Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@zuzkaa8855 nie pri nich som nič taketo nebrala.
@zuzkaa8855 no urcite budeme kedy zaciname? 10DC?
ahojte bambulky aj ja s apridavam minuly mesiac nevysiel tak hadam tento 🙂
@snubenci08 ahoj hviezdicky znamenaju sexik 😀
@snubenci08 moja piješ aj ty ten alchemilkovy čaj? Ja som si ho dnes kúpila ráno som si dala tak chcem vedieť ako často ho treba piť 2x denne stačí či radšej 3x denne?
@butterfly333 mozem sa spytat na co su dobre tie kamilki teda kamilkovy caj?
@kikuska3 to tu pijú skoro všetky baby no na krabičiek je napísané pomáha zachovať pohodu pred a počas menštruacie na dobré trávenie prispieva k zdravým svalom a klbom obsahuje vitamíny minerály silice a flavonidy.
@butterfly333 aha ja ze to nejako prospieva na ovulaciu
Caute baby....no normalne ma chytila upratovacia mania......o druhej som dosla domov...som si troska pospinkala a normalne ma to chytilo.....to bude tym ze muz isiel este po robote do rakuska takze mam veget....
@snubenci08 hej....hviezdicky su tie smiesne pohyby......
@momamo no pokial su dnes pekne ruzove...bo na tej fotke to tak nevidno...tak sup sup na to...aj dnes aj zajtra....a kludne aj cez vikend....
@kikuska3 vraj grepovy džús pomáha na hlien a ja mám ešte duphaston mi predpísal.
@butterfly333 @kikuska3 ten grepovy dzus je fakt dobry na plodny hlien...
@katkatonkova dnes som ho kúpila tak dúfam že pomôže už trochu cítim vaječníky hlavne lavi.
@katkatonkova a to cerstvy alebo aj krabicovy dzus?
@kikuska3 samozrejme lepsi je cerstvy...ale kludne aj krabicovy..viem ze velky vyber maju v tescu....
@butterfly333 ja si kupujem kyselinu listovu a asi prejdem aj na ten grepovy dzus
@butterfly333 to je predzvest ovu....hlavne lavy vyjecnik....
@katkatonkova tak pohar denne staci?
@katkatonkova ako nevolil tak ako zvykne no už ho začínam cítiť tak dúfa a verím že sa to tento mesiac podarí. A ty uzivaš Duphaston? Mne ho dnes dal a mám ho začať užívať od 16 DC do 25DC
@kudusko ahaaa 😀
@butterfly333 ja ho nepijem, ale vela sa tu o ňom píše. Na čo je dobrý?
@momamo no vyzerá to že možno v noci, alebo zajtra, ak je test pozitívny, tak max do 48 hodín
@katkatonkova pekne nazvané 😀
@snubenci08 že je dobrý na tvorbu hlienov teda ak myslíš na ten grepovy džús.
@butterfly333 mne doky este nic nedala....bola som u nej naposledy niekedy v juli,...bo som mala zle vysledky na onkocytologii....hrozila mi konizacia ale primar povedal ze to neni este take na konizaciu....tak mi poradila len tu kyselinu listovu a grepovy dzus....takze duphaston neberiem....
@kikuska3 jasne...pohar cca 3 deci uplne staci...ale nic sa nestane ked si das viac...
@katkatonkova ja som u tým bola dnes a som mu povedala že by som chcela ešte dieťa a tak mi ich predpisal.Ja som už mala 4x potrat a raz som rodila mŕtve tak asi aj preto mi ich dal. No vraj ženy po 30tke už nemajú ovu každý mesiac cca tak 7x za rok.

@katkatonkova čo znamenajú hviezdičky v grafe?