Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@kudusko to si ma pptesila...inak vsetko je ok. Len ta toxo. Neviem ale ani hodnotu. Tak som sa zlakla ze som odtial vyletela
@mijama1 to je vraj uz ppsledna moznost. Na tu ani nemyslim
@snubenci08 bude všetko ok uvidíš 🙂
@kudusko Ja macky neznasam, takze tiè vylucujem uplne. Maso nejem, Max parky alebo pastety. Takze to asi tiez vylucim. A ovocie poriadne umyvam a este aj supem. Tak naozaj neviem z coho to bude. Snad to bude v poriadku.
@snubenci08 mne pri malej tiez zistili toxoplazmozu, vraj to ma vela zien pozitivne, lebo to vraj ukaze aj ked si ju uz prekonala ale zvysene hodnoty to stale ukazuje aj ked ju nemas. Ja som na to vobec nemyslela a vsetko bolo ok...
@snubenci08 veru nie len to nie !!! Dufam ze druhe vysledky budu lepsie a ked nie este ze existuju antibiotika nato ako pise kudusko.
@nicicka dakujem za podporu
@piskotka2014 ajojko...ja som bola predtyzdnom na kontrole ..uz nam bilo srdiecko a mame aj fotecku..dnes som 8tt a den myslim..minuly pondelok presne 7tt. Tento tyzden idem na krv a porafna o dva tyzdne.Inak sa citim fajn..uplne normalne..semtam depky..😀 a ako ty?
@snubenci08 moja nepämaš si nemala si take chvilkove pichnutie v maternici take silne pred chvilou to tak pichlo ako kŕč a hned za pár sekun zmizlo a je ok.
@butterfly333 a nemoze to byt uhniezdenie ? mamicka30 pisala... zee v tom obdobi ako sa mohlo uzhniezdit pocitila len pichnutie a koniec ;)
@veronikax no neviem.moja bodaj by si mala pravdu. Lebo len to tak silno pichlo a hotovo už nič. Tak neviem dufam ze to je ono aj som to čitala. Ty si nič take necitila?
@butterfly333 ja som len 23.12 mala bolestivu maternicu....ale to par hodin trvalo...skor som mala ppcit ze to bude ovulka...no ta ma doyeraz inak bolelo...stale len konkretny vajecnik 🙂 ale pri malej som mala mierne pichnutie a na druhy den 2 kvapky na gatkach 🙂 no co citam...tak vo vacsine opisuju to pichnutie ako uhniezdenie 🙂
@veronikax no ja verim že to bude v poriadku že sa zadarilo. No musim ešte čakat. No prekvapilo ma to silne pichnutie. Nemala som to nikdy tak neviem čo to bolo.
@butterfly333 drzim palce aby to bolo uhniezdenie 😙 uz to musi vijst!!! 🙂
@veronikax no ved už by sa aj patrilo.
@butterfly333 praveze ja nic. Kazdy mesiac som mala milion pichnuti a priznakov a nic. A ked sa zadarilo, tak som nemala ani jeden priznak. Ale verim, ze u teba to znamena len to najlepsie 😉
@snubenci08 to ani ja neviem nikdy ma tak nepichlo.
@kudusko dakujem 😉
@butterfly333 vela zien tu pisalo, ze pichnutie citilo v dobe hniezdenia, tak verim a drzim palce, aby to tak bolo aj u teba 🙂
@snubenci08 ja dufam že sa už konečne zadari aj mne. Treba verit.
@snubenci08 Ahoj prosimta mozem sa ta opytat byvami dost slabo ms mi meska 6 dni ale test je negativny dnes som si ho robila brucho mam uz tri dni ako melon prsia zvecsene ako by mala prist ms ale vobec nechodi nevies co to moze byt? Uz som nervna z toho
@88bambulka88 ahojki ,to je super,ja som bola dnes u doktora a som presne 8tt,tiez nam uz krasne bije srdiecko,dalsiu poradnu mam 5.2.To mas dobre ze sa citis fajn,ja mam neskutocne nevonosti od rana do rana,je mi zle ked som hladna a potom zas ked sa najem,zacala som byt aj dost citliva na pachy az ma niekedy napne 🙂
@mojezlate to je tazko povedat. Tehu by ti uz asi ukazalo, takze to bude asi nejaka ina vec. Skus ist k lekarovi
@snubenci08 ved aj zajtra idem asi sa opet objavil miom ako mynuly mesiac
@snubenci08 moja a mala si nafuknute brucho?
@butterfly333 to hej, vyzerala som ako vo 4 mesiaci 😉
@snubenci08 to bolo ked si ostala tehu že? Ja zatial nič bolia ma križe troška prsia troška no to je nič. Tak možno sa zas nezadarilo. 😢
@snubenci08 ahoj tak bola som u toho lekara a cystu ani nic take tam nemam inak ze je to vstko v poriadku. Pychol mi vyvolavacku a vraj ak nepride mrcha tak sa mam po 14tich dnoch zastavit a pozrie sa na to.
@butterfly333 ja som bola nafuknuta od ovu asi mesiac, ale fakt hrozne

@snubenci08 a este som ti zabudla napisat nie je to len tak ze chytis macku priklad ma zahradu alebo pred domom? Tam mohla chodit macka a tak a este toxoplazmoza je zo suroveho masa alebo slabo uvareneho