Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mojezlate drzim silno palce ;) nie vzdy maju lekari pravdu 🙂 mne ostli este nejake ovu testy.. 10 ks .. tak ich teraz vynicim ... tento mesiac... aspon uvidim ako je na tom druhy vajecnik :D aj som dostala mykozu este pocas ms ... v nedelu uz nebola ms .. tak som si v utorok urobila ovul test... pre istotu ... bol kraasny bielucky .. takze som zacala poriadne liecit mykozu .. aby som do ovul.. bola v poriadku ;D dalsi mesiac... uz budeme len snazilkovat ;D uz ziadne testy ... nic ;D priroda si to zariadi :D
Ahote dievčatá. Tak my sme sa snažili od apríla, brala som aj infolic koly PCO až kým mi nerozhádzal cyklus, tak som s ním skončila. Nabehol mi nový a skúšali sme to potom hocijak, aj tesne pred ovu ked mi vyšiel ovu test, aj po ovu teste o 24 hodín, aj každý druhý deň, lebo vraj každý den sa nemá aby ich bolo dostaok a spermie prežiju dva dni... No a nič. Ja cítim len ľavý vaječník (možno mi druhý ani nefungue), takže ked ma začal ešte len slabo pobolievať začali sme a mali sme 5 dňový sex.maratón, chceli sme 6 ale to už sme nezvládali 🙂. povedali sme si, že sme určite nemohli správny deň minúť a ak už toto nevýjde, upustíme od urputneho snaženia a podarilo sa. A brala som pred otehotnením asi dva mesiace femibion. Tak držím palce všetkým snažilkám, určite sa zadarí 🙂
@88bambulka88 ahojki ako sa mas?uz si objednana k lekarovi?
@piskotka2014 ajojko...mno zatial vsetko oki..semtam nejake bolesti ppdbruska al.krce zaludka ale to akoby mi strava nejako nesedela..k doktorke idem tento utorok..maju mat plno,tak dufam sa dockam,lebo potom ordinuju az medzi sviatkami 😉 a u teba co noveho?
Ahojki,ja tiezobcas niake pichnutia a strasne sa mi nafukuje brusko a to ani nejem nic co naduva,dnes som 2 x citila na lavej strane ako keby bublinky mi tam bublali bolo to take zvlastne, no potom daj vediet ako si dopadla u doktora,ja idem az 22.12,teraz ma caka dost narocny tyzden v praci tak snad vsetko bude ok,robim 12tky a teraz budem tyzden robit a iba 1den budem doma,radsej by som bola uz doma pekne v kludiku 🙂
@88bambulka88 ahojki zabudla som ta oznacit ta spravicka pred je pre teba 🙂
@piskotka2014 ..nafukuje aj mňa :D je to strašidelné :D :D zajtra dám vedieť ako som dopadla..a držíím palčeky..nech ten týždeň ujde rýchlo 🙂
@piskotka2014 je tam bublinka 7mm, 5 týždeň presne som...ešte tam mám nejakú cystu na pravom vaječníku-ale že to sa stáva, že by sa mala stratiť..o dva týždne mám prísť zas už by malo byť viac vidieť 🙂
@88bambulka88 no paradicka,tak nech pekne rastiete 🙂 ja idem az ten pondelok tak som tiez zvedava .Trochu mi zacalo byvat zle od zaludka ako keby mi nesadli niake veci ale vacsinou je to len rano a to mam este prazdny zaludok a trochu uz citim aj tie prsia a som straaaasne unavena ,nechapem ja taka vrtula 🙂
@88bambulka88 Ahojki ako sa mas ? takze ja som dnes presne 5tt+5 takze sme skoro rovnako 🙂 ty by si mala byt dnes 5tt+6 tusim.Dalsi termin k lekarovi mam 7.1.Bolesti v podbrusku uz nemam,mam citlive prsia a dost casto sa budim v noci na wcko a zacalo mi byt dost navracko hlavne rano a k tomu mdloby a ta unava ani nehovorim 🙂
@butterfly333 ahojte baby ako? @katkatonkova
@snubenci08 bože ahooooj moja ako sa mi máš čo malinké dufam že je všetko v poriadku.
@butterfly333 akurát som ťa našla v decembrovkách 🙂 nechodím sem teraz veľa, ledva zvládam domácnosť, je mi hrozne, s WC misou sme už najlepšie kamarátky ☹ ale tak čo už, ak to je preto, aby bolo s malinkým všetko ok, tak vydržím a kľudne si na záchode aj usteliem . 😀
@snubenci08 tak ti závidím no v dobrom ved vieš. No mne sa ani tento mesiac nezadarilo. A ešte aj v den ms som mala BT 37,1 😐 no dnes som uź 6DC tak dufam že sa zadarí cez sviatky. Od dnes obaja berieme gynex hadam pomože.
@butterfly333 to je škoda, ja som si bola istá že napíšeš že už si aj ty v očakávaní, no nevadí, raz to príde, na to sa oplatí čakať. 😀 😉
@piskotka2014 ahojky..jeej tak super..ja sa citim oki..zle mi zatial ani nejako nebyva..celkom mi chuti..semtam zaludok jak na vode..ja bysom mala byt dnes presne 6tt+1 🙂 pekne sviatky 😉
@88bambulka88 to sa potom ako rata? v utorok minuli tyzden si bola presne 5 a dnes 6+1.Rata sa do sest ci do 7 ?
@piskotka2014 aha...no tak neviem presne...🙂 ako sa to rata...uvidim co mi povie v pondelok doktorka 😀
@zuzka337 ahoj tak ako sa máš a čo inofolic pomohol či zatial nie?
Ahojte tak uz som tu opet ked sa mi nedarilo v novembri hadam sa podarilo v decembri ale to zistim az druheho januara tak som zvedava ale chcem sa opytat da sa to zistit uz aj teraz?
@mojezlate ja cakam 4.januara ,no neviem ci sa to da zistit ,ale ja som si uz kupila test s citlivostou 10,ze ho skusim skor spravit ,ked ma taku citlivost ,niekedy na novy rok 😉 ,mozno skor ukaze nejakeho ducha a budem spokojnejsia ked tam nieco uvidim 😉 ,len sa bojim toho sklamania ze pride mrcha a posledne 2 cykly prisla o dva dni skor uz na 26 den,sa mi to skratilo nejak, neviem ci je to dobre alebo zle ,ale asi aj dobre ,mozme sa viackrat v roku snazit ako tie co maju 34 dnove 😉 ,drzim palce nech ti to vijde ,ja uz tiez nejaku dobu cakam ze nepride mrcha ,snad sa skoro zadari... 😉
@antrantrintra Aj ja ti drzim palce ja sa uz snazim 4mes ale nic tak hadam sa podarilo minuly mesiac som mala miom ale praskol pri ovela oneskorenej ms
@mojezlate
@antrantrintra
caute ;) mne ma dojst ms 1 alebo 3 januara ;) mam 31 alebo 33 dnove cykly.... takze patrim medzi tie oneskorene :P test chcem skusit urobit na silvestra ;) no mam pocit ze uz zacina PMS ;) Uvidime :P ak to zase nevijde ...tak kupujem Gynex ;) Mojezlate....povedal lekar ze uz je prec??? Co pamatam tak si ho mala aj dost velky vsak?? Pekne si s nim telo poradilo ;)

@veronikax Ahoj moja tak miom praskol zatial je vsetko ok tak sa pustame opet do snazenia aj ked podla lekara to bude asi trosku trvat ale uvidime nechame sa prekvapit