Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@veronikax Tak kazal mi prist na sono az v aprili ale ze mame skusat a ak by nieco bolo alebo by opet meskala mam prist lebo moze to byt miom ale pred tym si mam urobit test ci niesom tehu aby som sa nebala ak test opet ukaze ze niesom tak mam hned prist a pozrie sa ci sa opet nevytvoril miom
@snubenci08 ahoj moja chcem sa spytat ked si brala inofolic mala si v ten mesiac ovu? Mala si ju rovnaky DC či sa ti nejak posunula ovu??
@butterfly333 ahoj , ovu som mala, len o den neskor ako normalne . ale za to som si ista, ze mi sposobil spinenie 3 dni pred ocakavanou ms, tak som si myslela ze to bude uhniezdenie. No nakoniec mrcha prisla v den ledy aj prist mala, tak som sa pytala lekara co to mohlo byt, lebo spinenie som nikdy nemala. Povedal mi ze to bude tym inofolicom. Tak som si ho uz viac krat medala. A nastastie sa to hned dalsi cyklus spravilo.
Baby budu aj januarove snazilky?🙂
@snubenci08 lebo ja som ho začala brat minulu stredu no už včera večer som si nedala ani dnes. Neviem no zatial som ovu nemala vždy bola 15-16DC dnes som 17DC a zatial nič teplota 36,6 tak som z toho nejak mimo. Ovu test včera negat.že by sa posunula aj mne?
@butterfly333 moze byt, to je tazko povedat, snad ti este pride
@snubenci08 ahoj ako sa citis byvava Ti zle ? Mne veru aj celodenne :( prave som prisla zo sona mimi je v poriadku a termin mam 25.7 a ty kedy?
@mijama1 ahoj ja 24.7. Termín. Na gynu idem v pondelok, tak potom dám info. Mne je tiež zle celodenne, hlavne ráno hneď ako oči rozlepím, sa musím rychlo najesť, ináč utekám hneď na WC. Snáď to čoskoro prejde.
tak ja si to nemeram ani nic take nechavam tomu volny priebeh lebo predtym som merala aj ovulacne testy si robila a nic tak ak to bude mat prist tak to pride kolko sa uz snazis?
@veronikax moja sa mi zdá že tam nič nieje 😯
@butterfly333 ani ja tam nic nevidim 🙂) ovul test som mala este 21.12 negativny ...takze ovulka bola neskor ... mozno som 10-11 DPO ;)))
@veronikax no tak šanca tam ešte je ked ms neprišla držim palčeky 😘
@butterfly333 :-* dakujem ;) ak to nevijde...nevadi 🙂) budeme dalej pracovat ;)
@snubenci08 dufam aj ja ze nam coskoro bude lepsie ja idem tiez zajtra na sono ale teraz na NT tak budem kludnejsia ci je babo ok.A budem nat i fotecku na pamiatku
@mijama1 ja idem dnes o 2, som aj trochu nervozna , ci je vaetko ok , kedze ma par dni boli podbrusko.
@snubenci08 ahoj tak ako vsetko v poriadku? Podbrusko boli i mna az to ide do krci myslim si ze to moze byt ze som mala sekciu a teraz ked sa mi zvadcuje maternica tak preto ma to boli. Termin mam posunuty na 26.7 a NT mi dopadlo dobre.
@mijama1 tak som dopadla dost blbo. Ziatili mi pozitivnu toxoplazmozu. Je to nejaky bacil, co prenasaju macky. Aj ked tomu nechapem, macky okolo mna ani len neutekaju. Nie je to dobre pre plod, moze ho to poskodit. Dost ma vystrasili, tak teraz v stredu idem znova na odbery a dalsi tyzden by som mala mat vysledky. Snad budu ok☹
Joj moja dufam ze ano!!!Nechapem ani ja ako si mohla dostat toho bacila ked macky nemas :( U nas v rodine z manzelovej strany ma kazdy macky aj niekto az tri. A to Ti zistili z krvy asi ze? Neviem ja som pocula ze moze ale nemusi ten bacil moze plod zena potratit nie poskodit ale to ta nechcem vystrasit sama si urcite ale neboj ja mam dobry pocit z toho ze to bude ok sama nemas ani macku v okoli
@snubenci08 ak ti mozem poradit moja naj kamoska ma 3 mes. malinku a to iste je zistili mala vola sa to akutn toxoplazmoza a inac vsetko ok na sono? musela do 34tyzdna brat antibiotika rovamycine sa volali a bolo vsetko ok neboj a je krasne zlata 🙂

@veronikax Ano pri ms praskol tak som rada telo si poradilo samo len aby sa vsak nevratilo
😒