Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@katkatonkova máš aj dnešný graf BT? Hodíš ho sem? Mňa to strašne zaujíma 😀
@snubenci08 dnesna teplota je 36,88...takze zase mi to o kusok stuplo....
@snubenci08 len pre teba..... 😉
@snubenci08 Ďakujem ;) aj ty si meriaš BT? Ktorý si deň cyklu? Ja dnes začínam!
@katkatonkova áno ovu testy skúšam od 7DC no zatiaľ negatívne. Práve som dnes prišla od gyn bola som na preventívnu prehliadku a povedala som mu že chcem dieťa a on sa ma spýtal na vek no ja že 35r a on no výborne ideálny vek na dieťa. Tak ma pozrel ovu ešte nevidel ja som dnes 13DC a mám 30dní cyklus tak vravel že okolo 16-18 by mohla byť. Dal mi tabletky duphaston ten mám brať od 16DC po 25DC a kúpila som si alchemilkovy caj beriem aj mimistar aj kyselinu listovu. A ešte povedal že ženy po 30 uz nemavaju ovu každý mesiac. Tak neviem dúfam že sa zadari ale zas u každej ženy to môže byť iné tak ja dúfam že to vìde.
@butterfly333 jaky zlaty ze idealny cas na dieta...kazdy hovori...ze rychlo sa treba poponahlat bo uz mame vysoky vek...ja som mala v septembri 36 a moj muz 39.....mne doktorka zatial nic nepredpisala...len povedala ze si mam kupit kys.listovu a pit grepovy dzus...ze to je dobre na hlien....pytala som sa aj na inofolic a femibion....ze to je len taky marketing a pouziva sa ked ma zena nepravidelny cyklus...lebo ked je ok a berie to...tak jej to tam moze posramotit cyklus...ako mne...takze uz len kys.listovu...no a dnes ju budem mat v surovom stave....urobim rybie file, zem.kasu a hlavkovy salatik a dame aj tatarku...uz sa mi aj sused nahlasil na veceru.....
@snubenci08 ahoj tak som tu už som tu písala ako som dopadla a práve som si robila ovu test a vyzerá že za pár dní to príde teda dúfam lebo keď mi gyn povedal že ženy po 30 uz neovuluju každý mesiac aké asi tak 7x do roka. Tak dúfam že tento mesiac je ten správny. Pridavam dnešný ovu test 13DC ten posledný a teplota 36,7.
@katkatonkova áno bol super doktor tak uvidíme či ta ovu bude tento mesiac alebo zas čakať. No teraz som si robila ovu test 13DC a vyzerá to na dobrej ceste čo ty na to?
@butterfly333 robila som ovu testy minulý mesiac, tento mesiac so mnou spolupracovala doc, takže ovu bola trocha skôr, tak sme to sledovali ultrazvukom a snažilkovali sme 3 dni za sebou, každý deň, dnes som bola na kontrolu tak folikul praskol, ak cyklus nepríde tak na kontrolu o dva týždne a ak príde tak v prvých dňoch menštruácie mám prísť nasadí mi lieky aby ovu bola silnejšia. 🙂
@snubenci08 cyklus mám 29- 30 dňový, minulý mesiac som mala ovu 17 deň, tento mesiac o 2 dni skôr, ďakujem aj ja tebe držím palčeky 🙂
@rybicka133 tak držím palce aby to vyšlo a čo povieš na moje ovu testy? Ten posledný dnešný 13DC .
@butterfly333 tie testy vyzeraju ten posledny slubne, asi zajtra to pride testny este zajtra , ale mne sa zda ze mozes cakat ovu za par dni ,
@butterfly333 myslím , že je ok, teda pozitívny tak mi z toho vyplýva že zajtra máš ovuláciu, tak snažilkovať 🙂
@butterfly333 z sa to bliiizi...cca 2 - 3 dni a budu krasne ciarocky....
@katkatonkova ďakujem 😀 tak nech sa drží už len hore. Ja si rada pozerám také grafy. Dnes som skúsila merať aj ja hneď po prebudení, tak som mala 36,5. Uvidíme čo nameriam. 😉
@elinka112 ja som 13DC. Ovu mám až 18DC. Teplotu som začala merať dnes 🙂 ale cykly si sledujem 4.mesiac, takže viem o sebe všetko 😀
@butterfly333 ak môžem poradiť sprav si test ešte večer, vyzerá byť dosť silný. Tento si robila z ranného moču?
@eri28 ďakujem v skutočnosti to vyzerá dobre no fon mi zle foti no gyn mi dnes povedal že zatiaľ tam nič nevidí tak dúfa že tento mesiac ovu bude teplotu už dva dni 36,7 tak a ovu mi vravel že od toho 16DC by mohla byť dal mi aj tie tabletky duphaston tak dúfam že sa zadari.
@rybicka133 super tak to sme 2 čo majú neskôr ovu. Ja mám 18DC. A cyklus 29 dňový.
@rybicka133 no dnes mi gyn povedal že tam ešte nič nevidí tak že by mala byť ta ovu okolo 16DC tak dúfam že bude. Lebo keb pozriem na test voľným okom sú skoro rovnaké ešte asi dva dni.
@snubenci08 nie z ranného robím ho vždy o 11h Tak dúfam že bude ovu no keď gyn ešte nič nevidel povedal že asi tak 16DC.
@butterfly333 aha tak to nemusíš dnes testovať. Ja to mám trochu iné. Keď mi čiarka zosilnie, tak mám ovu ešte ten deň. Mne to vždy len tak naraz vyskočí. 😀
Ahojte oktober nevysiel pridavam sa k vam ja ucivam kys.listovu pijem cajik alchemilku a priatel berie vitaminy selezin ace pouzijem druhy cyklus ovu testy a meriam bt co vam poviem zufalstvo heh ale tak z usmevom hlasim dnes 1dc alebo 2dc vcera ma navstivila v plnom prude poobede tak drzim prsteky nech ten november vyjde konecne a vianocny darcek bude v bruskach a nie pod stromcekom .
@butterfly333 ahoj necitala som cele prispevky ale chodis na folikumetriu? Ja by som chcela .platis za to alebo? Dakujem
@zuzkaa8855 ahoj a vitaj medzi nami. Nie nechodím nikam. My sme začali snažiť len tento mesiace tak zatiaľ nechodím len dnes som bola na preventívnu prehliadku a všetko ok. A gyn mi povedal že mám ideálny vek na dieťa. 35r tak ma potešil dal mi ten duphaston beriem kyselinu listovu mimistar alchemilkovy čaj tak dúfam že to pomôže.
@zuzkaa8855 Ahoj ja som na tom rovnako 2Dc tak snad to tento mesiac vyde.Drzim palce
@butterfly333 vidim ze mas uz deticky pri nich si tiez brala tieto vitaminy? Jaj no tak drzim prsty 🙂ja mam 26
@kikuska3 no super teraz som dostala na 28 dc mrchu mozno aj testikovat spolu budeme 🙂
@snubenci08 tiez teraz a uz som z toho pekne na nervy 🙂 uz som unavena a najhorsie nas len caka ...sranda 🙂
@leren1 tak to je 😀

@elinka112 vytaj medzi nami 🙂