax v kupeloch si este pockam do 19.12 takze este pekne dlho ale co uz...ms by mala byt 10.decembra...ked pride dovtedy mrcha tak aj testy budu zbytocne...necakam od toho vela...

isabella22
3. dec 2014

@butterfly333 ked bol v sobotu pozitivny ovu tak do.24hod prebehne ovu.cize nedela pripadne pondelok.je.1DC...mne.teplota stale blbla tak.uz nemeriam...

butterfly333
3. dec 2014

@isabella22 ja som mala pozitívny ovu pondelok utorok. Takže??Dnes mala ovu stúpať no stúpla len o kúsok z 36,7 na 36,8

isabella22
3. dec 2014

@butterfly333 tak dnes mas 1DPO...

butterfly333
3. dec 2014

@isabella22 myslíš?? Aj keď teplota moc nevystupila?

petra212
3. dec 2014

@hairnikol
tak to sú riadne koľajnice, môžeš oslavovať, ovšem bez alkoholu 😉
blahoželám

mijama1
3. dec 2014

@butterfly333 a snubenci08 a ostatne tehulky a snazilky prave idem od sona mam akciu srdiecka vsetko je v poriadku 🙂 tak Vam snazilkam zelam pod stromcek krasne dve ciarky 🙂

hairnikol
3. dec 2014

@petra212 🙂)) hah tešííím saaaa .. jasne že nie , nepijem ani nefajčim takže to nehrozí ;) ...

butterfly333
3. dec 2014

@mijama1 gratulujem aj ja už chcem.

isabella22
3. dec 2014

@butterfly333 myslim ze ano...uz necitis vajecnik???

butterfly333
3. dec 2014

@isabella22 už nie len včera brutálne bolesti nikdy som to takto necítila ani ovu ja som to nikdy nezaregistrovala. Tak dúfam že je to na dobrej ceste.

mojezlate
3. dec 2014

urcite ano uvidim ako mi dopadnu krvne testy dnes mi povedal ze ked mi dosla ms tak to mozno prasklo tak uvidim ked mi skonci ms co mi povie

mijama1
3. dec 2014